Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar saçlarımın resmini koydum. üst sıra soldan sağa 3 resim kürden önce tarihler: 1. fotoğraf mart 2009 sonu. 2. fotoğraf ağustos ortası (orda saçım çok kötü bir halde temiz değil kuzenim doğum yapmıştı hastanede kalmıştım çünkü) 3. fotoğraf ekim ilk kestirdiğim hali perçemini çok az kesmişti adam beğenmedim gittim o bilmediğim kuaföre kalınlaştırması için rezil etti beni. alt sıradaki ilk fotoğrafta kısalar salık ama pek belli olmuyor aradaki fark. sadece kesimin ne kadar çirkin olduğunu görebilirsiniz.
alt sırayı şimdi çektim. uzamanın ne kadar yavaşladığını görebilirsiniz. bu arada alıntı yapmayın sileceğim bunları.

benm de dewasa deildir,htta minikti kilo alınca ii oldular
üsülüordm eskiden ama bnmki moral werdi bol bol
bebek emnce sarkmas ii böle die kaydirigubbakcemile3 çok da biliolar her şeycikleri
aklinialirimsmile aynen aynenn :kedi:
kızlar saçım için yorumlarınızı bekliyorum.

ayyy önceki hali ne kadar güzelmiş canım ya uzunn.. 3 sene önce benim de o kadardıı (((mafoldumben

ayyy önceki hali ne kadar güzelmiş canım ya uzunn.. 3 sene önce benim de o kadardıı (((mafoldumben[/QUOTE]

teşekkür ederim. kuaför kesmeyelim dedi ama ben illa kısa olsun dedim. sıkılmıştım çünkü artık. temizlemesi çok zor. ıslanması köpürmesi durulaması dünyanın suyunu harcıyorsun.

ayyy önceki hali ne kadar güzelmiş canım ya uzunn.. 3 sene önce benim de o kadardıı (((mafoldumben

teşekkür ederim. kuaför kesmeyelim dedi ama ben illa kısa olsun dedim. sıkılmıştım çünkü artık. temizlemesi çok zor. ıslanması köpürmesi durulaması dünyanın suyunu harcıyorsun.[/QUOTE]

ayy olur mu öyle şey canım yaa.. Uzun saç gibisi mi varrr.. Valla bi uzasalarda güzel güzel baksamm, bakımlar yapsam onlaraa bayanssulusmileopuyorumnanaktan

teşekkür ederim. kuaför kesmeyelim dedi ama ben illa kısa olsun dedim. sıkılmıştım çünkü artık. temizlemesi çok zor. ıslanması köpürmesi durulaması dünyanın suyunu harcıyorsun.

ayy olur mu öyle şey canım yaa.. Uzun saç gibisi mi varrr.. Valla bi uzasalarda güzel güzel baksamm, bakımlar yapsam onlaraa bayanssulusmileopuyorumnanaktan[/QUOTE]

valla ben bu güne kadar şampuan saç kremi ve krem 7/24 haricinde hiçbir şey sürmemiştim saçıma. ne bir bakım yaptım ne yaptırdım. inan banyoda krem sürmek bile bir çile. o kadar uzun saçla uğraşmak inan zor bir iş.

bunlar da benim eski saçlarım :a015:
katlı kesimdiler
lüleyken ii oluo eed ama düzken iğrenç bence
ayrıca;
rengimi özledim yaww:a015:

Son düzenleme:
kkontess bebeğim lüle acayip tatlı durmuş yahuu boshayallersmile çokta parlakk duruyorr... hey gidi eski günler eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…