Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşte bu benim en korktuğum şey.:1ninca:
Sefkülüm saçlarımın kokusuna bayılır,burnunu bir dayar ayrılmaz. Ama koku kalıcıysa yazık olcak çocuğakaydirigubbakcemile3 Gerçi sarımsaklı şampuanı hiç farketmedi.
Kızlar net bir şey söyleyin kokuyor mu bu meret rezil olmayayım valla:kedi:

Arkadaşın kullandığı bozuk muydu acaba?benneyaptımki

Arkadaşın kullandığı bozuk muydu acaba?benneyaptımki

sanmıyorum canım zaten kutusunda son kullanma tarihleri yazıyor.
Acaba tenle alakalı bir durum mu diycem yani belki derisinden çıkmıyordur koku belki o farkediyordur dicem ama anlamadım ki:sm_confused:
Ben bugün 3.defa yapcam hiç öyle bir durum olmadı.
Koku ne bana geldi ne de çevremdekiler hissetti...
Kokmuyor yani

Olabilir canım mesela sarımsaklı şampuan kullananlardan kokuyor diyenler vardı, ama ben de hiç koku kalmıyor. Umrım bemix de öyle olur.kaydirigubbakcemile

elacım çok geçmiş olsun canım...

Olabilir canım mesela sarımsaklı şampuan kullananlardan kokuyor diyenler vardı, ama ben de hiç koku kalmıyor. Umrım bemix de öyle olur.kaydirigubbakcemile

kokmaz canım merak etme en azından dene kendin gör:ecrin_bebek:
ben de şimdi sinameki kaynatcam, 3.uygulamamı yapcam bugün :icecream:

yılbasında ablamdaydık ben öylee melül melül bakarken.. :roflol: sırnaşık şey

nolur alıntı yapmayın silecegim şimdi kıslar...
ha burda fön fln yok doğal.

bu sinemakili tarife baslamadan önce cekmememiştim..hem zaten uzama oluyor ama dalgalı oldugu için fazla belli olmuyor ..bir de gürleşse off...sarımsaklı sampuana basladım ama cok döktü bir daha yıkamak istemiyorummm...

ya kızlar koku hakkındaki kötü deneyim ve fikirleri kendinize saklasanız artık :uhm:
tiksinç bir şeymiş gibi yorumlar yazılmaya başladı sanki ve kokusundan hiç rahatsız olmayan ben,kıl kapmaya başlar oldum hafiften :bbo:
yapmaın rica ediyorum :Saruboceq:

aynen canımcımm abartılacak gibi kötü bir koku değil ve üstelik saçta kokusu nasıl kalıyor anlamıorum hem de 3 haftaa enteresann... ilk kırıldığında bildiğimiz vitamin ilaçları gibi kokuyor saçta kalmıyorkii... tek kötü kokan şey biliyorum o da yılan yağıkafamçokkarıştı

onu kullanmadım bilmiyorum ama bu bemix kokusu sıkıntıları cidden sinirimi bozar oldu :bbo:
okudukça,cidden o kdr kötü kokuo mu bea die die koklar oldum saçımı tikli gibi :umursamaz:

onu kullanmadım bilmiyorum ama bu bemix kokusu sıkıntıları cidden sinirimi bozar oldu :bbo:
okudukça,cidden o kdr kötü kokuo mu bea die die koklar oldum saçımı tikli gibi :umursamaz:

ayyyy o yılan yağını ben de kullanmadım ama abim sürüyorduu..Sanki kenarda köşede bişey ölmüş gibi kokuyooo bildiğin leş kokusu kafamçokkarıştı
Aman valla hiç tik haline getirme kuşum bemiks koku falan bırakmıyor saçta..Yıkadıktan sonra mis kokuyor miss opuyorumnanaktan

kokudan rahatsız olanlar lütfen BEPANTEN i deneyin,bizi de soğutmayın şu bemiksten.rica ediyorummmmmmmm!

bence de mis opuyorumnanaktan:asigim:

kokudan rahatsız olanlar lütfen BEPANTEN i deneyin,bizi de soğutmayın şu bemiksten.rica ediyorummmmmmmm!

haklısın kontescm valla yıkayınca eser kalmıyor kokudan öyle abartılacak bir durum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…