Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de iki kere uyguladım. Sonra malzemeler yurtta kaldı, yapamıyorum şimdi ben... Ama kesinlikle işe yarayacak gibi görünen bir kür. Kimse gelip de saçma sapan yorumlar yapmasın kullanmadankaydirigubbakcemile5

hoşgeldin bu arada canımmmma.s.

evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....

susayım herkes istediğini söylesin o zaman...ne güzel...

Boşver tatlım. Ağzı olan konuşuyor. Umursama bile. Sen en doğrusunu yaptın bence. İşine yaramış ve bizimle paylaştın.yerimseniben

canım onlar neler neler takıyolar saçlarına öyle dursun diye ve saçları ne aşamalardan geçip hangi kuaförlerin ellerinde o hallere geliyor....her gün fön çektiriyorlar kendi saçları olduğunu düşünme sakın çünkü asla değil...sanmıyorum ben ünlülerin kendi saçları filan olduğunu çok azı kendi saçını kullanıyor...hepsininki takma...sürekli boyatıyolar fön...buna saç mı dayanır allah aşkına...hepsi takma o saçların ayrıca da o şekli alsın o gürlükte dursun diye neler neler yapıyorlar...normal halleri nasıl allah bilir....:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

üçüncü uygulamamı da yaptım az önce. bekliyorum şimdi. yalnız merve sana bir şey sormam lazım. ben sinamekiye sıcakken eklemiyorum bunları. ben ampülleri ekleyene kadar soğuyor. sıcak olması mı gerekiyor bunun? bir de ben bepanthene, evigen, bemiks üçünü birden kırıyorum acaba biraz daha mı az bekletsem?

Boşver tatlım. Ağzı olan konuşuyor. Umursama bile. Sen en doğrusunu yaptın bence. ışine yaramış ve bizimle paylaştın.yerimseniben

evet canım aynen takmamak lazım ama insanın şevkini kırıyorlar siirleniyorum napiyim işte...hevesim kaçıyor...paylaştım suç ettim sanki bide ceza yedim üstüne ne suçum vardı anlayamadım ama...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

neyse sen uygula inşallah güzel sonuçlar alırsın alan arkadaşlarımız vee ben gibi..ayrıca albümümde fotoğraflarım var...arkadaş olarak ekleyip saçımın ilk ve son hallerine bakabilirsin...arada 2,5 aydan fazla var...:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım vitaminlerin zararı olmuyormuş sanırım paradise arkadaşımız sabah öyle demişti o da eczanedeki kıza sormuş sanırım yanlış hatırlamıyosam...bi zararı yok demek ki...canım sinameki zten ılıycak öyle koycaksın sıcak vitaminleri öldürür sanırım ılık atıyorum bennnhihoyyyt

bugün de kimse yok topikte nerdesiniz kısçeler yaaaa :çok üzgünüm:

evet insanlar istedikleri gibi dalga geçiyo;olur olmaz konuşuyo...cevap verince de ceza alan ben oluyorum....

susayım herkes istediğini söylesin o zaman...ne güzel...

ceza mı aldın? ne cezası? bu arada inanmıyorum diyenlere yazdığın cevapları okuyorum. biraz sert çıkıyorsun cidden. forum herkesin düşüncelerini dile getirebildiği yerdir. o yüzden bence olumsuz eleştirenlere "defol" şeklinde çıkışman yanlış. zaten onu bırak. "sen inanmazsan inanma zorla yaptırmıyorum" şeklinde cevaplar vermene de gerek yok bence. bu kişilerle diyoloğa girmemen gerektiğine inanıyorum. sonuçta isteyenin istediğini düşünmeye ve düşüncesini dile getirmeye hakkı var. dalga geçen olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. hem geçseler ne olur ki. hakaret içermediği sürece bunun bizim için bir önemi var mı? onlar dalga geçtiler diye saçımıza bakım yapmaktan vaz mı geçiyoruz yani.

konuyu sen açsan böyle düşünmezdin canım sana batardı bunlar...evet dalga geçilir gibi konuşuyorlar;buna inanmayın diyorlar...defol diye de bi ifade kullandığımı hatırlamıyorum...topiğimnde çık git derim en fazla.çünkü inan insanın canını acıtıyorlar...buna kimse inanmaz arkadaşlar inanmayın filan yazıyorlar sanki ben burda zorla bir şeyler yapıyor insanları kandırmaya çalışıyormuşum gbi....sert çıktığımı da düşünmüyorum gayet yerinde görüyorum....evet herkesin düşüncelerini dile getirmeye hakkı elbette vardır elbette inanmayan olur ama insan düzgnce söyler...en basitinden merve bence bunlar imkansız olamaz ben düşüncemi söyliyim asla inanmıyorum diyebilirler...ben de derim ki olabilir arkadaşım o zaman maskeyi yapmazsın olur biter derim...ama dalga geçer gibi gelip konuşuyorlar arkadaşlarıma da inanmayın falan filan dalga geçercesine konuşmalar felan...sana yapılsa bu hoşuna gider mydi bilemiyorum...sen takmaya da bilirsin...ama bu benim yapım ve değiştiremem allah vergisi bu bana.....kimsenin benle kötü bir üslupla konuşmasına da dalga geçmesine de izin vermem....bak sen de düşünceni söylüyorsun ben de ama birbirimizi kırmıyoruz;incitmiyoruz değil mi.....olması gereken de bu ....kaydirigubbakcemile5yerimseniben

o ifadeyi kullanmadım ama nyse...ben kendimi bildikten sonra...öyle bişi hatırlamıyorum cnm....konuyu kapatalım...

evet kızlar b ve c vitaminleri ısıya çok dayanıklı değildirler..bemix in içinde de b vitaminleri var ılıkken yapmak daha mantıklı bencede

Ben dün gece 12 gibi yapmıştım. Bugün öğlen 1de yıkadım. Koku falan yok, gayet iyi gözüküyor saçlarım.
Sadece haftada 1 kere mi yapıyorsunuz kızlar 2'ye çıkarsak çok mu olur?kaydirigubbakcemile2

kusura bakma mervecim ben de zaten topiğimden çık git ifadeni kastederek yazdım onu. :). bence de kapatalım konuyu. hatta sen de dediğim gibi böyle yazanları görmezden gel. hiçbir cevap verme. onları kimse takmıyor zaten. arada kaynar gider onlar.

ben de haftada iki kere yapmak istiyorum. ama merve bir kere yapın dedi. bir de ben 3 farklı ampül kırdığım için 2 kere çok olabilir diye düşündüm. aslında bir eczacıya sormak lazım. ya da doktora. bu topic'in eczacılara ve doktorlara ihtiyacı var :)).

çok sağol. doğru yapıyomuşum. rahatladım.

ben haftada 1 gün yapıyorum canım alkisalkisalkis

canım ya kızın saçları çok uzun değildi ama kısa da değildi.bir ara kullandım dedi zaten.öyle uzun boylu kullanmamş yani.göğüs hizasndan biraz uzundu.gayet hoştu.gerçekten çok faydalı dedi inanılmaz faydasnı gördm dedi.soramadım neden yaptğnı çünkü adet sancısı çekiyodum o sıra hemen alıp çıktım.ama sorarım canayakın biriydi çnkü.haftada 3 kere yapmış bir saat bekletmiş ama 6-7 saat bekletmenin hiçbir zararı olmaz dedi.amaaa bir saatte yeterli dedi.evigen almadım aklım kaldı.bugun saat 2de yaptım bu kürü hala kafamda.birazdan yıkayacağımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…