Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şekerim ben sarımsakları uzun uzun ince ince kesip atıyorum 400ml şampuana 5 6 diş yapıyorum bir yada iki gün bekletp öyle kullanabilirsin daha iyi olur ama bişey keşfettim şampuanı yarısını biyere boşaltıp önce bi yarısını sarımsakla harmanlayıp yaparsan koku daha az oluyor cünkü 400ml şampuana koyduğum zaman bitmesi daha zaman oluyor böylece sarımsak kokusu bekledikçe dahada ağırlaşıyor ben ilk yarı yarıya kullanmıştı okadar ağır olmadı 2.sini tam şampuana yaptım bekledikçe koku cok ağırlaştı buda tecrübelerden edindigim dip not olsunopuyorumnanaktan

hmm şimdi yapsamm bu akşam kullanamam yanii :1ninca:
canım gliss şampuanımı şu anda kullanmıyorum memnun kalmadım diye yarıda bırakmıştım.. 400 ml.likti ama şimdi 200 ml.falan kaldı. 200 ml.lik şampuana 3-4 diş sarımsak çok mu olur acaba?

jojoba yağını nerden alabiliriz?

yok yok iyi olur cok deil ya aslında bu akşamda kullanabilirsin bekleyince daha iyi olur diye dedim ama zaten diğer yıkmalarında beklemiş olucak istersen kullnkaydirigubbakcemile2

ozaman sac kremi kullanmaya geek kalmaz sanırım cünkü benim saçlarım röfleli krem kullanmadan olmuyorbilmiyorumkismile

canım normal durulanan saç kremi kullanıyorum benimde saçlarım röfleli
ama bunu durulamıyosun ve birdahaki yıkamana kadar uçlardaki yumuşaklığı hissedebiliyorsunzemuszemus

tarçınlım (yaaa bu arada canım acayip tarçınlı çaylı kek istedi,birazdan kalkıp yapıcamkaydirigubbakcemile3) bak ben geçen akşam zeytinyağının içine rendeledim hatta 3 saatte kafamda kaldı,son durulamada elma sirkesine az limon sıktım ve duruladım hiç koku kalmadı.bir de ıslanınca kokuyor falan deniliyor ya ertesi gün özellikle ıslattım saçımı kendim alamam diye anneme bile koklattım gram koku yoktu,o tezide çürütmüş oldum yanizemuszemus

yok yok iyi olur cok deil ya aslında bu akşamda kullanabilirsin bekleyince daha iyi olur diye dedim ama zaten diğer yıkmalarında beklemiş olucak istersen kullnkaydirigubbakcemile2

saoll canımcımm saçımda sinamekili karışımım varr bu akşam dedim sarımsaklı şampuanla da yıkıyım da tam olsun zemuszemus

bu akşam yapıyım bi yaa...gerçi sarımsakların 3-4 saat şampuanın içinde durması ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sabırsızlık işte deniyim bu akşam... canım elma sirkesi saçı sertlekştirmedi mi?

bu arada benim yerime de yee tarçınlı kekk.. Tarçınlı herşeye bayılırımmmmm ben akannehir

yok tatlım benimde saçlarım röfle biliyosun ama hiç sertleştirmedi endişe etmezemuszemus
senin yerine de yerim tarçınlı kek tarçınlımopuyorumnanaktan

yok tatlım benimde saçlarım röfle biliyosun ama hiç sertleştirmedi endişe etmezemuszemus
senin yerine de yerim tarçınlı kek tarçınlımopuyorumnanaktan

hmm röfleli saçı mı sertleştiriyorr kuzum??
benim röfle değilki zaten neyse bişey olmaz onu da denerim canımcım saolasınnnn kuzu Şeniz

hadi yaa süpermiş. alayım bari. ama ben yağ sürerken fazla kaçırıyorum galiba. peki onarıcı özelliği var mı bunun?

onarıcı özelliği varmı bilmiyorum yanıltmayayım canım ama sürekli nemli tutuyor saç uçlarını dolayısıyla daha az yıpranıyoryerimseniben
nemli saç için bir damlası yetiyor,fazla gelirse havlu yardımıyla alabilirsin,ben öyle yapıyorumbayanssulusmile

hmm röfleli saçı mı sertleştiriyorr kuzum??
benim röfle değilki zaten neyse bişey olmaz onu da denerim canımcım saolasınnnn kuzu Şeniz

öyle deniliyor bebemm,röfleli saçı sertleştirdğini yani ama benim saçlarımda olmadıbilmiyorumkismile
rica ederimm tatlımopuyorumnanaktan

bi de yeni farkettim alnımda ve yanlarımda birsürü ufacık saçlar çıkmışzemuszemus

ay kızlarr saçım uzuyo.kesinlikle önümdeki tutamım burnumdan bi parmak aşağıda diil.daha uzun.ne kadar diyceksiniz iki parmakda diil.bi parmaktan biraz uzun:))ama uzuyor.daha sadece ikinci uygulamamı yaptım.ve kesitreli on gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…