Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama düzken uzun oluyooo...kendi halindeyken kısa duruyo yaaa uffff kıvır kıvır tepemdeee

şekli çok güzel ama uzaması lazım dahaaaa kendi haliyle kullanabilmem içinnn
eyvahedigeldismile

ama düzken uzun oluyooo...kendi halindeyken kısa duruyo yaaa uffff kıvır kıvır tepemdeee

şekli çok güzel ama uzaması lazım dahaaaa kendi haliyle kullanabilmem içinnn
eyvahedigeldismile

benimde aynı oluyor şekerim bende dalgalı halleriyle uzun uzun olsun istiyorumbayanssulusmile

arkadaşlar şu mavi su hakkında bir bilgisi olan varsa açıklayabilrmisiniz acaba... kimyasal bişeymi etkilimidir nedir merak ettimbilmiyorumkismile

mervem kuşum ya ne dicemm sana
acaba sarımsaklı şampuan daha hızlı uzamasını sağlıyormudur saçın ?

Tamam kız denicem güveniyorum sana.opuyorumnanaktan
Ama uzamazsa çok ağlarım bak :çok üzgünüm:

canım birçok kişi güzel sonuçlar elde ediyor var bi keramet yap sende hiç uzamasa bile en azından bakım yapmş olursun saçlar ışıl ışıl oluyor opuyorumnanaktan

arkadaşlar şu mavi su hakkında bir bilgisi olan varsa açıklayabilrmisiniz acaba... kimyasal bişeymi etkilimidir nedir merak ettimbilmiyorumkismile

canım mavi su tabiki kimyasal bir ürün,özellikle işlem görmüş saçlar için fön öncesi birebir.hem yumuşatıyor hem de daha rahat taranmasını sağlıyor.başka bir topic de uzamasını sağladığını söylemiş bir arkadaş ama o kısmını bilmiyorum:1ninca:
onun yerine jojoba yağını sana da tavsiye ederim en azından doğal ve faydalıkaydirigubbakcemile2

mavi su gliss gibi sıvı krem markadan markaya değişiyor saça yumuşaklık veriyor kolay taranmasını sağlıyor , kimyasal tabi canım...annem gliss in durulanmayan saç spreyinden alıcak daha önce de sarı kız kullanmıştı...

Doğru söylüyorsun tatlım.Kaybedecek bir şey yok. En kısa zamanda başlıcam..
Teşekkürler bilgilendirdiğin için.. :1hug:

teşekkür ederim canım jojoba yağını ne için ve nasıl kullanıyosun şekerimbilmiyorumkismile

teşekkürlerimi sunuyorum elacıma.s.

mervem kuşum ya ne dicemm sana
acaba sarımsaklı şampuan daha hızlı uzamasını sağlıyormudur saçın ?

canım ben sarımsaklı şampuanıda uzama konusunda çok güzel etkisini gördüm özellikle ilk kullanmaya başladığım zamanlarda hızlıca uzadızemuszemus

teşekkür ederim canım jojoba yağını ne için ve nasıl kullanıyosun şekerimbilmiyorumkismile

canım jojoba yağının nemlendirici özelliği var,saç uçlarım kuru olduğu için çok işe yarıyor düzenli kullanımda da birsürü faydası varmış zatena.s
duştan sonra bir damla damlatıp elimin içinde iyice yayıyorum sonra da saçlarımın özellikle uç kısımlarına gelecek şekilde yediriyorum,1 damlası fazla bile gelebiliyor.eğer gelirse havlu yardımıyla fazlasını alıyorum o kadar...
fön çeksem de çekmesem de kullanıyorum:hulya:

Benim aklım karıştı kızlar bu aralar malum birde sınav dönemi ondan galibabilmiyorumkismile
Şimdi bu sarımsaklı şampuanı aktardan mı alıyorsunuz şampuana rendeliyor musunuz?
Birde kokmuyor mu hiç?
Ben bu arada maskeyi bütün saçıma yapıyordum sadece uçlara mı yapıyım bu arada bugn ölçtüm saçımı 1cm uzamış=)

onun da uzamaya etkisi var canım ama hangisi daha etkil dersen sinameki derim(uzama konusunda)opuyorumnanaktan

canım ben sarımsaklı şampuanıda uzama konusunda çok güzel etkisini gördüm özellikle ilk kullanmaya başladığım zamanlarda hızlıca uzadızemuszemus

ayy annem için hazırlıcam ama ben de kullansam mı diye de düşünmüyor değilim hanii.. Acaba kokar mı ondan emin değilim.. Daha hızlı uzayacaksa hiç düşünmem kullanırım vallaa olumunekankayizsmile

ee peki kızlar bu sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcaktımm.. 4-5 diş sarımsağı küçük küçük bölüp atcam şampuanın içine..peki bekletmem gerekiyor mu yoksa bu akşam yapıp kullanabilir miyim :uhm:

ozaman sac kremi kullanmaya geek kalmaz sanırım cünkü benim saçlarım röfleli krem kullanmadan olmuyorbilmiyorumkismile

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…