Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada sorcam sorcam unutuyorum bazılarınızın saç renginde açılma olmuş.ama bu karışım sadece diplere sürülüyor nasıl bütün saç rengini değiştiriyo ki?

sarı çizgiler değil tatlım.

sarı noktanın altında tam şişenin Beli var ya :) oraya sürtünce bıçağı çok az bi kuvvetle kırılıyor hem de düzgün bi şekilde.

yawrum benim de burnum hassastır ve tazı gbi koku alırım,
yine de haklısın tabi ki sevmek zorunda deiller ama çözümünü bepanten olarak söylemiştik ve yorumlar cidden takıntılı olmaya başlamıştı artık kafamçokkarıştı

kızlar bu arada sorcam sorcam unutuyorum bazılarınızın saç renginde açılma olmuş.ama bu karışım sadece diplere sürülüyor nasıl bütün saç rengini değiştiriyo ki?

ben de bunu demiştim...bence boya akması filan oldu...çünkü dibine sürüyoruz mümkün değil açsın..aklinialirimsmile

evet kuzum bepanten alıveecekler çöüzlcek bu konu gariiiaklinialirimsmile

aklinialirimsmile

yaaa bu utanmaz arlanmaz ifadenin kurdelasının teki niye çözük böyle kaydirigubbakcemile3

kaşlarını da almamış galiba hiç tekkaş olmuş bu...kaydirigubbakcemile2

sabah yıkamıştım saçlarımı ve inanılmaz kaşınıyor kafam napcam ben yaaa
gittim kaşınan yere soğuk su döktüm bir ohh çektim yani rahatlattı biraz bu kadar kaşınması normal mi kiii anlamadım ohaoldumsmile

evet direk sürmeden dolayıdır diye düşündüm bende canım.

eed cnm normal
ilk kullanımlarda öyle oluyor
sonra geçiyorhihoyyyt

merve kız benim de çok pis yüzüm kaşınıyooo :bbo: kurudu bi de sivilcelerin üstü , galiba işe yarayacak :dance: ama nemlendirici krem sürsem mi ? ne zaman süreyim? malum yüzüm alkollü :roflol:

ayy tamam konuşmayalım eyvahedigeldismile:jeyyar:

kızzlaarrr iyi akşamlar herkese.karışım kafamda şu an.bu ilk diye sayıcam çünkü yeni kestirdimya uzayıp uzamadıgını anlayamam o yüzden

merve kız benim de çok pis yüzüm kaşınıyooo :bbo: kurudu bi de sivilcelerin üstü , galiba işe yarayacak :dance: ama nemlendirici krem sürsem mi ? ne zaman süreyim? malum yüzüm alkollü :roflol:

sür canım sür o yüzünü temizliycek mesela onu sürdün ya üstüne ii bi nemlendirici sürebilirsin...aman dikkat et ama her nemlendirici malum ii olmuyo cildi berbat ediyo ondan sora...eyvahedigeldismile

eed cnm normal
ilk kullanımlarda öyle oluyor
sonra geçiyorhihoyyyt

4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir

4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir

canım benim de kaşınıyor ama yolacak kadar değil kaydirigubbakcemile3
rahatsız etmiyor yani..
alerjik bir durum mu acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…