kafama parmak ucumla sürüyorumama kafamıza sürüyoruz tırnakla bağlantısını kuramadımkaydirigubbakcemile3
ama kafamıza sürüyoruz tırnakla bağlantısını kuramadımkaydirigubbakcemile3
onları nasıl kullanıyorsun?benim tırnaklarım çinko biotin gibi vitaminlerden hem inanılmaz çabuk uzuyor hemde çok sert sağlıklı,ama sinemakiyi hiç düşünmedim kafamçokkarıştı
parmaklarımı batırıyorum sinameki+bemix+badem yağı dolu kaseye sonra parmak ucumla saç diplerime masaj yapa yapa sürüyorumbağlantısı yok zaten kuşum onla ne ilgisi varsırnaşık şey
yarın 5.kez yapıcam bakalım sabırsızlanıyorum...
aynen bende elacım yarın 5.yi yapıcam bugün duş alıp güzel bir fön çektiricem bakalım nasıl gözükecekler ne zamandır doğru düzgün fön bile çekmediğim için saçlarım daalgalı tam anlayamadım uzunluğunu bugün bakıcaz bakalımopuyorumnanaktan
onları nasıl kullanıyorsun?
içiyor musun?
parmaklarımı batırıyorum sinameki+bemix+badem yağı dolu kaseye sonra parmak ucumla saç diplerime masaj yapa yapa sürüyorum
bi sağ elimle bi sol elimle
nası alakası olmaz bilmiyorumkismile
buraya da eklesene canım bizde görelimm
kafama parmak ucumla sürüyorum
tırnaklarım vs bulaşıyo ki hep :kedi:
resim çekerim saçlarımı koyarım canım ama bugün koyamam dışarı çıkıcam arkadaşımda kalırım belki. yarın koyarım okişmi??a.s
kızlar sie bişey sorcam benim saçlarımı gördünüz yarısı röfleli ,kendi saçımda kumral vee ben 1 ay sonra falan evde kendim loreal'in boyasını alıp kalan sarıları yani dibe değirmeden boyıcam sizce ne renk boya almalıyım kestane mi benim saçım orta kumral ne boyasam altıyla üstü bir tutar..
kuaföre gitmek istemiyorum ne dersiniz???
nasıl yani şekerim sadece röflelerimi boyamayı düşünüyosun.. aman allahım algı yeteneğimi kaybettim bugün hiç bişe anlayamıyorumboshayallersmile
bence tutturamazsın kuzum illa ki renk farkı olurevet tatlım sadece röflelerimi boyıcam hepsi kumral olsun istiyorum dibine değirmeden...
evet tatlım sadece röflelerimi boyıcam hepsi kumral olsun istiyorum dibine değirmeden...
günaydın şekerim saç bende 2 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum önceden tutam tutam saçım dökülüyordu benimde zaten seyrek saçlarım var nasıl canım sıkılıyodu bilemessin ama şimdi maşallah sarımsaklı şampuana başladım ilk zamanlarda dökülme yine vardı daha sonraları yani şimdi toplasan 5 tel ancak dökülüyordur ve daha öncede demiştim saçlarıımın yanları kel gibiydi şimdi saçla doldu bende tam istedigim kıvama gelince resimde koyucam daha önce koymuştum zaten yani ben mucize gibi etkisini gördüm tam anlayamadım seninmi problemin var abininmi ama böyle problemi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum bbide üstüne sinameki formülüde eklenince küçük saçları hepten zaptedememeye başladım:kedipuyorumnanaktan
Ya arkadaslar bende birsey sorucam
Benim saçımda siyah boya var saçlarım kestane geçen hafta siyah dip boya yapmıştım ve ondan sonraki günde bu maskeyi uygulamıştım ama sanki şimdi dipler kestaneye döndü 3. uygulamadan sonra o kadar uzadıgını sanmıyorum boyayı mı akıtıyor sizce?ohaoldumsmile
bence tutturamazsın kuzum illa ki renk farkı olur
çünkü kuaförler bile o şekilde yapmıyor,tutturulmaz aynı renk diyip hepsini boyuyorbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?