Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım o kadar bariz bi açılma olmuyo ki ama fark ediliyo sadece biraz...

ama gene de sen bilirsin canım açılmasından korkuyosan yapmaa:1no2:

mervecim şimdi bana pimpirikli diyeceksin ama sabah asansördeki aynada saçlarıma bakarken tepesinde kızıllık farkettim sanki.böyle siyah gibi değilde sanki hafif kızıl parlamalar var gibiydi.gerçi tepeden gelen ışıkla da alakalı olabilir.of bilmiyorum:bbo:

canım çoğu boya ışıkta kızıllık yapabiliyo ama eğer açma yaparsa da uzadıktan sonra saçların mesela 3-4 ay kullandın diyelim ve bıraktın sonra tekrar boyarsın...
a.s.

ben yaptım o bemix ampülüyle kaç defa elimide kestim evet süper canlı oluyolar parlıyolar ama uzatmadı açıkçası

tarifte hem bemix;hem sinameki hem tatlı badem yağı var canım...sadece ampul değil... tabi herkesde aynı etkiyi de göstermeyebiliyoo

4 kez yaptım bu maskeyi benim saçımda da renk değişikliği var. Rengi açıldı ve hafif bir kızıllık oluştu. Ben de acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm. Baktım bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmış.

Daha önce atkuyruğu otu kullanmıştım o da böyle yapmıştı. Bu yeni renk hoşuma gidiyor açıkçası ama acaba saça bir zararı oluyor mudur?

zararı olduğunu hiiiiiiç sanmıyorum benn

bayadır kullanıyorum hiçbişi yapmadı sadece uzattı gürleştirdi yumuşattı parlattı;hepsi olumlu etkiler...bi zararı asla olmadı bana

çok sevindim o zaman devam

Merve sen bir ara pirinç suyu kullanmışsın. Neden bıraktın onu bu formül daha mı çok uzattı.?

Bu arada adının Merve olduğunu tahmin ettim doorudur umarım :)

evet ismim merve...onu bi ara yaptım sonra bıraktım o ara saçlarım zaten uzamıştı iice...sonra bıraktım röfle yaptırıp kestirince tekrar tarif arayışı içine girdim ve bu tarif çıktı karşıma yaptım sonuç aldım ve paylaştım cnmmm

Merve sen bir ara pirinç suyu kullanmışsın. Neden bıraktın onu bu formül daha mı çok uzattı.?

pirinç suyunun bunun yanında esamesi okunmaz öyle diyimmmkaydirigubbakcemile3

şuanda baya bi uzadı fotoğraflarımı gördünn mü bilmiyorum ama

zararı olduğunu sanmıyorum canım :) ben de memnunum valla saçlarımdan yerimseniben

bu kadının saçlar uzun aslında ama kadında afedersiniz öyle büyük göğüs bölgesi var ki yani saç aşağıya inemiyo bi türlü kısa gibi duruyoo...
kaydirigubbakcemile3

ama gür bide ya..bnmkiler diilkimafoldumben aslında bugün fön çektim baktım okdr da kısa değilmişkaydirigubbakcemile5 ama maşayla bu boyda olsun istiyorumdelikafadulden bu arada kezbandelikafadulden dediğim arkadaşım kusura bakma o laf sana değildi...fotodaki kızın saç rengi bide uçları türk filmlerindeki kezbana benziyodu:kedi:

Ben de iki kere uyguladım. Sonra malzemeler yurtta kaldı, yapamıyorum şimdi ben... Ama kesinlikle işe yarayacak gibi görünen bir kür. Kimse gelip de saçma sapan yorumlar yapmasın kullanmadankaydirigubbakcemile5

evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....

susayım herkes istediğini söylesin o zaman...ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…