kızlar bende bu uygulamaya başlamıştım ama bu bemixin kokusu yüzünden bıraktım ve bırakalı 3 hafta olmasına rağmen halasaç derimden kokusu çıkmıyor birazcık sıcaklayıp terlesem buram buram bemix kokuyorum yaaaaa
niye bende böyle oldu?? erkek arkdaşım bile ne zaman geçecek saçından bu koku diye soruyor sürekli
canım çook geçmiş olsunn yaa
Bemiks sadece ilk kırıldığından kötü kokuyor, onun dışında ne saçıma sürerken ne de daha sonra hiç rahatsız etmiyor . Heleki saçımı yıkadktan sonra hiç koku kalmıyor.
Sende neden kalıyor ki canım hem de 3 hafta geçmesine rağmen :1shok:
Arkadaşın kullandığı bozuk muydu acaba?benneyaptımki
sanmıyorum canım zaten kutusunda son kullanma tarihleri yazıyor.
Acaba tenle alakalı bir durum mu diycem yani belki derisinden çıkmıyordur koku belki o farkediyordur dicem ama anlamadım ki:sm_confused:
Ben bugün 3.defa yapcam hiç öyle bir durum olmadı.
Koku ne bana geldi ne de çevremdekiler hissetti...
Kokmuyor yani
ah kızlar bende dün 3.uygulamamı yapıcaktım ama cuma gecesi zehirlendim hep istifra ettim acillik oldum yani.
şimdi biraz daha iiim allaha şükür 2 gündür ağzıma bişey koymadım çöktüm resmen ya...
artık 3.uygulamamı gecikmeli salı günü yapıcam
Olabilir canım mesela sarımsaklı şampuan kullananlardan kokuyor diyenler vardı, ama ben de hiç koku kalmıyor. Umrım bemix de öyle olur.kaydirigubbakcemile
kıslar saclarımı göstereyimmi size
eed canımooo maşallah senin saçının baya vardır boyu o zaman ne güsel.. keşke bende erkenden başlasaydım..
ya kızlar koku hakkındaki kötü deneyim ve fikirleri kendinize saklasanız artık :uhm:
tiksinç bir şeymiş gibi yorumlar yazılmaya başladı sanki ve kokusundan hiç rahatsız olmayan ben,kıl kapmaya başlar oldum hafiften :bbo:
yapmaın rica ediyorum :Saruboceq:
onu kullanmadım bilmiyorum ama bu bemix kokusu sıkıntıları cidden sinirimi bozar oldu :bbo:aynen canımcımm abartılacak gibi kötü bir koku değil ve üstelik saçta kokusu nasıl kalıyor anlamıorum hem de 3 haftaaenteresann... ilk kırıldığında bildiğimiz vitamin ilaçları gibi kokuyor saçta kalmıyorkii... tek kötü kokan şey biliyorum o da yılan yağıkafamçokkarıştı
onu kullanmadım bilmiyorum ama bu bemix kokusu sıkıntıları cidden sinirimi bozar oldu :bbo:
okudukça,cidden o kdr kötü kokuo mu bea die die koklar oldum saçımı tikli gibi :umursamaz:
bence de mis opuyorumnanaktan:asigim:ayyyy o yılan yağını ben de kullanmadım ama abim sürüyorduu..Sanki kenarda köşede bişey ölmüş gibi kokuyooo bildiğin leş kokusu kafamçokkarıştı
Aman valla hiç tik haline getirme kuşum bemiks koku falan bırakmıyor saçta..Yıkadıktan sonra mis kokuyor miss opuyorumnanaktan
kokudan rahatsız olanlar lütfen BEPANTEN i deneyin,bizi de soğutmayın şu bemiksten.rica ediyorummmmmmmm!
nolur alıntı yapmayın silecegim şimdi kıslar...
ha burda fön fln yok doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?