Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gürlestimi sacin ayni anda ? galiba atcam sampuani ya emin olmadan bide toptan maf etmiyelim su yasta kafayi kafamçokkarıştı

gürlestimi sacin ayni anda ? galiba atcam sampuani ya emin olmadan bide toptan maf etmiyelim su yasta kafayi kafamçokkarıştı

gürleşti ama sebebi boyatmayı bırakmış olmam da olabilir.Uzamasının sebebi sarımsak eminim de gürleşme boyamamaktan olabilir.Çünkü boyamaya başlaıktan sonra saçlarım çok seyrelmişti,saçlarımın gürlüğünden toka tutumazdı yanii.

yani gürlesti öyle anladim sırnaşık şey insallah kimyager dermatolog biri bu satirlari okurda özel messag daha iyi olur cünkü bu konuya günde bir 10 sayfa katiliyor hizli büyor sırnaşık şey

neyse tatlim ben kacar uycam artik sabah 6.30 dan beri ayaktayim su okul anamizi aglatiyor bazen ama ne yapcan yarin haftasonu sükür:sm_cool: hadi sana iyi geceler tatli rüyalar kib memnun oldum konustugumuza :1hug:

yani gürlesti öyle anladim sırnaşık şey insallah kimyager dermatolog biri bu satirlari okurda özel messag daha iyi olur cünkü bu konuya günde bir 10 sayfa katiliyor hizli büyor sırnaşık şey

gürleşti evet ama sebebinin sarımsak olduğundan emin değilim :hulya: Ay tanıdığım kimse de yokki sorayım,sarımsağı şampuana katmadan saça sürmek gibi bişi olabilir mi?Kötü kokar orası bir gerçek de kaydirigubbakcemile3

yok kokmyormus sadece biraz tuaf kokusu var dedi abim ama hic aklina gelmezdi sarimsak oldugunu :dance: zaten kuruyunca gidiyor koku insallah bir uzman okurda cevablarda icim rahatlar :Saruboceq: yok önceki biraz ilerde kalan sayfalara bakarsan miktari bile belli 200ml 2-3 400 5-6 dis diyorlar sürmek kafa derisine o yazin olur anca bu kisda insan üseniyor ya koku cikana kadar kafamçokkarıştı neyse iyi geceler

günaydın kızlarrrrrrr
ben 15 gündür 100 ml şampuanıma 3-4 diş rendeledim onu kullanıyorum sonra normal şampuanımla yıkanıp çıkıyorum aynı zamanda bu sineamkili tarifimi de yapıyorum saçlarım canlandı diyebilirim röfleli olduğu halde..sarımsağı direk sürmenizi tavsiye etmem ben çok dermatolog gezmiştim saçımın dökülmesinden ama şampuanınıza atmanızdan bir zarar gelmez diye düşünüyorum bana tek zararı ya da yararı artık bilmiyorum yıkadığım gün acayip diplerim kaşınıyor..

sizin saç dökülme şikayetiniz var galiba karanfil başlığında görmüştüm sizi ?

neyin ne olduğunu bilmeden yapmıyoruz canım
400 ml şampuan içine 4-5 diş sarımsak demek bir ölçüdür
yani her şey oranında,bilinçsizce değil
ben 4 ay kullandım,geçen gün 2. şişem bitti,yine yapacağım
olumsuz hiç bi şey olmuyor
abinin dediğine göre kel filan kalmam gerekirdi belki ha ?
halbuki tam tersine boş olan yanlarımdan bir dünya saç çıktı
saçım gürleşti
daha kolay şekil alır oldu...
burda deneyip olumlu sonuç alan bir çok insan var,bence asıl abiniz bilinçsizce attığı laflarla aklınızı karıştırmasın =)
kendisine selamlar...

Son düzenleme:
sizin saç dökülme şikayetiniz var galiba karanfil başlığında görmüştüm sizi ?

bu arada hepinize günaydin opuyorumnanaktan
tatlim önceden cok asiri dökülüyordu zamanla kesildi sonra o karanfil olayini duydum iste saci gürlestiriyormus felan bende yapayim dedim sacim kuvvetlendi daha az döküldü arada yapiyorum bide artik sey kullaniyorum arkadaslar oda galiba cok yaradi cinko aldim bide priorin aldim priorin biraz tuzlu geldim bir bakalim insallah faydasi dokunur nette arastirdim öyle almistim olumlu sonuc alan kisi coktu kontescim opuyorumnanaktan abimin kusuruna bakmayin kizlar o söyleyince aklim baya bir karisti 4 ay kullanip birsey olmadiysa heralde zarari yoktur bide bir uzmandan duymak hem insani daha emin killar hemde abimi ikna ederim oda kullanir abimin babama cekip kanitsal sac dökülmesini oldugunu tahmin ediyorum insallah yoktur :Saruboceq: sampuani degistirdim diyeyim oda kullansin sarimsagi acik yerlerin var diyorum abi inanmak istemiyor daha cok acilcak gec kalincada oda cok üzülcek nasil ikna etsek sunu yag felanda sürdürmüyor sacina mübarek :uhm:

ikisine ayni anda basladim her gün 1 tane aliyorum 12 gün felanmi ne oldu bakalim ne olcak gercig sarimsakli sampuan bide sinamekide kullaniyorum hangisi cidden yariyacagini anliyamiyacam :S

Son düzenleme:
kızlar bir de farkettim ki bu sinameki ye başladğımdan beri tırnaklarım daha hızlı uzuyor :1shok:

günaydın şekerim saç bende 2 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum önceden tutam tutam saçım dökülüyordu benimde zaten seyrek saçlarım var nasıl canım sıkılıyodu bilemessin ama şimdi maşallah sarımsaklı şampuana başladım ilk zamanlarda dökülme yine vardı daha sonraları yani şimdi toplasan 5 tel ancak dökülüyordur ve daha öncede demiştim saçlarıımın yanları kel gibiydi şimdi saçla doldu bende tam istedigim kıvama gelince resimde koyucam daha önce koymuştum zaten yani ben mucize gibi etkisini gördüm tam anlayamadım seninmi problemin var abininmi ama böyle problemi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum bbide üstüne sinameki formülüde eklenince küçük saçları hepten zaptedememeye başladım:kedipuyorumnanaktan

hg kkk :icecream:

hb kkk cımmmm ay bişiy dicem yne sana katılıyorum çünkü benimde yavaş uzayan tırnaklarım şimdi acayip hızlı uzamaya başladı yaw sinameki sarımsak derken iyice yeşillendikkaydirigubbakcemile3

hb kkk cımmmm ay bişiy dicem yne sana katılıyorum çünkü benimde yavaş uzayan tırnaklarım şimdi acayip hızlı uzamaya başladı yaw sinameki sarımsak derken iyice yeşillendikkaydirigubbakcemile3
ehehehe kaydirigubbakcemile3
benimkiler hep kırılırdı ama yaa ei oldu bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keşif yabtık hadi bakalım
tırnak uzatmak için de kullanılabilir aklinialirimsmile

ehehehe kaydirigubbakcemile3
benimkiler hep kırılırdı ama yaa ei oldu bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keşif yabtık hadi bakalım
tırnak uzatmak için de kullanılabilir aklinialirimsmile

ama kafamıza sürüyoruz tırnakla bağlantısını kuramadımkaydirigubbakcemile3

benim tırnaklarım çinko biotin gibi vitaminlerden hem inanılmaz çabuk uzuyor hemde çok sert sağlıklı,ama sinemakiyi hiç düşünmedim kafamçokkarıştı

yarın 5.kez yapıcam bakalım sabırsızlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…