Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldin iyim saolasin seni sormali kiz eee ne kadar bekletmeyi düsünüyorsun kacinci yapisinmi memnunmusun :teytey: ben daha birkere yaptim pek bilemiyorum daha ya

hosgeldin iyim saolasin seni sormali kiz eee ne kadar bekletmeyi düsünüyorsun kacinci yapisinmi memnunmusun :teytey: ben daha birkere yaptim pek bilemiyorum daha ya

hoşbulduk cnm
valla bu gece yatana kadar bekletcem..11-12-1 falan yıkarım bayanssulusmile
bu 4. uygulamam benim
memnunum şu ana kadar yanlış hesaplamadıysam yaklaşık 2 cm gibi bir uzama var.. ve de hiç olmadığı kadar sağlıklı görünüyor.

maasallah canimbende sali günü 2 ci yapcam belki cuma günüde zeytinyagi sürerim bakcaz artik insallah uzar ya :dance:

kızlar hatırlamayanınız varsa; 1 hafta kadar önce dip boya yapmıştım..Dip boyadan sonra uzamayı daha iyi anlayacağımı söylemiştim öyle de oldu...
Dip boyadan sonra bu kadar uzadı..Resim biraz bulanık görünebilir ama, cep tlfnuyla çektiğim için..dipler fark ediliyordur umarım

bencede çok güzel uzamış canım

ben de bunu demiştim...bence boya akması filan oldu...çünkü dibine sürüyoruz mümkün değil açsın..aklinialirimsmile

Benim saçımda boya yok. Sadece dibine gelmesi mümkün değil zaten canım illa ki saçın diğer yerlerine de değiyor ve saç rengim değişti. 9 yaşındaki yeğenim bile senin saçın bu renk miydi diye sordu.

hımmmm ama çok az değil mi? sanki yarım ton kadar gıbı mı?

hımmmm ama çok az değil mi? sanki yarım ton kadar gıbı mı?

Evet çok çok fazla değil daha önce demiştim zaten benim hoşuma gitti bu değişiklik. yabancı sitelerde gördüm sinameki kına gibi doğal saç boyamada kullanılıyormuş İngilizce adı "senna".

Evet çok çok fazla değil daha önce demiştim zaten benim hoşuma gitti bu değişiklik. yabancı sitelerde gördüm sinameki kına gibi doğal saç boyamada kullanılıyormuş İngilizce adı "senna".

benim de öyle oldu da ben de çok memnunum :)

bugün 5.yi haftayada sonuncuyu yapıyorum neden uzamıyor yaaamafoldumben

4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir

canım sanırım sen bana sarımsaklı şampuanın nasıl gittiğini sormuştun uzun zamandır ggiremedim. ben hala kullanıyorum şampuanı ama şuan ara verdim ayda bir ara veriyorum bir hafta dinlendiriyorum normal şampuanla yıkıyorum sonra tekrar devam ediyorum. senin kaşınma şampuandan dolayımı anlayamadım ama şampuandansa belki etkisini iyi gösteriyor belki göstermiyor bilemeicem ama ben hem sarımsaklı şampuan hemde bu sinamekili karışımdan sonra saçlarımda inanılmaz saçlarım çıktı eskiden sadece ben fark ediyordum şimdi herkes fark ediyor sonuçları cok güzel bir şekilde alıyorum uzuyorda mutluyum arkamaa yaslandım iyiki merveye rastladımkaydirigubbakcemile3

meraba kızlar .. bende 3. uygulamamı yaptım ama uzama normal seyrinde gözle görülür bi fark yok yaf of of

bende tam umudumu kaybettim dicektm.. saol kkontess.. bakalım inş. uzama olr.. bide şu sarımsak olayını biraz açıklarmısın nekadar şampuana ne kadar sarımsak katıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…