P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #4.861
ayy annem için hazırlıcam ama ben de kullansam mı diye de düşünmüyor değilim hanii.. Acaba kokar mı ondan emin değilim.. Daha hızlı uzayacaksa hiç düşünmem kullanırım vallaa olumunekankayizsmile
ee peki kızlar bu sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcaktımm.. 4-5 diş sarımsağı küçük küçük bölüp atcam şampuanın içine..peki bekletmem gerekiyor mu yoksa bu akşam yapıp kullanabilir miyim :uhm:
şekerim ben sarımsakları uzun uzun ince ince kesip atıyorum 400ml şampuana 5 6 diş yapıyorum bir yada iki gün bekletp öyle kullanabilirsin daha iyi olur ama bişey keşfettim şampuanı yarısını biyere boşaltıp önce bi yarısını sarımsakla harmanlayıp yaparsan koku daha az oluyor cünkü 400ml şampuana koyduğum zaman bitmesi daha zaman oluyor böylece sarımsak kokusu bekledikçe dahada ağırlaşıyor ben ilk yarı yarıya kullanmıştı okadar ağır olmadı 2.sini tam şampuana yaptım bekledikçe koku cok ağırlaştı buda tecrübelerden edindigim dip not olsunopuyorumnanaktan
canım jojoba yağının nemlendirici özelliği var,saç uçlarım kuru olduğu için çok işe yarıyor düzenli kullanımda da birsürü faydası varmış zatena.s
duştan sonra bir damla damlatıp elimin içinde iyice yayıyorum sonra da saçlarımın özellikle uç kısımlarına gelecek şekilde yediriyorum,1 damlası fazla bile gelebiliyor.eğer gelirse havlu yardımıyla fazlasını alıyorum o kadar...
fön çeksem de çekmesem de kullanıyorum:hulya:
hmm şimdi yapsamm bu akşam kullanamam yanii :1ninca:
canım gliss şampuanımı şu anda kullanmıyorum memnun kalmadım diye yarıda bırakmıştım.. 400 ml.likti ama şimdi 200 ml.falan kaldı. 200 ml.lik şampuana 3-4 diş sarımsak çok mu olur acaba?
ozaman sac kremi kullanmaya geek kalmaz sanırım cünkü benim saçlarım röfleli krem kullanmadan olmuyorbilmiyorumkismile
jojoba yağını nerden alabiliriz?
ayy annem için hazırlıcam ama ben de kullansam mı diye de düşünmüyor değilim hanii.. Acaba kokar mı ondan emin değilim.. Daha hızlı uzayacaksa hiç düşünmem kullanırım vallaa olumunekankayizsmile
ee peki kızlar bu sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcaktımm.. 4-5 diş sarımsağı küçük küçük bölüp atcam şampuanın içine..peki bekletmem gerekiyor mu yoksa bu akşam yapıp kullanabilir miyim :uhm:
yok yok iyi olur cok deil ya aslında bu akşamda kullanabilirsin bekleyince daha iyi olur diye dedim ama zaten diğer yıkmalarında beklemiş olucak istersen kullnkaydirigubbakcemile2
tarçınlım (yaaa bu arada canım acayip tarçınlı çaylı kek istedi,birazdan kalkıp yapıcamkaydirigubbakcemile3) bak ben geçen akşam zeytinyağının içine rendeledim hatta 3 saatte kafamda kaldı,son durulamada elma sirkesine az limon sıktım ve duruladım hiç koku kalmadı.bir de ıslanınca kokuyor falan deniliyor ya ertesi gün özellikle ıslattım saçımı kendim alamam diye anneme bile koklattım gram koku yoktu,o tezide çürütmüş oldum yanizemuszemus
bu akşam yapıyım bi yaa...gerçi sarımsakların 3-4 saat şampuanın içinde durması ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sabırsızlık işte deniyim bu akşam... canım elma sirkesi saçı sertlekştirmedi mi?
bu arada benim yerime de yee tarçınlı kekk.. Tarçınlı herşeye bayılırımmmmm ben akannehir
aktardan alabilirsin canım...
yok tatlım benimde saçlarım röfle biliyosun ama hiç sertleştirmedi endişe etmezemuszemus
senin yerine de yerim tarçınlı kek tarçınlımopuyorumnanaktan
hadi yaa süpermiş. alayım bari. ama ben yağ sürerken fazla kaçırıyorum galiba. peki onarıcı özelliği var mı bunun?
hmm röfleli saçı mı sertleştiriyorr kuzum??
benim röfle değilki zaten neyse bişey olmaz onu da denerim canımcım saolasınnnn kuzu Şeniz
bi de yeni farkettim alnımda ve yanlarımda birsürü ufacık saçlar çıkmışzemuszemus
kuşum benim alnımda da varrr aynısııı ufak ufak saçlarr
sinameki mi yapıyor dersinnn :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?