ay kızlarr saçım uzuyo.kesinlikle önümdeki tutamım burnumdan bi parmak aşağıda diil.daha uzun.ne kadar diyceksiniz iki parmakda diil.bi parmaktan biraz uzun:))ama uzuyor.daha sadece ikinci uygulamamı yaptım.ve kesitreli on gün oldu.
süpermiş canım yaşasın daha da çok uzayacaklar:teytey:
maşallah canım hadi bakalımm devam :lepi:ay kızlarr saçım uzuyo.kesinlikle önümdeki tutamım burnumdan bi parmak aşağıda diil.daha uzun.ne kadar diyceksiniz iki parmakda diil.bi parmaktan biraz uzun:))ama uzuyor.daha sadece ikinci uygulamamı yaptım.ve kesitreli on gün oldu.
İlk 3 ü beğendim güzelmiş Şeniz
ayy ben hepsine bayıldımmm saçların hepsi uzun olunca kaydirigubbakcemile3
bu sene örgü modası varmış kızlarr... gerçi ben örgüyü hep sevmişimdirr...balık kılçığı, balık sırtı bayılıyorum opuyorumnanaktan
maşallah canım hadi bakalımm devam :lepi:
ayy ben hepsine bayıldımmm saçların hepsi uzun olunca kaydirigubbakcemile3
bu sene örgü modası varmış kızlarr... gerçi ben örgüyü hep sevmişimdirr...balık kılçığı, balık sırtı bayılıyorum opuyorumnanaktan
benim saçlarım uzunken ev arkadaşım balık sırtı örüyordu benimkilere ama geçen gün kuaföre sordum 15 tl.ye örüyorlar maşallah alsanaalsanasmile
balıklılara bende bayılıyorumda çevremde kimse bilmiyor örmeyifisfisfis
bende 3 gündür araştırıyorum bulamadım canım ya öndeki kısa saçları örüyorlar ya sadece uçları örülüyor bir türlü bulamadım nasıl örüldüğünü resim bulursam göstericem bileniniz var mı diye..
benim saçlarım uzunken ev arkadaşım balık sırtı örüyordu benimkilere ama geçen gün kuaföre sordum 15 tl.ye örüyorlar maşallah alsanaalsanasmile
hmm sepetçi kız diyolardı ona galiba o mu acaba ?
bunu bende gördüm tatlım ama istediğim örgü o şekilde. bu balık sırtı galiba önleride içine alıyor..
anca kuaför yapabilir canım.. benim balıksırtına 15 dedilerse ona da 30 derler :mymeka:
evet canım işsiz grafikerim ama kafamçokkarıştıtarçınlı kurabiyecim bu arada meslektaşız ben halkla ilişkilerde okuyorum ama part time grafikerlik yapıyorum çok zevkli bir işimiz var...
bizim burda fönü bile 5 tlye çekiyorlar istanbul mu pahalı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?