Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay gene alıntıları karıştırdım yaa:) bütün alıntılar bir mesaja gitti.

canım bende baktım fotolarına.sağlıklı güzel saçların var.o perçeminde uzayacak inşallah.uzamak zorunda:)keşke kestirmeseymişsin.çok güzelmiş o uzun saçların.ama olmuş bi kere.oalacaklara bakmak lazım.

dipleri öriyim bari ya da elimle iice sıkıltırymmmbilmiyorumkismile

kızlar ben kaçıyorum artık.iyi geceler hepimize.uyuyalımki saçlarımız uzasın.öperim hepinizi.

ben de perçemimi uzatıcam artık sevmiyorumm çünküüü...kafamçokkarıştı

ben de perçemimi uzatıcam artık sevmiyorumm çünküüü...kafamçokkarıştı

eed ben de uzatıyorum perçemleri,hepsi aynı boyda olsun istiyorum
gerçi alnım geniştir ama bakalım,biraz da böyle takılırız,beğenmessem kestiririm kaydirigubbakcemile3

ayy beni kaç bin yerimden şişlediler allah bilir...lojmanda oturuyodk oralar da sıcak yazın tam arılarn olduğu yerler sabahın 7 sinde kahvaltı bilem yapmadan fırlardım dışarı gece 1-2 yi buşurdu eve gelmemiz saklambaç felan oynicaz diye lojmanda...o arada tabi beni ısırırlarrr gündüz felan eve bağırarak gelirim anneeee diye annem bir iki bişi sürer yarım saat sora hoop gene dışarı acıya acıya oynardım öyle..hey gidi petlas....mafoldumben

en güzel zamanlarımızdı...

elimde olsa o günlerden tek bi günü bile tekrar yaşayabilmek için nelerimi vermezdim....

kontesscim sen su sarimsakli sampuani yapip uyuguluyordun ama aramizda kimyager yada dermatologi uzmani yokmu abim beni cok tedirgin etti sarimsagin sampuani nasil etkiledigini biliyormuyumdami yaptim dedi cok kafama takildi bide kafa derisine zarar vermesin eyvahedigeldismile :uhm::a015:

var canim zigavusun var mesela
ama benim bahsettigim sampuanimiza sarimsagi rendeliyoruz daha dogrusu kontess yapiyorum demisti bende simdiye kadar 1 kere kullandim iste abim dedi ne yaptigini bilmiyon etmiyon belki zararli felan simdi tedirgin oldum pazara kadar su konuda bir kimyager veya dermatolog aciklik getirmezse atarim o sampuani cöpe galiba :çok üzgünüm:

Olabilir canım ben de bilmiyorum ama şampuan içindeki herangi bir maddeyle etkileişm yapabilir.Yapmaya da bilir.Bilmiyorum ben kullanmadım ama benim saç uzatma formülüm yemeklerde bol bol sarmısak kullanmak.sarmısaklı yoğurt yemek...Bir dönem dediğim gibi yaptım normalden hızlı uzadı.Ama ne kadr uzadığını ölçmedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…