Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrbb kızlarrrrrrrr ben geldiimmmm:lepi: dün 3. kez yaptımm.. şunu diyebilirim ki çok ince telli saçlarım vardı sanki az da olsa fark etti ve azcık uzamışş

mrbb kızlarrrrrrrr ben geldiimmmm:lepi: dün 3. kez yaptımm.. şunu diyebilirim ki çok ince telli saçlarım vardı sanki az da olsa fark etti ve azcık uzamışş

ayy hadi bakalım benimde çok ince telli saçlarım var umarım uzamanın yanında saçlarımız gürleşir güzelleşirkaydirigubbakcemile5

Sinemekili uzatma tekniğini uygulayıp harika sonuç almış biri olarak yardımcı olabildiğim kadarıyla; sinemekiyi bir tutam kaynatıp ılıdıktan sonra, bemiks evigen tüplerini içine kırıp kuru (temiz-pis çok da önemli değil bence) saça iyice yedirip, kafayı streçledikten sonra en az yarım saat (ben 3 saat tutuyorum,bu sürede saçlarım en sertinden jöle yemiş gibi sertleşiyor) bekletip, bir güzel şampuan bombası yapıyoruz. İşin Piri hatunlar daha iyi bilir tabi ama benimki böyle.

merhaba arkadaslar ben salı günü kuaförün maskesini yaptım bugünde zeytin yagı ısıtıp uyguladım yarın yıkıycam bakalım haftada 1 er kez uyguluycam bu ilk haftam 3 hafta sonra nlcak acep ay nolur 10 cm uzasın yaffdelikafadulden

Rapunzeller, haftada 1 kere yapıyorsunuz değil mi?kaydirigubbakcemile2
Ben de sinameki var zaten buradan okuyup almıştım, ama benim ayran gönüllülüğüm işte 1 kere kullan at kenara yapıyorum hep:mymeka:
ınsanı öyle bir gaza getiriyorsunuzki ben de düzenli yapmak istiyorum.:hulya:
Şimdi badem yağı bitmişti ondan alıcam. Bir de bemix mi bepanten mi alayım?
Sanırım bemix baya kötü kokuyor demiştiniz, ama daha etkiliyse bemixle yaparım tabiki.

Son düzenleme:

haftada bir kere yapılıyor canım ben bemiks kullanıyorum çoğu kişide bemiks kullanıyor sanırım...zaten haftada bir yapılıyor bence üşenme yap kaydirigubbakcemile2

haftada bir kere yapılıyor canım ben bemiks kullanıyorum çoğu kişide bemiks kullanıyor sanırım...zaten haftada bir yapılıyor bence üşenme yap kaydirigubbakcemile2

Tamam canım çok teşekkürler zaten topiği takip ettikçe kendimi yapmak zorunda hissediyorum.kaydirigubbakcemile3

kürümü hazırladım kafamda şuan uzama kaydettik 4.yapışım bu..3 cm fln uzadı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…