Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 Hadi yaa... Hehhehe evet avatardan şey ettiydim kaydirigubbakcemile3 ben Britney'ciyimdir de... :)

bu arada ben de orman mühendisliği son sınıftayım,işsizlik korkusundan sanırsam okulda kalmayı tercih edicem:bbo:

Kızlar benden size tavsiye kirpiklerinize de pamukla gece yatmadan uygulayın maskeyi yaptığınız akşam..
1-2 haftaya farkı görüceksinizzemuszemus

Kızlar benden size tavsiye kirpiklerinize de pamukla gece yatmadan uygulayın maskeyi yaptığınız akşam..
1-2 haftaya farkı görüceksinizzemuszemus
uzatıyorsa ben almayayım?
gözlüklüyüm ve rimel sürdüğümde bile cama değiyor kirpiklerim
çok sinir bozucualsanaalsanasmile

5sene okudun,2senedir işsizsin...kaç yaşında başladın yavrum sen üniversiteye bilmiyorumkismile 21 biliyorum sanki yaşını bilmiyorumkismile

deli kız kaydirigubbakcemile3
3 yıl meslek lisesi grafik bölümü + 2 yıl önlisans grafik bölümü kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizin mi açtı rengini bu karışım yaa.. Hevesli hevesli gittim bugün aldım sinamekimi.zemuszemus Gerçi tatlı badem yağı bulamadığım için yapamıcam bugün.

şekerim bursanın merkezinde oturuyosun tatlı badem yağı bulamıyosun ay ilahi assolistkaydirigubbakcemile3

hayirdir insallah tatlim kafana fazla takmamaya calis oynak birsey ac en iyisi unutursunsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…