Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süpermiş canım yaşasın daha da çok uzayacaklar:teytey:

maşallah canım hadi bakalımm devam :lepi:
İlk 3 ü beğendim güzelmiş Şeniz

ayy ben hepsine bayıldımmm saçların hepsi uzun olunca kaydirigubbakcemile3
bu sene örgü modası varmış kızlarr... gerçi ben örgüyü hep sevmişimdirr...balık kılçığı, balık sırtı bayılıyorum opuyorumnanaktan

balıklılara bende bayılıyorumda çevremde kimse bilmiyor örmeyifisfisfis

bende 3 gündür araştırıyorum bulamadım canım ya öndeki kısa saçları örüyorlar ya sadece uçları örülüyor bir türlü bulamadım nasıl örüldüğünü resim bulursam göstericem bileniniz var mı diye..

balıklılara bende bayılıyorumda çevremde kimse bilmiyor örmeyifisfisfis
benim saçlarım uzunken ev arkadaşım balık sırtı örüyordu benimkilere ama geçen gün kuaföre sordum 15 tl.ye örüyorlar maşallah alsanaalsanasmile

hmm sepetçi kız diyolardı ona galiba o mu acaba ?

önleri buna benzer ördü örmek istiyorum yapılışı da yok bir yerde.

sepetçi mi olabilir canım ama çok denedim saçımın önünü beceremiyorum o örgüyü...

bunu bende gördüm tatlım ama istediğim örgü o şekilde. bu balık sırtı galiba önleride içine alıyor..

tarçınlı kurabiyecim bu arada meslektaşız ben halkla ilişkilerde okuyorum ama part time grafikerlik yapıyorum çok zevkli bir işimiz var...

bizim burda fönü bile 5 tlye çekiyorlar istanbul mu pahalı acaba..

tarçınlı kurabiyecim bu arada meslektaşız ben halkla ilişkilerde okuyorum ama part time grafikerlik yapıyorum çok zevkli bir işimiz var...
evet canım işsiz grafikerim ama kafamçokkarıştı
bizim burda fönü bile 5 tlye çekiyorlar istanbul mu pahalı acaba..

istanbul'da da değişiyor canım 5 tl.ye de vardır sanırım.. Ama benim bildiğim 7 tl, 10 tl. arası değişiyor fönbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…