bugün kozmatik dükkanında bi kız badem yağı soruyordu
saçları yanmış
nası kullanılıyo filan diye satıcıya soruyodu
lafa girmeye çalıştım,anlatcaktım bu kürü ya da en azından badem yağını nasıl kullanması gerektiğini...
ama hiç pas vermedi kız,sinir oldum
kendi kaybetti valla,dolansın yanık yanık:dilcikar:
canım ya kızın saçları çok uzun değildi ama kısa da değildi.bir ara kullandım dedi zaten.öyle uzun boylu kullanmamş yani.göğüs hizasndan biraz uzundu.gayet hoştu.gerçekten çok faydalı dedi inanılmaz faydasnı gördm dedi.soramadım neden yaptğnı çünkü adet sancısı çekiyodum o sırahemen alıp çıktım.ama sorarım canayakın biriydi çnkü.haftada 3 kere yapmış bir saat bekletmiş ama 6-7 saat bekletmenin hiçbir zararı olmaz dedi.amaaa bir saatte yeterli dedi.evigen almadım aklım kaldı.bugun saat 2de yaptım bu kürü hala kafamda.birazdan yıkayacağımzemuszemus
kızlar müthiş haberlerim var.bugün ikinci sinameki uygulamamı yapıyodum.şu an kafamda zaten 5 saat filan oldu.veeee üst dudağıma gelen en kısa tutamım şimdi alt dudağımda.)maskeyi yaparken fakettim.
kızlar neden bahsettiğinizi anlamadım. başka bi kürden mi? paradise?
:dilcikar:
kkontesscim çok ortak özeeliğimiz var kız senle ii niyetle yaklaşıyoruz...:teselli:
ceza alıyoruz:mymeka:
bide saçlarımız uzuyoo ayrıcaaa-tatlicadiarzu-
vavvv dehşetttttdelikafadulden
1 cm filan yapıyo galiba bu değilmi?
he walla kaydirigubbakcemile3
amaann saçlarımız uzasın da
gerisini salla zemuszemuslaelaelaelaelaelülülülülülü
kızlarr 5 gün önce dip boya yaptım saçlarıma ve bu sabah diplerimin çıkmaya başladığını farkettiimmm delikafadulden
oleyyyyyyyy!!!!!zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?