Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canımmm...hepsini okumana gerek yok zatnnaklinialirimsmile

yap inşş.memnun kalırsınnnn :)) (

hoşgeldin canımmm...hepsini okumana gerek yok zatnnaklinialirimsmile

yap inşş.memnun kalırsınnnn :)) (

inş. inanıyorum böyle bitkisel şeylerin işe yaradıgına deniyim dedim =)) yapılışından bahseder misiniz rica etsem

inş. inanıyorum böyle bitkisel şeylerin işe yaradıgına deniyim dedim =)) yapılışından bahseder misiniz rica etsem

sinamekiden az bi tutam alıp cezveye koyup yarım su bardağı kadar suyu da ekleyip kaynayınca kapatıyorum.
sonra süzüyorum. ılık hale gelince bemiks ve 1 tatlı kaşığı badem yağını ekleyip bunu fısfıslı bi şişeye dolduruyorum.
sonra diplerine masaj yaparak sürüp (ben her yerine sürüyorum saçımın) 3-4-5 saat ne kadar olursa artık bekletip yıkıyorum.
haftada 1 kere uyguluyoruz..

canım ilk sayfaya git orda ayrıntılı olarak zaten anlatmıştım en başta....1.sayfada...

Bana neden cevap vermiyorsunuz?:sinifsinif:

yawrum annene niye sürdürüyosun kaydirigubbakcemile3
koy bi spreyli şişeye
fısla kendin zemuszemus

Bana neden cevap vermiyorsunuz?:sinifsinif:
sen kazana düştün kaydirigubbakcemile3
yawrum walla ben her cuma uyguluyorum
cumartesi sabahı yıkıyorum
fazla yapma,witaminin çokluğu saç dökülmesine neden oluyor
haftada 1 yapmak zaten yetecek , emin ol opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
Anladım tatlım bekleyeyim madem pazartesi yaparım.

bugün sinemakili karışımı 3.yapışımm daha yeni sürdümm bekliyorumm iştee zemuszemus
uzama olup olmadı anlamadım daha erken sanırım uzayıp uzamadığını anlamak için ama devam edicem kaydirigubbakcemile2

kkontess sen ekstradan başka bişey uyguluyormusun saçına tatlımboshayallersmile

arkadaşlar bu uygulamaya bir noktada destekte bulunmak istiyorum.bu tür karışımları saç diplerinize sürmeden önce saçınızı bir kere yıkayıp sürerseniz daha ii sonuc alırsınız.sıcak su saç diplerindeki tozu yok edip gözenekleri açtığı için karışım daha ii işler gözeneklerde.ama saşlarınız nemliyken yapın.saçınızı hem basında hem sonunda yıkamak belki zor gelebilir ama inanın daha kolay sonuç alırsınız zemuszemus

Bende bugün malzemelerimi aldımmzemuszemus
Bugün başlıyorum yani :lepi:
Saçlarım şuanda kürek kemiklerime geliyo, çok zor uzuyo..eyvahedigeldismile
Ama bu karışımdan umutluyum herkeste etkisini göstermiş..
Bi sorum olcak, zeytinyağı ile sinamekili karışımı birer kez yapıyoruz haftada, peki zeytinyağını yaptıktan kaç gün sora sinamekiyi yapıyorsunuz?Birde badem yağı karışıma bir kapak mı katılıyor ve bemiksi nasıl kırcam? bilmiyorumkismile Of ne çok sordum kafamçokkarıştı
Uzıcak bu saçlar uzamalı... boshayallersmile

Son düzenleme:
Saçlarımda 3 saat beklettim ve az önce yıkadım kokudan eser kalmadı mis gibi oldu.Geri sayfalarda kokuyo diyenlere kapak olsun bayanssulusmile

ya benm saçım da o kadar yavaş uzuyo ki hemen bu tarifi alıp uygulicam etkili olur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…