umut kaybetmek için erken canımbende tam umudumu kaybettim dicektm.. saol kkontess.. bakalım inş. uzama olr.. bide şu sarımsak olayını biraz açıklarmısın nekadar şampuana ne kadar sarımsak katıyoruz..
umut kaybetmek için erken canım
bi kutu bemiks i bitir sen bi opuyorumnanaktan
400 ml şampuanımın içine sarımsak ekliyorum canım
4-5 diş filan
rendeliyorum
saçlarımın rutin yıkamasını bununla yapıyorum
saçlarım gürleşti ve yenileri çıktı
dökülmesi de sayılabilecek kadar az miktardaopuyorumnanaktan
lavanta kürü dediğin içilen mi sürülen mi?aa süpermiş.. bende lavanta kürünü deniyorum o da güzel sonuc veriyo. sarımsagı da denerim
lavanta kürü dediğin içilen mi sürülen mi?
hımmmsürülen cnm . acayip yumusak parlak yapıyo dökülmede azalıyo
hımmm
ben çayını içiyorum sivilce için
ama saça da iyi geliyormuşzemuszemus
bu da dip not olsun opuyorumnanaktan
canım sanırım sen bana sarımsaklı şampuanın nasıl gittiğini sormuştun uzun zamandır ggiremedim. ben hala kullanıyorum şampuanı ama şuan ara verdim ayda bir ara veriyorum bir hafta dinlendiriyorum normal şampuanla yıkıyorum sonra tekrar devam ediyorum. senin kaşınma şampuandan dolayımı anlayamadım ama şampuandansa belki etkisini iyi gösteriyor belki göstermiyor bilemeicem ama ben hem sarımsaklı şampuan hemde bu sinamekili karışımdan sonra saçlarımda inanılmaz saçlarım çıktı eskiden sadece ben fark ediyordum şimdi herkes fark ediyor sonuçları cok güzel bir şekilde alıyorum uzuyorda mutluyum arkamaa yaslandım iyiki merveye rastladımkaydirigubbakcemile3
eed maya + yourt maskesini cildiyecim de söylemişti banasivilce için maya cok iyi geliyomş dün gazetede okumustum. bakteri öldürücü etkisi oldugu için yok ediyomş
10 günde 4kere mi yıkadın,niyebilmiyorumkismileevet canım sarımsaklı şampuanı sormuştum ,kaşındı bugün dindi kaşınması yıkadıktan 2 saat sonra acayip kaşınıyor ,ben sarımsaklı şampuana 30 aralıkta başladım o zaman 30 ocakta ara vereyim 1 hafta kadar iii fikirmiş.
birde sinemakiyi yapalı 4 hafta oldu yanılmıyorsam senin ama sarımsaklı şampuanla ne zamandır yıkıyorsun benim 10 gün oldu işte 4 kez yıkamışım,....saçların ne kadar uzadı ben ölçmüyorum açıkcası 1 ayın sonunda ölçüp resim eklerim herelde.bu arada saçlarım da canlanma var benimde resim koydum kızlarrr arkadaşlar görebilir.....
10 günde 4kere mi yıkadın,niyebilmiyorumkismile
yani 30 aralıkta ilk yıkamaı yaptım 4.yıkamamı da dün yaptım tatlım 3 günde 1 denk geliyor..
evet canım sarımsaklı şampuanı sormuştum ,kaşındı bugün dindi kaşınması yıkadıktan 2 saat sonra acayip kaşınıyor ,ben sarımsaklı şampuana 30 aralıkta başladım o zaman 30 ocakta ara vereyim 1 hafta kadar iii fikirmiş.
birde sinemakiyi yapalı 4 hafta oldu yanılmıyorsam senin ama sarımsaklı şampuanla ne zamandır yıkıyorsun benim 10 gün oldu işte 4 kez yıkamışım,....saçların ne kadar uzadı ben ölçmüyorum açıkcası 1 ayın sonunda ölçüp resim eklerim herelde.bu arada saçlarım da canlanma var benimde resim koydum kızlarrr arkadaşlar görebilir.....
elacım ben sarımsaklı şampuana başlayalı 2 ay oldu işte bir hafta ara verdim bir hafta sonra tekrar devam edicem valla ben seyrekliğinden cok şikayet ederdim dedimya süperrr etkisini görüyorum bide üstüne sinamekide eklenince coştu saçlarım ama ara vererek yapıyorum meselea 4. uygulamamı yapıcam bemikslerim bitincede yine 10 gün ara verip tekrar başlıcam kesinlikle böyle daha etkili olacağına inanıyorm bende saçlarımı ölçmedim canım ya sanki uzuyor gibi ama tam etkiyi bemikslerim bitince anlıcam ee 5 hafta uygulamış olucam ozaman iyi bir sonuçla karşılaşacagıma inanıyorum hadi bakalımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?