Olabilir canım ben de bilmiyorum ama şampuan içindeki herangi bir maddeyle etkileişm yapabilir.Yapmaya da bilir.Bilmiyorum ben kullanmadım ama benim saç uzatma formülüm yemeklerde bol bol sarmısak kullanmak.sarmısaklı yoğurt yemek...Bir dönem dediğim gibi yaptım normalden hızlı uzadı.Ama ne kadr uzadığını ölçmedim :))
gürlestimi sacin ayni anda ? galiba atcam sampuani ya emin olmadan bide toptan maf etmiyelim su yasta kafayi kafamçokkarıştı
yani gürlesti öyle anladim sırnaşık şey insallah kimyager dermatolog biri bu satirlari okurda özel messag daha iyi olur cünkü bu konuya günde bir 10 sayfa katiliyor hizli büyor sırnaşık şey
yok kokmyormus sadece biraz tuaf kokusu var dedi abim ama hic aklina gelmezdi sarimsak oldugunu :dance: zaten kuruyunca gidiyor koku insallah bir uzman okurda cevablarda icim rahatlar :Saruboceq: yok önceki biraz ilerde kalan sayfalara bakarsan miktari bile belli 200ml 2-3 400 5-6 dis diyorlar sürmek kafa derisine o yazin olur anca bu kisda insan üseniyor ya koku cikana kadar kafamçokkarıştı neyse iyi geceler
yani gürlesti öyle anladim sırnaşık şey insallah kimyager dermatolog biri bu satirlari okurda özel messag daha iyi olur cünkü bu konuya günde bir 10 sayfa katiliyor hizli büyor sırnaşık şey
kontesscim sen su sarimsakli sampuani yapip uyuguluyordun ama aramizda kimyager yada dermatologi uzmani yokmu abim beni cok tedirgin etti sarimsagin sampuani nasil etkiledigini biliyormuyumdami yaptim dedi cok kafama takildi bide kafa derisine zarar vermesin eyvahedigeldismile :uhm::a015:
sizin saç dökülme şikayetiniz var galiba karanfil başlığında görmüştüm sizi ?
bu arada hepinize günaydin opuyorumnanaktan
tatlim önceden cok asiri dökülüyordu zamanla kesildi sonra o karanfil olayini duydum iste saci gürlestiriyormus felan bende yapayim dedim sacim kuvvetlendi daha az döküldü arada yapiyorum bide artik sey kullaniyorum arkadaslar oda galiba cok yaradi cinko aldim bide priorin aldim priorin biraz tuzlu geldim bir bakalim insallah faydasi dokunur nette arastirdim öyle almistim olumlu sonuc alan kisi coktu kontescim opuyorumnanaktan abimin kusuruna bakmayin kizlar o söyleyince aklim baya bir karisti 4 ay kullanip birsey olmadiysa heralde zarari yoktur bide bir uzmandan duymak hem insani daha emin killar hemde abimi ikna ederim oda kullanir abimin babama cekip kanitsal sac dökülmesini oldugunu tahmin ediyorum insallah yoktur :Saruboceq: sampuani degistirdim diyeyim oda kullansin sarimsagi acik yerlerin var diyorum abi inanmak istemiyor daha cok acilcak gec kalincada oda cok üzülcek nasil ikna etsek sunu yag felanda sürdürmüyor sacina mübarek :uhm:
ikisine ayni anda basladim her gün 1 tane aliyorum 12 gün felanmi ne oldu bakalim ne olcak gercig sarimsakli sampuan bide sinamekide kullaniyorum hangisi cidden yariyacagini anliyamiyacam :S
hg kkk :icecream:
ehehehe kaydirigubbakcemile3hb kkk cımmmm ay bişiy dicem yne sana katılıyorum çünkü benimde yavaş uzayan tırnaklarım şimdi acayip hızlı uzamaya başladı yaw sinameki sarımsak derken iyice yeşillendikkaydirigubbakcemile3
ehehehe kaydirigubbakcemile3
benimkiler hep kırılırdı ama yaa ei oldu bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keşif yabtık hadi bakalım
tırnak uzatmak için de kullanılabilir aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?