sabah sabahh öyle mutlu oldumki aynanın karşısında opuyorumnanaktan
ilk kez bu sabah gülücükler saçtım kaydirigubbakcemile3 çok nemrut olurum genelde sabahlarıı :1ninca:
canım yazmayı unutmuşum sarmısaklı şampuandan kullanıyorum belki onunda etkisi olmuş olabilirkafamçokkarıştı
yuppieeeehihoyyytkızlarr 5 gün önce dip boya yaptım saçlarıma ve bu sabah diplerimin çıkmaya başladığını farkettiimmm delikafadulden
sabah sabahh öyle mutlu oldumki aynanın karşısında opuyorumnanaktan
ilk kez bu sabah gülücükler saçtım kaydirigubbakcemile3 çok nemrut olurum genelde sabahlarıı :1ninca:
canım yazmayı unutmuşum sarmısaklı şampuandan kullanıyorum belki onunda etkisi olmuş olabilirkafamçokkarıştı
vallaaa yupiiiee canımmm dipler biraz daha belirginleşince paylaşcam sizlerlee hihoyyytyuppieeeehihoyyyt
çok sevindim tatlım 4 .kez yaptın galiba sende..
ark talbi yolliyim dukontes senin resimleri nerdn görüyolar:kedi:
huee eczacıııı :teytey:ha bu arada biri eczacı lazım bu tpiğe demiş ben eczacıyımyerimseniben haftada birden fazla yapılırsa bişey olur mu demişsiniz açıkçası haftada bir yeterli bence..haftada 2 kere yapmanın saça zarar vereceğini düşünmüyorum ama ekstra yarar da sağlamaz...her ilaç aslında kararında ilaç ,fazlası zehir potansiyelli madde..gerek yok ay bu da yeter ya herkesin uzuyo baksanızazemuszemus
şimdi yolladm tatlımbana arkadaşlaık gelmedi yaf.. acep geldide benmi anlamıyorum:ecrin_bebek:
konunun acaip şekilde dışına çıkıcam ama çok prd kızlar :1no2:kaydirigubbakcemile5 nasıl sivilce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?