E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.201
Ben de iki kere uyguladım. Sonra malzemeler yurtta kaldı, yapamıyorum şimdi ben... Ama kesinlikle işe yarayacak gibi görünen bir kür. Kimse gelip de saçma sapan yorumlar yapmasın kullanmadankaydirigubbakcemile5
evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....
susayım herkes istediğini söylesin o zaman...ne güzel...
ama gür bide ya..bnmkiler diilkimafoldumben aslında bugün fön çektim baktım okdr da kısa değilmişkaydirigubbakcemile5 ama maşayla bu boyda olsun istiyorumdelikafadulden bu arada kezbandelikafadulden dediğim arkadaşım kusura bakma o laf sana değildi...fotodaki kızın saç rengi bide uçları türk filmlerindeki kezbana benziyodu:kedi:
Boşver tatlım. Ağzı olan konuşuyor. Umursama bile. Sen en doğrusunu yaptın bence. ışine yaramış ve bizimle paylaştın.yerimseniben
üçüncü uygulamamı da yaptım az önce. bekliyorum şimdi. yalnız merve sana bir şey sormam lazım. ben sinamekiye sıcakken eklemiyorum bunları. ben ampülleri ekleyene kadar soğuyor. sıcak olması mı gerekiyor bunun? bir de ben bepanthene, evigen, bemiks üçünü birden kırıyorum acaba biraz daha mı az bekletsem?
evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....
canım vitaminlerin zararı olmuyormuş sanırım paradise arkadaşımız sabah öyle demişti o da eczanedeki kıza sormuş sanırım yanlış hatırlamıyosam...bi zararı yok demek ki...canım sinameki zten ılıycak öyle koycaksın sıcak vitaminleri öldürür sanırım ılık atıyorum bennnhihoyyyt
Ben dün gece 12 gibi yapmıştım. Bugün öğlen 1de yıkadım. Koku falan yok, gayet iyi gözüküyor saçlarım.
Sadece haftada 1 kere mi yapıyorsunuz kızlar 2'ye çıkarsak çok mu olur?kaydirigubbakcemile2
canım vitaminlerin zararı olmuyormuş sanırım paradise arkadaşımız sabah öyle demişti o da eczanedeki kıza sormuş sanırım yanlış hatırlamıyosam...bi zararı yok demek ki...canım sinameki zten ılıycak öyle koycaksın sıcak vitaminleri öldürür sanırım ılık atıyorum bennnhihoyyyt
ben de ceza aldımmm :roflol:evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....
ben haftada 1 gün yapıyorum canım alkisalkisalkisBen dün gece 12 gibi yapmıştım. Bugün öğlen 1de yıkadım. Koku falan yok, gayet iyi gözüküyor saçlarım.
Sadece haftada 1 kere mi yapıyorsunuz kızlar 2'ye çıkarsak çok mu olur?kaydirigubbakcemile2
canım sen bilirsin kızın saçları nasıldı??uzun ve güzel miydi???tatlım demek ki vitaminlerin bi zararı yok haftada 3 kez ay çok güzelmiş yaaa...kaydirigubbakcemile2
sinameki de bitki sonuçta ben de tarifi haftada 2 kez mi yapsam napsam kii...ama hangisini yapmak istiyosan öyle yap canım...sorsaydın kıza sen uzatmak için mi yaptın ne kadar zamanda ne kadar uzadı saçın diye canım....haftada 3 kere aslında ben de tarifi 2 ye çıkarmak istiyorum da zararı olmaz diyemiyorum tam olarak ama bi yandan da sonuçta bitki ve vitamin diyorum yani....tatlım o da iyiymiş...kendi saçları da güzelse kızın onun dediğini de yapabilirsin..demek ki yapmış ve sonuç almış demektir bi de ben görseyidm şu kızı ne kadar uzamış saçları nasıl olmuş merak ettim valla:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?