Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnım ben zytnyağı olayını yapmadığım için ilk soruna cwp weremeyeceğim ama badem yağı 1 kapak atılıyor eed (bu da 1 çorba kaşığına denk geliyor bende)
bemiks i o iki sarı çizgi arasına bıçak sürtüp incelttikten sonra elleryle kırıyorlar,ben lawoba kenarına dayayıp havanın tokmağı ile wuruyomkaydirigubbakcemile3

Kimse bana cvp yazmadı :gitme:
Neyse ben yaptım ztn şuan saçımda, 1 tatlı kaşığı koydum badem yağını, bemikside babama kırdırdım kaydirigubbakcemile3
Uzıcak uzıcak...boshayallersmile

kızlar ben bir kere yaptım ve tutam tutam dökülen saçlarım artık dökülmüyor ve belki inanmicaksınız ama uzama var arkadaşlar ben bile inanamıyorum saçlarımaohaoldumsmile

Kimse bana cvp yazmadı :gitme:
Neyse ben yaptım ztn şuan saçımda, 1 tatlı kaşığı koydum badem yağını, bemikside babama kırdırdım kaydirigubbakcemile3
Uzıcak uzıcak...boshayallersmile

canım aynı gün yapma da aynı hafta içinde istediğin aralıkta yap ikisini...

kızlar ben bir kere yaptım ve tutam tutam dökülen saçlarım artık dökülmüyor ve belki inanmicaksınız ama uzama var arkadaşlar ben bile inanamıyorum saçlarımaohaoldumsmile

maşallah canım...ne kadar uzadı peki???

bende de hiç dökülme yok gibi birşey..
yıkadıktan sonra 4-5 tel falan dökülüyor:lepi:

ah şükür beni anlayan biri daha çıktı opuyorumnanaktan

herkesin hassasiyeti farklı kızlar yapmayın...insanlar rahatsız olabilir..size abartılıyomuş gibi gelir belki ama inanın bazı insanlar çok hassas oluyo kokulara karşı...mideleri bulanıyo koku alma duyuları çok hassa oluyo..mesela annemden biliyorum en ufak kokuyu alır tiksinir midesi bulanır...yaşamayan bilemez yani...ben de rahatsız olmuyorm hiç ama rahatsız olanları da anlamak lazım...
:sinifsinif:

ne zmndır yapıyorsun cnm ??

bnde de saç dökülmesi yokk ama uzayıp uzamadığını anlayamıyorum yaa akannehir
saçımda parlaklık oluyor sinemakili karışım 3.yapışım zemuszemus

hayatım sarımsak saç çıkarır,saçkıran tedawilerinde kullanılır.
saçta 30 dakikadan fazla bekletirsen saç derini yakar hafiften.ama saç kökü öldürdüğünü hiç duymadım ve saçma da geldi.madem öldürüyor neden saç çıkarmak için kullanılsın?
kaşlara bile sürülüyor sarımsak.
belki dediğin olay sarımsağı direkt saç dibine sürme durumunda geçerlidir ( bunu da yapanlar var )
korkma,ben 3 aydır kullanıyorum.ölen bi şe yok:lepi:

bir hafta oldu başlayalı.bir kere yaptım yani canım.evet saçta parlaklık oluyor inanılmaz derecede değişiklik oldu bende.bilmiyorum belki iki vitamini karıştırp yaptğm için de olabilir...mervecim kaç cm uzadığını bilmiyorum hiç ölçmedim ama saçımda boya oldğundan anlıyorm ben dipleri uzadıkça yani:)

ne zmndır yapıyorsun cnm ??

bnde de saç dökülmesi yokk ama uzayıp uzamadığını anlayamıyorum yaa akannehir
saçımda parlaklık oluyor sinemakili karışım 3.yapışım zemuszemus
ben bir keredir yapıyorum demiş ya kuşum kafamçokkarıştı

paradise_ kullanıcısından alıntı
kızlar ben bir kere yaptım ve tutam tutam dökülen saçlarım artık dökülmüyor ve belki inanmicaksınız ama uzama var arkadaşlar ben bile inanamıyorum saçlarıma

aha :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…