Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa ama benim saçlarım bunun yanında hiç bişeyy... ne saç var maşallah!:lepi:

al benden de o kadarboshayallersmile bu arada senin de saçların çok sağlıklı ve canlı gözüküyor canım kaldı ki fotograf çok net olmamasına karşınzemuszemusopuyorumnanaktan

yaa ama benim saçlarım bunun yanında hiç bişeyy... ne saç var maşallah!:lepi:

Canım foto net olmadığından belli olmuyor pek.
Amam o kadar işlem, bakım bize yapılsa...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

canım bilerek o flu fotoğrafı koydum. bu fotoda bile çok hoşuma gittiler çünkü. saçım sinamekiye başladıktan sonra böyle parlak oldu. ay çok memnunum şu aralar kendilerinden :)

neyse kızlar ben kaçtım daha ders çalışıcam (
yarın görüşürüz iyi bakın kendinizeeee

canım bilerek o flu fotoğrafı koydum. bu fotoda bile çok hoşuma gittiler çünkü. saçım sinamekiye başladıktan sonra böyle parlak oldu. ay çok memnunum şu aralar kendilerinden :)

neyse kızlar ben kaçtım daha ders çalışıcam (
yarın görüşürüz iyi bakın kendinizeeee

Daha önceki fotolarından da gördüm canım kesinlikle sinameki kürü sende işe yarıyor
Son durulama suyuna elma sirkesi ilave edersen o da harika parlatıyor.
Allah zihin açıklığı versin.a.s.

5. kere yapmış bulunuyorum bu gün:)
Ama parlamıyor saçlarım..

Uzaması nasıl gidiyor canım?
Parlama için şiddetle elma sirkesini tavsiye ediyorum.zemuszemus

Uzuyor canım perçemlerimden bunu rahatlıkla anlayabiliyorum:)
Keşke kestirmeseydim daha uzun olurdu saçım :)elma sirkesinide denicem :)

Uzuyor canım perçemlerimden bunu rahatlıkla anlayabiliyorum:)
Keşke kestirmeseydim daha uzun olurdu saçım :)elma sirkesinide denicem :)

Demekki işe yarıyor sinameki sende de
Saçın sağlık kazandıkça daha da parlar.
Ben elma sirkesinden çok memnunum.kaydirigubbakcemile2

aynen bende de kaşıntı ve pul pul dökülme oluyor.Sen hangi marka nemlendirici kullanıyorsun ben neutrogene kullanmıştım pek hoşuma gitmemişti:umursamaz:
diadermine marka bi nemlendiricim var
özellikle yağlı ciltler için yağ içermeyen sadece nemlendiren bi ürün istemiştim
bunu çok önerdiler
bi kaç aydır kullanıyorum
hiç bir şikayetim olmadı
cildim kuruyup kaşındığında sürüyorum
bi kaç saniye sonra geçiyor kaşıntı:kedi:

sirkeyi ben de tavsiye ederim ama bir şartla...
saç boya değilse kullanın boshayallersmile

dengesiz kuaförün biri saçımı öyle bi kesti ki beslemelere döndüm ve ben de bir an önce saçımın uzamasını istiyorum
elma sirkesi nası uzatıyor öyle
saçımda ne boya ne kına yok şimdilik

ah canım yaa bi dengesiz de beni beslemelere çevirdi. 1ay turplu su yaptım işe yaramadı. bu ay sinamekili tarifi denicem dün ilk uygulamamı yaptım. 1 ay bakıcam gene fark etmesse hiç istemediğim halde entele bitkisini deneyebilirim . ya da varsa başka bi yöntem hepsine açığım :)

1. kürü bende uyguladım..Hafta 2. kürü uyguluycam inşallah zemuszemus

Hatuna bakınaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Saçları harika gözüküyor.zemuszemus

benimkine böyle şekil yapsınlar üzerinde oynasınlar da resmin benimki de böyle olur sanki...hiç inanmıyorum böyle resimlerdeki saçlara...ayrıca takma olmadığı ne malum dolgun dursun diye...ohooo ne yöntemleri var ayrıca resimde öyle duruyo...:dilcikar::dilcikar:

evet tatlım... normalde de yavaş uzar... gerçi bu formul saçımı iyileştirdi, canlandırdı fakat uzama konusunda hala bir gelişme yok...boshayallersmile neyse küre devam yine de...mafoldumben

neyse canım uzar inş...uzamasa da üzülme sağlık kazandırcağına eminim çünkü daha canlı oluyo saç ve yeni saçlar çıkıyooo:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…