hosgeldin iyim saolasin seni sormali kiz eee ne kadar bekletmeyi düsünüyorsun kacinci yapisinmi memnunmusun :teytey: ben daha birkere yaptim pek bilemiyorum daha ya
diğerlerini bilmem ama badem yağı kaçmıştı benim göze
1 saat bulanık gördüm
iğrençti
hoşbulduk cnm
valla bu gece yatana kadar bekletcem..11-12-1 falan yıkarım bayanssulusmile
bu 4. uygulamam benim
memnunum şu ana kadar yanlış hesaplamadıysam yaklaşık 2 cm gibi bir uzama var.. ve de hiç olmadığı kadar sağlıklı görünüyor.
RoJ€k-t€;10939311 .!.:bi haftalık sonuç buysa, ii uzamış..
kızlar hatırlamayanınız varsa; 1 hafta kadar önce dip boya yapmıştım..Dip boyadan sonra uzamayı daha iyi anlayacağımı söylemiştim öyle de oldu...
Dip boyadan sonra bu kadar uzadı..Resim biraz bulanık görünebilir ama, cep tlfnuyla çektiğim için..dipler fark ediliyordur umarım
bencede çok güzel uzamış canım
teşekkür ederim canımm devamı da gelir inşallah boshayallersmile
ben de bunu demiştim...bence boya akması filan oldu...çünkü dibine sürüyoruz mümkün değil açsın..aklinialirimsmile
Benim saçımda boya yok. Sadece dibine gelmesi mümkün değil zaten canım illa ki saçın diğer yerlerine de değiyor ve saç rengim değişti. 9 yaşındaki yeğenim bile senin saçın bu renk miydi diye sordu.
hımmmm ama çok az değil mi? sanki yarım ton kadar gıbı mı?
Evet çok çok fazla değil daha önce demiştim zaten benim hoşuma gitti bu değişiklik. yabancı sitelerde gördüm sinameki kına gibi doğal saç boyamada kullanılıyormuş İngilizce adı "senna".
evet canım a.s
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama sabredemedim :kedi:
4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir
kimisinde hemen uzama olmuyor canımmeraba kızlar .. bende 3. uygulamamı yaptım ama uzama normal seyrinde gözle görülür bi fark yok yaf of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?