Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yolladım cnm gamyoncuiremsu
teşekkür ederim canım.

Bende aynı mağdurlardanım.Hemde her zaman gitttiğim bir kuafördü.Ama kadına laf söyleyince neye uğradığını şaşırdı.......
KIZLAR bu arada bende başlıyvam bugün,yapan arkadaşlar ne kadar süre yapmamız lazım bu tarifi birde uzama ne kadar süre sonra duruyor?

canım 3-4 . yapışta farkediliyor genelde

istediğin uzunluğa ulaşıncaya kadar yapboshayallersmile

ay inşallah renginde açılma falan olmaz.Uzama olursa süper olur ama.Çünkü düğün var,saçlarımın uzun olması lazım 3 aya kadar.Bu arada moral olur banada...

364. sayfada resim...boshayallersmile]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bunu sadece saç diplerinde sürüyoruz değil mi?Başka bir sitede bu karışımın zamanla saç diplerinde yağlanmaya yol açtığını yazmışlar ve kabuklanma yapıyormuş.Var mı böyle birşey sizde?

günaydın kızlar...daha yeni kahvaltı yapıcam haa o kadar geç uyandım ki :)))) uzun saçlarımla mis gibi uyumuşummmbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

her gün birazcık milim olarak da olsa uzuyo ya ne güzelll
kaydirigubbakcemile2

yoooooakannehir

Allaha allah,görcez bakalım ne kadar uzucak bizimkide.Senin ki baya uzamış.Bu arada günaydın...

ben asla böyle bir şey yaşamadım :umursamaz:

günaydın mervecikkk :dance:
ben de saçlarımı yıkadm şimcikk
haftaya 9. uygulama :icecream:

Bu arada saç uçlarına kadar sürülcek mi bu?Kızlar diğer sayfaları okumuştum ama aklımda kalmadı o kadar sayfa.Bi cvp yazıverin hadi.

Bu arada saç uçlarına kadar sürülcek mi bu?Kızlar diğer sayfaları okumuştum ama aklımda kalmadı o kadar sayfa.Bi cvp yazıverin hadi.
diplere sürülcek sadece.
eğer istersen uçlara da sürebilirsin ama tüm saça sürmüyorsun-tatlicadiarzu-

mervecim saçın şahane uzamış yaa.inşallah hepimiz aynı sonucu alırız.bu arada bi parmak nerdeyse iki santimmiş.moralim bozuldu.ben 5 cm filan beni kurtarır diyodum.10 cme ihtiyacım var.

diplere sürülcek sadece.
eğer istersen uçlara da sürebilirsin ama tüm saça sürmüyorsun-tatlicadiarzu-

Ok tatlım çok sağol.Kusura bakma bir sürü soru sordum ama ne yapayım saç bu kişye göre güzellik göreceli bir kavram ben saçımdan çok memnunm ama çok geç uzuyor.Sonuçları size bildiririm.Sinemakiyi kaynattım soğusun yapcam şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…