Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu başlamadan 3-4 gün önceki

şimdi bu ilk denememden hemen sonra çektiğim. TAM 15 gün ÖNCE

sonuncu da bugünkü denememden sonra

Bu fotograflardakii tarihler 2007 ve 2010 gösteriyorr ..2007 demi yaptın bu kür :) 3 senede tabi o hale gelir saçlar kaydirigubbakcemile3

Kürümü uyguladım belkiyorum.ınşallah memnun kalırım.

Valla bende sırf şu uzuyor uzuyor dendiği içn yaptım.Bakalım ne olcak.Fotoların bazılarında göz yanılsaması çok var zaten.

Bu fotograflardakii tarihler 2007 ve 2010 gösteriyorr ..2007 demi yaptın bu kür :) 3 senede tabi o hale gelir saçlar kaydirigubbakcemile3

hyr canım tarih yanlış. fotoların üstlerine kaç gün önce diye yazdım.. ilk saçım 20 gün önce falan. küre başlayalı 15 gün oldu.
fotoğraf makinemin ayarını yapmadan çekmişim de..

Günaydın kızlar, benim için de yeni başladı günkaydirigubbakcemile3
Sayenizde ben de başladım sinameki kürüne benim saçlarım belimde sayılır, arkadaşımın omuzlarında bile değil.
Hem ona hem kendime aldım malzemeleri başladık yapmayazemuszemus
Daha bir kere yaptık.Ben geçen pazartesi gece uyguladım ertesi gün yıkadım.
Bugün yapsam yarın yıkasam olur mu kızlar?
Daha 1 hafta dolmadı malum ne dersiniz?olumunekankayizsmile

Hele şükür yaptım 1. kürümü :) :dance:

Bemix kırarken biraz parçaladım canımı düzgün kıramadım camlar saçıldı :))
güzelce hazırladım karışım hepsini güzelce saçıma yedirdimm ..Büyük buzdolabı poşeti geçirdim bone gibi zemuszemus üstünede tülbent bağladım sıcak dursun :)üşümeyelim bayanssulusmile

kokusu bencee kötü diyenler abartmışta abartmışş ben valla il karışımı sürdüğümde yeminlen şamfıstıgı kokusu geldi çok güzel kokusu var bence zemuszemus

Valla bende sırf şu uzuyor uzuyor dendiği içn yaptım.Bakalım ne olcak.Fotoların bazılarında göz yanılsaması çok var zaten.

canım yanlış anlama da sanki biraz ön yargılı gibisin...ve pek inanmıyosn galiba..ya da bana öyle geldiii

hadi hayırlısı canımmmkaydirigubbakcemile2

dove arkadaşım bana uzama var gibi geldi...zemuszemus

ayy şamfıstığına da bayılırım off:jeyyar:

bilemedim ki cnm ya eve gıdıcem haftaya annem söyler artık. en iyi o anlar bendeki değişikliği annecim benim :1hug:

dışarda mı okuyosn canım...okul bitiyo mu da gidiyosn canım???evet her şeyin en iyisini anneler anlar bilir hemencecik...canlarımız yaaa...:asigim::asigim:

canım ben de kıramıyodum 2. defada öğrendim. bak bıçakla sarı noktanın altında ince belli yere bıçağı sürtünce zaten aşınıyor. sonra tık diye kırılıyor, dökülmeden :)
ilk defasında elimi kesmiştim ben..

dışarda mı okuyosn canım...okul bitiyo mu da gidiyosn canım???evet her şeyin en iyisini anneler anlar bilir hemencecik...canlarımız yaaa...:asigim::asigim:

evet canım ankarada okuyorum evim taa manisada
bu hafta finallerim var. bitince eve gıdıcem inş...

sayfalara baktım da bi sürü şey yazılmış okumak için vaktim yok malesef.. bende denemeyi düşünüyorum. bazı malzemelerin satış yerleri hakkında fikrim yok da yardımcı olursanız sevinirim. sinameki paket, bemix, bepanthene ampul.. opuyorumnanaktan

sinameki ve badem yağı aktardan
bemix bir eczaneden

sinamekiyi 1.5 tl ye aldım
tatlı badem yağını 2.25 (küçük şişe)
bemix ampul 5li kutu 4 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…