E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #4.061
süper bakımlı ama kısacık ki buu :kedi: (kızmayın kızlar bana eyvahedigeldismile )
Bence de kısa benim saçlarım daha uzun bundan:icecream:süper bakımlı ama kısacık ki buu :kedi: (kızmayın kızlar bana eyvahedigeldismile )
Ben boya varken de kullanıyordum neen öyle dedinki:uhm:sirkeyi ben de tavsiye ederim ama bir şartla...
saç boya değilse kullanın boshayallersmile
Di mii ama bundaki de saç mı bee:dilcikar::dilcikar:benimkine böyle şekil yapsınlar üzerinde oynasınlar da resmin benimki de böyle olur sanki...hiç inanmıyorum böyle resimlerdeki saçlara...ayrıca takma olmadığı ne malum dolgun dursun diye...ohooo ne yöntemleri var ayrıca resimde öyle duruyo...:dilcikar::dilcikar:
gece gece foto koyuyorum :/
canım ben senin saçlarını hatırlıyorum ilk koyduğun resmi hatta yorumda yapmıştım yanılmıyorsam sendin o. ama ilk koyduğun resşmde saçların cok mat sönük duruyordu şimdiki resimde cok net olmamasına rağmen daha canlı ve parlak duruyor opuyorumnanaktan
evet canım benim saçlarım çok güçsüzdü, uçları özellikle. şimdi artık parlaklar :)
bi foto koyucam dün yıkamama rağmen saçlarımı hala hacimli ve parlak duruyolar. normalde kafama yapışmaları lazımdı...
sahiden farkediliyor şimdi daha net gördüm canım maşallah diyelim hoş duruyorlar uzamada var saçlarında sen ölçtünmü ne kadar uzama var ve kaçıncı uygulamandasınsengözlerimebaksanab
3 kez yaptım, ama elimle ölçtüğüm zaman bi cm falan uzama var gbi emin değilim psikolojikte olabilir :s
gözle görülür bişey yok yani off aama
evet canım benim saçlarım çok güçsüzdü, uçları özellikle. şimdi artık parlaklar :)
bi foto koyucam dün yıkamama rağmen saçlarımı hala hacimli ve parlak duruyolar. normalde kafama yapışmaları lazımdı...
ben ikinci uygulamamı bugün yaptımzemuszemus hala yıkamadım ya bu arada acaba çok inanarak yaptıgımdanmıdır nedir saçlarım uzadı gibi geliyo bana:jeyyar:
hamileyim belkide ondandır ama saçlarımı lastik tokayla arkadan şöyle toparlayamayacak kadar kısaydı 2 gündür toplayıp gidiyorum işe
sadce yanda kalan bir kaç parça saçı tel tokayla tutturuyorum
öğrencilerimde dedi uzamış diyehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?