canım zaten 1tane albümün varyaf kontes albüm ismin ne yaf ben neden ulamıyorum resimleri:kedi:
saol canım bayanssulusmileteşekkür ederim görebildim şükür :) maşallah saçlar harika:) benkiler onların binde biri gibi boshayallersmile of of.. ama belirgin bi uzama var ne sürede bukadar uzadı
aaaaa yeni smiley gelmişşş delikafadulden
boshayallersmile
alsanaalsanasmile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile
yolladım tatlımboshayallersmilekontescim bende bakıcam resimlerine arkadaşlık daveti yollarmısın bana
eed süper di mi kaydirigubbakcemile2 hemen indrdim pc ye
msn me eklicemmolumunekankayizsmile
konunun acaip şekilde dışına çıkıcam ama çok prd kızlar :1no2:
canım ben öss yılımdan beri (ki bu 6sene oluyor) bu sivilce illetinden kurtulamadım
dönem dönem cildiyecilere gittim
aksil 5 kullandım
imex krem kullandım
bi de sıvı bi şe kullandım adı c ile başlıyo
bunlar (özellikle imex) bana iyi geldi
ama tamamen geçmediler hiç
yanaklarım bembeyaz değil mesela,kırmızı alacalı gibi duruyor,sivilce lekeleri var
özellikle bi şeye üzülürsem ya da stress yaparsam, ertesi gün pörtlüyo sivilceler
nası iş anlamadım ben,böyle hemencicik etkileniyorlar psikolojik halimden :bbo:
1aydır imex sabun + imex krem kullanıyorum
leke leke olmuşlardı yine ama sınav stresinden irinlendiler
off kurtarın beni :gitme:
yolladım tatlımboshayallersmile
canım şahane uzamış saçların.allah nazarlardan korusun tatlım.
ha bu arada biri eczacı lazım bu tpiğe demiş ben eczacıyımyerimseniben haftada birden fazla yapılırsa bişey olur mu demişsiniz açıkçası haftada bir yeterli bence..haftada 2 kere yapmanın saça zarar vereceğini düşünmüyorum ama ekstra yarar da sağlamaz...her ilaç aslında kararında ilaç ,fazlası zehir potansiyelli madde..gerek yok ay bu da yeter ya herkesin uzuyo baksanızazemuszemus
yok onu söylemedi hiçcnm bnm cildiye uzmanın düzeltemediği bişeye bnm bi ilaç önermem çok yanlış olur ama hiç roaccutanne önermedi mi cildiyecin?ya da kullanmana mani bir durummu var? çünkü bu tarz sorunu olan insanların ancak roaccutane ile tedavide geri dönüşümsüz sonuç aldığını gördüm..kızlar kusura bakmayın hemencecik söleyim dedimohaoldumsmile
saol canım darısı başınaa :kedi:canım şahane uzamış saçların.allah nazarlardan korusun tatlım.
pis kıskanççç laelaelaelaelaeyaaa bnede görmek istyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?