ben rendeliyorum bebeim opuyorumnanaktanayy annem için hazırlıcam ama ben de kullansam mı diye de düşünmüyor değilim hanii.. Acaba kokar mı ondan emin değilim.. Daha hızlı uzayacaksa hiç düşünmem kullanırım vallaa olumunekankayizsmile
ee peki kızlar bu sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcaktımm.. 4-5 diş sarımsağı küçük küçük bölüp atcam şampuanın içine..peki bekletmem gerekiyor mu yoksa bu akşam yapıp kullanabilir miyim :uhm:
onarıcı özelliği varmı bilmiyorum yanıltmayayım canım ama sürekli nemli tutuyor saç uçlarını dolayısıyla daha az yıpranıyoryerimseniben
nemli saç için bir damlası yetiyor,fazla gelirse havlu yardımıyla alabilirsin,ben öyle yapıyorumbayanssulusmile
evet canım işsiz grafikerim ama kafamçokkarıştı
istanbul'da da değişiyor canım 5 tl.ye de vardır sanırım.. Ama benim bildiğim 7 tl, 10 tl. arası değişiyor fönbayanssulusmile
bir damla bütün saç uçlarına nasıl dağılıyor ki yaa... anlamadım ben. ama ben de kullanmak istiyorum bunu.
saol cnmkkontess canım çok güzel boshayallersmileayh ben hiç beceremiyorum böyle topuzlar falan yapmayı:sinifsinif:
gelsomino rengin çok tatlı hem canlı ve parlak duruyor aslında boya yıpratmıyor saçı röfle çok yıpratıyor röfle üstüne boya yapıcam diye ilk tereddüt ettim ama denicem kaçarı yok koyu bir renk olsu da aksa bile ışıltı varmış gibi olur fark etmez..
canım bir damla dök avucunun içine ve iki avucun arasında güzelce dağıt,sonra da saçına uygulazemuszemus
saol bebeim opuyorumnanaktankkontess çok tatlı duruyor canımm.. ben de çok seviyorum bu tarz tokalarıı falann opuyorumnanaktan
acaba be bunu pamuğa döksem sonra hafif hafif uçlarına sürtsem pamuğu çok mu gelir sence.
merkeze yakın canım sen?:kedi:
işte bu saçı istiyorum.
selam kızlar nbrr???
sizin de arada saçlarınızı kısacık yaptırmak geliyor mu içinizdenn????
canım jojoba yağı çok yoğun pamuğa döksen ayarlayabilirmisin kıvamını bilmiyorumki:uhm:
birde mümkün olduğunca nemli saçına uygula çünkü kuru saçta emilimi yeterli olmuyor bu yüzdende yağlı gibi oluyor
çok güzel bir renk ama taşıma zor canım ya her zaman ayrı bakım makyaj isteyen bir saç rengi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?