cnım ben zytnyağı olayını yapmadığım için ilk soruna cwp weremeyeceğim ama badem yağı 1 kapak atılıyor eed (bu da 1 çorba kaşığına denk geliyor bende)Bende bugün malzemelerimi aldımmzemuszemus
Bugün başlıyorum yani :lepi:
Saçlarım şuanda kürek kemiklerime geliyo, çok zor uzuyo..eyvahedigeldismile
Ama bu karışımdan umutluyum herkeste etkisini göstermiş..
Bi sorum olcak, zeytinyağı ile sinamekili karışımı birer kez yapıyoruz haftada, peki zeytinyağını yaptıktan kaç gün sora sinamekiyi yapıyorsunuz?Birde badem yağı karışıma bir kapak mı katılıyor ve bemiksi nasıl kırcam? bilmiyorumkismile Of ne çok sordum kafamçokkarıştı
Uzıcak bu saçlar uzamalı... boshayallersmile
eed bebeim,sarmsaklı şampuandan sonra 1kere de normal şampuanla yıkıyorumopuyorumnanaktankontescim sen sarımsaklı şampuandan sonra normal şamp.la da yıkıyormusun saçlarını?
ben yazdım ya kafamçokkarıştıKimse bana cvp yazmadı :gitme:
Neyse ben yaptım ztn şuan saçımda, 1 tatlı kaşığı koydum badem yağını, bemikside babama kırdırdım kaydirigubbakcemile3
Uzıcak uzıcak...boshayallersmile
ah şükür beni anlayan biri daha çıktı opuyorumnanaktanSaçlarımda 3 saat beklettim ve az önce yıkadım kokudan eser kalmadı mis gibi oldu.Geri sayfalarda kokuyo diyenlere kapak olsun bayanssulusmile
Kimse bana cvp yazmadı :gitme:
Neyse ben yaptım ztn şuan saçımda, 1 tatlı kaşığı koydum badem yağını, bemikside babama kırdırdım kaydirigubbakcemile3
Uzıcak uzıcak...boshayallersmile
kızlar ben bir kere yaptım ve tutam tutam dökülen saçlarım artık dökülmüyorve belki inanmicaksınız ama uzama var arkadaşlar ben bile inanamıyorum saçlarımaohaoldumsmile
kızlar ben bir kere yaptım ve tutam tutam dökülen saçlarım artık dökülmüyorve belki inanmicaksınız ama uzama var arkadaşlar ben bile inanamıyorum saçlarımaohaoldumsmile
benim de öyleeguclubacismilebende de hiç dökülme yok gibi birşey..
yıkadıktan sonra 4-5 tel falan dökülüyor:lepi:
ah şükür beni anlayan biri daha çıktı opuyorumnanaktan
benim de öyleeguclubacismile
maşallaaahhh dielimm
hayatım sarımsak saç çıkarır,saçkıran tedawilerinde kullanılır.valla canım şimdi bir yazı okudum kafam karıştı sarımsak atmıştım şampuanıma ,sarımsak içindeki asitten dolayı saç köklerini öldürebilirmiş kafamçokkarıştı
sizce doğruluk payı varmıdır özellikle uygulayanlara soruyorum korktum ya...
sinemaki daha ölçmedim tatlım yarın yapınca karşılaştırma yapıcam ilk resimle 22 aralıkta başlamıştım ben ,sanmıyorum uzama olduğunu ama saçımı daha çok gürleştirsin de ben bişey istemiyorum.
ben bir keredir yapıyorum demiş ya kuşum kafamçokkarıştıne zmndır yapıyorsun cnm ??
bnde de saç dökülmesi yokk ama uzayıp uzamadığını anlayamıyorum yaa akannehir
saçımda parlaklık oluyorsinemakili karışım 3.yapışım zemuszemus
ben bir keredir yapıyorum demiş ya kuşum kafamçokkarıştı
ben bir keredir yapıyorum demiş ya kuşum kafamçokkarıştı
dikkat etmemişimm k.bakma :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?