Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende sakın öle gelişigüzel içmeyin diycektim..korktum size bişe olcak die:kedi: öle çok faydalı bişe değil çünkü:umursamaz:

kızlaaarrrr.. ayy dayanamıyorum söylicem artıkkk.. saçlarım için bu karışımı hazırlarken küçük bi şırıngaya çok az miktarda karışımdan çekip ayırmıştım.. 3 gündür kirpiklerime sürüyorum harika olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................................................... 3 gün ya, sadece 3 günde yarısı kadar uzadı belki.. sınıf arkadaşlarım sen kirpiklerine rımel mi sürmeye başladın dediler.. bi kaç tanesi anladı ya senin kirpiklerin mi uzamış bişey mi kullandın dediler ama ben hiç bişi demedim kullandıkça uzarmış bide ne biçim olur yaa habire uzatırım walla kesip kesip uzatırım kalınlaşır belki.. ayy çok mutluyuuummmm..

gözümü çok yaktı ama inanın bişey olmuyo.. bi de kirpikte kuruyunca, gözünüzü açmak biraz zor oluyo ama ben uyanınca gözlerim kapalı bi şekilde banyonun yolunu buluyorum:) hemen sıcak suyla yıkıyorum akıyo anında
GERÇEKTEN UZADI KIZLAR inanın yalan söylemiyorummmm... gözünü yakıyo uyarıyım ama zarar vermiyodur heralde göze.. ayy walla verse bile bırakmıcam bunu her gün yapıcam aylarca senelerce yapıcam

kızlar öncelikle şunu söliim..bemix açıldığı an kullanılmazsa değişime uğrar..yani vitamin olarak pek bi faydasını göremezsiniz ertesi gün..sinemakinin saç bakımında kullanıldığını biliyordum ama uzattığını inanın burda öğrendim bende..kirpiklerin uzamasına gelince bnce sinameki ile badem yağının etkisi olabilir..bide sakın gözünüze kaçırmayın..yanıyor ama dayanayım demeyin..göz en hassas yerdir mikrip kaptığı an konjuktivit nasıl bir şeymiş anlarsınız gerçekten pişman olursunuzlmaz: hergün hazırlayıp yapın..ama bekletmeyin bence..nacizane bir eczacı görüşüdür..

saçlarımdan bütün gece koku geldii :)dimik azda olsa kokusu kalıyormuş

mrv_1987 sen bu förmülü bayadan uyguluyorsun sanirim saclari gürlestiriyormu yani yeni sac cikiyormu canim ????

banada dün eşim antibiyotik gibi kokuyosun git git dedi:)ama yıkayınca geçti heralde

mrv_1987 sen bu förmülü bayadan uyguluyorsun sanirim saclari gürlestiriyormu yani yeni sac cikiyormu canim ????
canım merveyi bilmem ama benim yeni saçlarım çıktı,gürleşme oldu.ama ben başka şey de kullanıyorum.ondan mıdır bundan mıdır bilemiycm-tatlicadiarzu-

canım merveyi bilmem ama benim yeni saçlarım çıktı,gürleşme oldu.ama ben başka şey de kullanıyorum.ondan mıdır bundan mıdır bilemiycm-tatlicadiarzu-

baska ne kullaniyorsun ki canim ? cevabin icin cok saol tatlim :dance:

bide sen kac haftadir yapiyordun ???

Son düzenleme:

aygush arkadaşım.. nası kullanırsak göze zararı daha olur.. her gün taze taze yaparsak mı?? ya da sinemaki katmasak??

RoJ€k-t€;10938545 .!.:
aygush arkadaşım.. nası kullanırsak göze zararı daha olur.. her gün taze taze yaparsak mı?? ya da sinemaki katmasak??

tatlım ben uzatmada sinamekinin etkili olduguna inanıyorum.ama göze kaçmaması gerekenler konusunda sinameki ve bademyağı yada bemiksin farklı oldugunu sanmam.hepsi göz için yabancı madde sonucta.kaçırmamaya dikkat et canım

diğerlerini bilmem ama badem yağı kaçmıştı benim göze
1 saat bulanık gördüm
iğrençti

katılıyorum ama en önemlisi taze olması...

kkontesscim su sarimsakli sampuan olayini cok okudum ama en cok merak ettigim kokmazmi bu sac bas ya :uhm: bide ben gecen hakiki zeytinyagdan yapilan ev yapimi sabun kullandim memnunum aslinda bu sarimsak olayini yapamiycam sanirim :çok üzgünüm: havalar isinsin sarimsakli zeytinyagli maske yapcam insallah :dance:

bana kokmuyor
sonrasında normal şampuan ile yıkıyorum ve saç bakım spreyi kullanıyorum
ıslakken hafif koksa da, kuruyunca kalmıyor.
yine de rahatsız oluyorsan aktarlardaki sarımsaklı şampuanlardan alabilirsin
onlar kokusuz oluyormuş
ben kullanmadım,evde kendim ekliyorum.
zeytinyağı hiç kullanmadım çünkü saçtan çok zor arınıyormuş
onla uğraşamam
ama sana naçizane bi öneri sarımsak olayına yazın girme,saç dibin terledikçe buram buram kokarsın :kedi:

yo yazin olmaz canim tr ye gelcem insallah ahhh insan gümrügü gecince topragi öpesi geliyor öyle özliyoruz bazen vatanimizi:çok üzgünüm:turkbayragi söyle 3 ayda baslarim sarimsak zeytinyagi mart nisan mayis sonra birakirim burasi haziran anca isiniyor havalar canim yagli bakimlardan zeytinyagi olsun ne yagi olursa olsun bende cok kolay ariniyor bir yumurta sarisini aliyorsunuz cirpin azcik sonra diplere yani yagi nerelere sürdüyseniz ben hep diplere sürüyorum iyice yedirin yumurta sarisini 1-2 dakka dursun sonra sampuani avcunuza dökün üstüne az su köpükleyin sacini bütün yag en gec 2 yikamada akmis olcak ben sacimi normal yikar gibi yikiyorum hic yag felan kalmiyor cok memnunum bu yöntemide burda okumustum söyleyen arkadas allah razi olsun inanilmaz kolaylik sagladi bana:dance:

hımmm CADIARZU
ayh ne bileyim yumurta filan bana itici geliyor
yemesini de dokunmasını da sevmem zaten :kedi:
ama sen memnunsan tabi ki kullanacaksın canımopuyorumnanaktan

ben geldiiimmm hihoyyyt saçlarımda sinameki karışımım varr bekliyorummm şu an
Nasılsınız bakalım kızlar :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…