E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.181
canım ben de aynı tereddüte düştüm.saçımdaki sarıları kapatabilmek için üç kez koyu kahveye boyattım,artık saçımı boyamak istemiyorum.koyu boya da yaktı saçımı iyice çünkü.hatta renk koyu dursun diye haftanın bir günü uyguladığım yağ bakımıma ceviz yağı koyuyorum.koyu saçları iyice koyulturmuş ceviz yağı diye.e şimdi bir yandan da rengi açılırsa böyle ne yapayım bilemedimfisfisfis tam da heveslenmiştim uzuyacaklar diye.hevesim kursağımda kaldı yaamafoldumben
mervecim şimdi bana pinpirikli diyeceksin ama sabah asansördeki aynada saçlarıma bakarken tepesinde kızıllık farkettim sanki.böyle siyah gibi değilde sanki hafif kızıl parlamalar var gibiydi.gerçi tepeden gelen ışıkla da alakalı olabilir.of bilmiyorum:bbo:
mervecim şimdi bana pimpirikli diyeceksin ama sabah asansördeki aynada saçlarıma bakarken tepesinde kızıllık farkettim sanki.böyle siyah gibi değilde sanki hafif kızıl parlamalar var gibiydi.gerçi tepeden gelen ışıkla da alakalı olabilir.of bilmiyorum:bbo:
Merve sen bir ara pirinç suyu kullanmışsın. Neden bıraktın onu bu formül daha mı çok uzattı.?
4 kez yaptım bu maskeyi benim saçımda da renk değişikliği var. Rengi açıldı ve hafif bir kızıllık oluştu. Ben de acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm. Baktım bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmış.
Daha önce atkuyruğu otu kullanmıştım o da böyle yapmıştı. Bu yeni renk hoşuma gidiyor açıkçası ama acaba saça bir zararı oluyor mudur?
bu kadının saçlar uzun aslında ama kadında afedersiniz öyle büyük göğüs bölgesi var ki yani saç aşağıya inemiyo bi türlü kısa gibi duruyoo...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?