Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bemiximi alıcam maskemi yapıcam oh ohhhzemuszemus

daha kimsecikler yok heraldeee neyse kızlar...ev temizliği beni beklerrr

sonra da yürüyüşe çıkıciiimmm
bayanssulusmile

süper bakımlı ama kısacık ki buu :kedi: (kızmayın kızlar bana eyvahedigeldismile )

ne kadar bakımlı ve sağlıklı duruyor parlak parlak ay böyle saçlarım olsunda bukadar olsun belime kadar olmasın ne çıkar ne hoşş duruyor kuzumopuyorumnanaktan

süper bakımlı ama kısacık ki buu :kedi: (kızmayın kızlar bana eyvahedigeldismile )
Bence de kısa benim saçlarım daha uzun bundan:icecream:
sirkeyi ben de tavsiye ederim ama bir şartla...
saç boya değilse kullanın boshayallersmile
Ben boya varken de kullanıyordum neen öyle dedinki:uhm:

Di mii ama bundaki de saç mı bee:dilcikar::dilcikar:

gece gece foto koyuyorum :/

canım ben senin saçlarını hatırlıyorum ilk koyduğun resmi hatta yorumda yapmıştım yanılmıyorsam sendin o. ama ilk koyduğun resşmde saçların cok mat sönük duruyordu şimdiki resimde cok net olmamasına rağmen daha canlı ve parlak duruyor opuyorumnanaktan

3 kez yaptım, ama elimle ölçtüğüm zaman bi cm falan uzama var gbi emin değilim psikolojikte olabilir :s
gözle görülür bişey yok yani off aama

evet canım benim saçlarım çok güçsüzdü, uçları özellikle. şimdi artık parlaklar :)

bi foto koyucam dün yıkamama rağmen saçlarımı hala hacimli ve parlak duruyolar. normalde kafama yapışmaları lazımdı...

benimkiler temmuza kadar 20 cm uzasa yeter bana ya omzuma yakin simdi kesilcek kiriklar yazin boyancak falan dirsek hizamda olsun yeter bana bugün ikinciyi yapcam

sahiden farkediliyor şimdi daha net gördüm canım maşallah diyelim hoş duruyorlar uzamada var saçlarında sen ölçtünmü ne kadar uzama var ve kaçıncı uygulamandasınsengözlerimebaksanab

ben ikinci uygulamamı bugün yaptımzemuszemus hala yıkamadım ya bu arada acaba çok inanarak yaptıgımdanmıdır nedir saçlarım uzadı gibi geliyo bana:jeyyar:
hamileyim belkide ondandır ama saçlarımı lastik tokayla arkadan şöyle toparlayamayacak kadar kısaydı 2 gündür toplayıp gidiyorum işe
sadce yanda kalan bir kaç parça saçı tel tokayla tutturuyorum
öğrencilerimde dedi uzamış diyehihoyyyt

sahiden farkediliyor şimdi daha net gördüm canım maşallah diyelim hoş duruyorlar uzamada var saçlarında sen ölçtünmü ne kadar uzama var ve kaçıncı uygulamandasınsengözlerimebaksanab

canım 3 kere uyguladım....
uzamayı farkedemedim çünkü en başında ölçmemiştim ama ilk fotoma bakınca sanki var uzama da :))
ilk foto için albümüme bakabılırsınız. arkadaş değilsek istek gönderebilirsiniz hihoyyyt

harika saçların canım yaaa çok hoş ve sağlıklı ayrıca istediğim uzunluktaaa süperrr

ayy hadi bakalım...inş.güzelce uzarlarr canımm:teytey:

ben de bemiximi aldımm...gece yatarken yapmaya karar verdim...sabaha kadar dursunlar öyle...ayy heyecanladım şimdiii

dove saçlarına tekrar tekrar bakıyorum çoook beğendim.....hem duruşu hem uzunluğu dolgunluğu gayet güzel canımmopuyorumnanaktan

sanki böyle 2-3 cm arası uzama olmuş gibi geldi bana ama tam da bilemiyorum canımmm

kızlar bik bilmiyorumkismileounuda yardm isticem çıtçıt kullanan varmı bu çıtçıt saçlar gece yatarken yada banyo yaparken çıkarılıyormu bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…