kürümü hazırladım kafamda şuan uzama kaydettik 4.yapışım bu..3 cm fln uzadı sanki
enee akannehirah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
şimdi biraz daha iiim allaha şükür 2 gündür ağzıma bişey koymadım çöktüm resmen ya...
artık 3.uygulamamı gecikmeli salı günü yapıcam
4-5 den sonra daha rahat gözlemledim ben kaydirigubbakcemile2geçmiş olsun ela .. kıslar saçlar genelde kaçıncı yapıştan sonra daha çok uzadığı fark ediliyo ben mesela 2 kere yaptım birazcık uzama var gibi ama tam olarak fark edilmeye başlaması ne zaman olur..:kedi:
ah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
şimdi biraz daha iiim allaha şükür 2 gündür ağzıma bişey koymadım çöktüm resmen ya...
rc ederim cnm zemuszemusteşekkürler kkontess çok saol desene 2 ya da 3 hafta daha kadar beklemem gerek bekleyelim bakalım uzasınlarda..
gece zaten uykum bölündüğü için erken kalkıp yıkamak zor olur.gece yapıp sabah yıkamanda sorun olmaz belki?
gerçi bebekler erken uyanır kaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın bu arada.
çok severim ben bebekleri
özellikle de kız ise :kedi:
yapalım bakalım çok merak ediyorum.Eşime sinemekini sor eczaneye markete dedim.Vardır inş. burda.Varsa bugün hemen yapıcamSinemekili uzatma tekniğini uygulayıp harika sonuç almış biri olarak yardımcı olabildiğim kadarıyla; sinemekiyi bir tutam kaynatıp ılıdıktan sonra, bemiks evigen tüplerini içine kırıp kuru (temiz-pis çok da önemli değil bence) saça iyice yedirip, kafayı streçledikten sonra en az yarım saat (ben 3 saat tutuyorum,bu sürede saçlarım en sertinden jöle yemiş gibi sertleşiyor) bekletip, bir güzel şampuan bombası yapıyoruz. İşin Piri hatunlar daha iyi bilir tabi ama benimki böyle.
Çok iyi bir ayda 3 cm bile.kürümü hazırladım kafamda şuan uzama kaydettik 4.yapışım bu..3 cm fln uzadı sanki
geçmiş olsun Elacım.ah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
Bıçakla kırabilirsin canımkaydirigubbakcemile5:) Kızlar ampulu bıçaklamı kesip kırıcam
Rapunzeller, haftada 1 kere yapıyorsunuz değil mi?kaydirigubbakcemile2
Ben de sinameki var zaten buradan okuyup almıştım, ama benim ayran gönüllülüğüm işte 1 kere kullan at kenara yapıyorum hep:mymeka:
İnsanı öyle bir gaza getiriyorsunuzki ben de düzenli yapmak istiyorum.:hulya:
Şimdi badem yağı bitmişti ondan alıcam. Bir de bemix mi bepanten mi alayım?
Sanırım bemix baya kötü kokuyor demiştiniz, ama daha etkiliyse bemixle yaparım tabiki.
ben ilkinde sadece bemiks ikincisinde hem bemix hem bepanthene hem de evigen kırdım. olumsuz bir şey olmadı. ama daha ikinci yapışımdı o yüzden bir etkisini göremedim. bu gece 3.yü yapacağım kısmetse. gene üçünü de kırmayı düşünüyorum.
canım çook geçmiş olsunn yaaah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
Bemiks sadece ilk kırıldığından kötü kokuyor, onun dışında ne saçıma sürerken ne de daha sonra hiç rahatsız etmiyor . Heleki saçımı yıkadktan sonra hiç koku kalmıyor.kızlar bende bu uygulamaya başlamıştım ama bu bemixin kokusu yüzünden bıraktım ve bırakalı 3 hafta olmasına rağmen halasaç derimden kokusu çıkmıyor birazcık sıcaklayıp terlesem buram buram bemix kokuyorum yaaaaa
niye bende böyle oldu?? erkek arkdaşım bile ne zaman geçecek saçından bu koku diye soruyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?