Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bağlantısı yok zaten kuşum onla ne ilgisi varsırnaşık şey
parmaklarımı batırıyorum sinameki+bemix+badem yağı dolu kaseye sonra parmak ucumla saç diplerime masaj yapa yapa sürüyorum
bi sağ elimle bi sol elimle
nası alakası olmaz bilmiyorumkismile

yarın 5.kez yapıcam bakalım sabırsızlanıyorum...

aynen bende elacım yarın 5.yi yapıcam bugün duş alıp güzel bir fön çektiricem bakalım nasıl gözükecekler ne zamandır doğru düzgün fön bile çekmediğim için saçlarım daalgalı tam anlayamadım uzunluğunu bugün bakıcaz bakalımopuyorumnanaktan

buraya da eklesene canım bizde görelimm

onları nasıl kullanıyorsun?
içiyor musun?

onları zamanında içtim aslında ne içmedim ki desem daha doğru artık bişey almıyorum ilaç vitamin vs doğla sebzelerden -meyvelerden proteinlerden beslenmek daha faydalı çünki ilerde kanser bile yapabilir vitaminlerin fazla sı ve uzun zaman kullanımı iyi değil...

parmaklarımı batırıyorum sinameki+bemix+badem yağı dolu kaseye sonra parmak ucumla saç diplerime masaj yapa yapa sürüyorum
bi sağ elimle bi sol elimle
nası alakası olmaz bilmiyorumkismile

hımm şu mesele ben sprey şişede yapıyorum

buraya da eklesene canım bizde görelimm

resim çekerim saçlarımı koyarım canım ama bugün koyamam dışarı çıkıcam arkadaşımda kalırım belki. yarın koyarım okişmi??a.s

kızlar sie bişey sorcam benim saçlarımı gördünüz yarısı röfleli ,kendi saçımda kumral vee ben 1 ay sonra falan evde kendim loreal'in boyasını alıp kalan sarıları yani dibe değirmeden boyıcam sizce ne renk boya almalıyım kestane mi benim saçım orta kumral ne boyasam altıyla üstü bir tutar..
kuaföre gitmek istemiyorum ne dersiniz???

nasıl yani şekerim sadece röflelerimi boyamayı düşünüyosun.. aman allahım algı yeteneğimi kaybettim bugün hiç bişe anlayamıyorumboshayallersmile

nasıl yani şekerim sadece röflelerimi boyamayı düşünüyosun.. aman allahım algı yeteneğimi kaybettim bugün hiç bişe anlayamıyorumboshayallersmile

evet tatlım sadece röflelerimi boyıcam hepsi kumral olsun istiyorum dibine değirmeden...

evet tatlım sadece röflelerimi boyıcam hepsi kumral olsun istiyorum dibine değirmeden...
bence tutturamazsın kuzum illa ki renk farkı olur
çünkü kuaförler bile o şekilde yapmıyor,tutturulmaz aynı renk diyip hepsini boyuyorbilmiyorumkismile

Ya arkadaslar bende birsey sorucam
Benim saçımda siyah boya var saçlarım kestane geçen hafta siyah dip boya yapmıştım ve ondan sonraki günde bu maskeyi uygulamıştım ama sanki şimdi dipler kestaneye döndü 3. uygulamadan sonra o kadar uzadıgını sanmıyorum boyayı mı akıtıyor sizce?ohaoldumsmile

ayy elacım bence öyle yapma yaw diplerle röfleleri aynı tonda tutturman çok zor yani kötü bir uyum çıkabilir ortaya bilemiyorum yinede sen bilirsin bikaçkere boya vurman gerekebilir röflelere buda çok yıpratır yerimseniben

saolasin canim bu kadar insanda sac cikartip fayda görüyorlarsa cok sevindim adiniza rahatlikla kullanirim artik insallah:Saruboceq: abiminde sacin acik yerler var benimkindede ben onda gördümde o inanmak istemiyor :1closedeyes: bende bende var acilma anne diyorum bak diyorum oda yok diyor daha var sac felan diye beni üzmek istemiyor sanirim kafamçokkarıştı ama önceden saclarim süperdi hem düm düz hemde cok gür uzun herkes hayran kalirdi ama simdi eser kalmadi gibi birsey insallah sinameki sarimsakli sampuanla eski saclarima kavusurum sırnaşık şey bide elacim zaten cinko ve priorin yaza kadar kullanmaya düsünüyorum yani 6 ay sonra birakcam 6 ay yeter sanirim :teytey:

mutlaka uzuyordur ama bence boyada akar yani zemuszemus

bence tutturamazsın kuzum illa ki renk farkı olur
çünkü kuaförler bile o şekilde yapmıyor,tutturulmaz aynı renk diyip hepsini boyuyorbilmiyorumkismile

aslında illa aynı renk olsun da demiyorum ama kestane alıp boyıcam ve güzel bir renk çıkar mı röfle üstüne onu da merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…