Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada uzun saçla ilgili en çok neyi özlediğimi farkettim. saçlarımın dirseklerime değmesini özledim. kısa kollu giydiğimde yürürken dirseklerime değer hafif gıdıklardı.

bu arada uzun saçla ilgili en çok neyi özlediğimi farkettim. saçlarımın dirseklerime değmesini özledim. kısa kollu giydiğimde yürürken dirseklerime değer hafif gıdıklardı.

Bunu ben de çok seviyorum.aklinialirimsmile

bu doğal rengin mi? lüler çok güzel. ben yapsam 5 dakkada bozulur.

doal rengim cnm eed .
bu da röfleli halim

lüle ben de çok severim ve yaparım
hobby spreyi keşfettim yeni
hiç bozulmuyor
sert sert de durmuyo ööle kazık gbi
çok doal:dance:

Son düzenleme:
gözeneklere etkili mi derken neyi kastettğini pek anlamadm cnm ama ben 1hftadr kullanıorm siwilcelerim baya azaldızemuszemus

islandın ve benim gözenek problemimiz var. ben de sordum o soruyu ama cevap gelmedi. benim gözeneklerim çok büyük. burnumun yanındakiler ve iki kaşımın arasındakiler. geniş geniş böyle. çok kötü görünüyor. onları sıkılaştırmak istiyorum. bu ispirto ve aspirin işe yarar mı acaba?

doal rengim cnm eed .
bu da röfleli halim

lüle ben de çok severim ve yaparım
hobby spreyi keşfettim yeni
hiç bozulmuyor
sert sert de durmuyo ööle kazık gbi
çok doal:dance:

saçlarım uzayınca işime yarayabilir önerin kuzum CADIARZU
öf bi uzasaaaaaaeyvahedigeldismile

gözeneklere etkili mi derken neyi kastettğini pek anlamadm cnm ama ben 1hftadr kullanıorm siwilcelerim baya azaldızemuszemus

Aynen bunu demek istedim canım.
Sivilce problemim yok ama cildim yağlı olduğu için gözeneklerim belirgin.:gitme:

benim saç konusunda yaptığım tek hata
avon un saç rengi açıcı ürününü kullanmak oldu
kınalı gibi oldu saçım iğrençti öğk

Aynen bunu demek istedim canım.
Sivilce problemim yok ama cildim yağlı olduğu için gözeneklerim belirgin.:gitme:

bugün burdaki forumlardan birinde aspirin ve bal maskesini okudum. onu yaparım belki. ispirtoya pek cesaret edemiyorum ama. çok kurutabilir.

bugün burdaki forumlardan birinde aspirin ve bal maskesini okudum. onu yaparım belki. ispirtoya pek cesaret edemiyorum ama. çok kurutabilir.

İşe yarayabilir, çünkü balın sıkılaştırıcı özelliği var.
Ama gözenek cilt yapısıyla ilgili ben doğal yollarla tamamen geçeceğine inanmıyorum.:gitme:

İşe yarayabilir, çünkü balın sıkılaştırıcı özelliği var.
Ama gözenek cilt yapısıyla ilgili ben doğal yollarla tamamen geçeceğine inanmıyorum.:gitme:

aslında ben de inanmıyorum da umut dünyası işte. sana daha önce de yazmıştım fraksiyonel lazerle bir seansta gözenek sorunu tamamen bitiyormuş. önümüzdeki yıl kesin yaptıracağım ama şimdilik o gün gelen kadar bir şeyler deneyebilirim.

canım bu bal ve asprin maskesi ne için ben tam olarak anlaymadım eyvahedigeldismile

kızlar selamlar herkese.saçımın fotografını koymak istiyorum görün diye nasıl koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…