Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
garip ama ben bemixin kokusunu seviyorumkaydirigubbakcemile3

arkadalık yollayanları kabul ettimopuyorumnanaktan

ah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
şimdi biraz daha iiim allaha şükür 2 gündür ağzıma bişey koymadım çöktüm resmen ya...
artık 3.uygulamamı gecikmeli salı günü yapıcam

enee akannehir
geçmiş olsun kuşumm a.s.

geçmiş olsun ela .. kıslar saçlar genelde kaçıncı yapıştan sonra daha çok uzadığı fark ediliyo ben mesela 2 kere yaptım birazcık uzama var gibi ama tam olarak fark edilmeye başlaması ne zaman olur..:kedi:

4-5 den sonra daha rahat gözlemledim ben kaydirigubbakcemile2

teşekkürler kkontess çok saol desene 2 ya da 3 hafta daha kadar beklemem gerek bekleyelim bakalım uzasınlarda..

geçmişş olsunn tatlımmmm:teselli:

ooo maşallah senin saçının baya vardır boyu o zaman ne güsel.. keşke bende erkenden başlasaydım..

1 haftadır çekmecede duruyor malzemeler bugun bende süreyim bakalım kaydirigubbakcemile3 Geçen gün zeytinyağ karışımı ile başladım bugünde bunu hadi bakalım :) inşallahh dahada dökülmez saçlarım

:) Kızlar ampulu bıçaklamı kesip kırıcam

gece yapıp sabah yıkamanda sorun olmaz belki?
gerçi bebekler erken uyanır kaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın bu arada.
çok severim ben bebekleri
özellikle de kız ise :kedi:
gece zaten uykum bölündüğü için erken kalkıp yıkamak zor olur.
kız benmkide

yapalım bakalım çok merak ediyorum.Eşime sinemekini sor eczaneye markete dedim.Vardır inş. burda.Varsa bugün hemen yapıcam

kürümü hazırladım kafamda şuan uzama kaydettik 4.yapışım bu..3 cm fln uzadı sanki
Çok iyi bir ayda 3 cm bile.
normalde ayda 1 cm uzuyo

geçmiş olsun Elacım.

:) Kızlar ampulu bıçaklamı kesip kırıcam
Bıçakla kırabilirsin canımkaydirigubbakcemile5

ben ilkinde sadece bemiks ikincisinde hem bemix hem bepanthene hem de evigen kırdım. olumsuz bir şey olmadı. ama daha ikinci yapışımdı o yüzden bir etkisini göremedim. bu gece 3.yü yapacağım kısmetse. gene üçünü de kırmayı düşünüyorum.

kızlar bende bu uygulamaya başlamıştım ama bu bemixin kokusu yüzünden bıraktım ve bırakalı 3 hafta olmasına rağmen halasaç derimden kokusu çıkmıyor birazcık sıcaklayıp terlesem buram buram bemix kokuyorum yaaaaa
niye bende böyle oldu?? erkek arkdaşım bile ne zaman geçecek saçından bu koku diye soruyor sürekli

Canım benim saçlarım yağlı bu kadar yağı mümkün değil kaldıramaz. :sinifsinif:Ne zaman yağla bakım yapsam saçlarım daha fazla dökülüyor.
Bu tarifi yapmama nedenim de dökmesinden korkmamdı.
O yüzden 1 tane ampul kullanırım heralde.

canım çook geçmiş olsunn yaa
Bemiks sadece ilk kırıldığından kötü kokuyor, onun dışında ne saçıma sürerken ne de daha sonra hiç rahatsız etmiyor . Heleki saçımı yıkadktan sonra hiç koku kalmıyor.
Sende neden kalıyor ki canım hem de 3 hafta geçmesine rağmen :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…