Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aman diyorum papatya suyu ile güneşte beklemeyin ben yaptım saçları berbat ediyor çünkü yanıyor saçlar aynı şey oksijenli su içinde geçerli tabii.

mrv_1987 canım bende neredeyse 3 aydır saçlarımı serbest bıraktım hatta yüzümü bile makyaj felan yapmıyorum zaten evden de çıkmıyorum ya neyse...sevgilim gelene kadar askerden iyice toparlanmış olur hem saçlarım hem cildim...cildim içinde sadece saf zeytinyağından yapılmış sabun ile yıkıyorum pamuk gibi yumuşacık oluyor yüzüm tavsiye ederim....
saçlarım kendine geldi biraz yıkıyorum hafif ısı ile sadece kurutuyorum yoksa hasta oluyorum ıslak bırakınca şu an da olduğu gibi
:sinifsinif:

kontesss sen 8 uygulama yaptın galiba toplamda ne kadar uzadı saçların profilde son hali var mı tatlım?

benim 6 cm uzasa bile yetiyoo...ama eskisi kadar hızlı uzamıyo artık 13 cm den sonraaa....mafoldumbenmafoldumben

ara vercem artık 2 haftaaaohaoldumsmile
ben ara werdim canım
normalde bugün 9. yu yapmam gerekiyordu ama yapmıycam:umursamaz:

kontesss sen 8 uygulama yaptın galiba toplamda ne kadar uzadı saçların profilde son hali var mı tatlım?
toplamda 8 cm uzadı canım,eed 8 uygulama yaptım.
valla bi şeyler var albümde ama bu yakınlarda çekmedim canım
uzaması durunca ölçmeyi bıraktım ben de

profile baktım anlamadım bişey ama son zamanlarda çekmemişsin zaten..

8 cm ise fena değil ama senin saçların uzunmuş zaten

8 cm ise fena değil ama senin saçların uzunmuş zaten
eed cnm kısa deildir saçlarım
bi 10-13 cm e daha ihtiyacım var işte
ayh bu arada az önce çarşıda bir kadın gördüm
saçı poposundaydı,iğrenç duruyordubilmiyorumkismile

eed cnm kısa deildir saçlarım
bi 10-13 cm e daha ihtiyacım var işte
ayh bu arada az önce çarşıda bir kadın gördüm
saçı poposundaydı,iğrenç duruyordubilmiyorumkismile

evet çok kötü duruyo...

hadi bakalım bi ara verelim...sonra daha çok uzar umarımmm hızlı yaniii
aklinialirimsmile

illa uzun saç herkese yakışcak diye bişey yok tabi bazen bende görüyorum o kadar sivrelmiş ki saçlıktan çıkmış uçları ama poposunda kes kardeşim şu püsküllerini diyorum içimden bişeye benzemiyor ama en güzel saç sağlıklı saçtır valla.

valla anlamadım haaa...kaydirigubbakcemile3

evet uzasn iice boyarsın mis gibi...ayyy isteiğimize ulaştığımız günleri her birimiz iple çekiyoruzdur kesin...düşününce heyecanlanıyorum bazennn
hihoyyyt

geçmiş olsn cnmm

evet evdeyken ben de pek yapmam kendi haline bırakıyorum...eskiden yapardım azcık bi makyaj zaten hep bi kalem bi parlatıcı o kadar benim makyajm...ama evdeykn çoğu zaman onu da yapmıyorumm
boshayallersmile

enn iisi "ispirtooo""
aklinialirimsmileboshayallersmile

evet ama bende sivilce yok. gözenekler büyük bir de iki sene önce kısa bir dönem yanaklarımda sivilceler çıkmıştı stresten. çabuk geçti ama izleri kaldı hafif çukurluklar halinde. çok kafama takıyorum izleri ve gözenekleri.

cildiyeye git cnm...gerçi her doktor da ii yapamıyo işini ama bnim de çok iz vardı...ispirto da yaptım doktorun verdiklerini de kullanınca geçti....ama doktorumuz çok meşhur burda herkes çok memnun kalıyoo

bi bayan için en önemli şey başta kilo cilt ve saçı sanırsam...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…