- Konu Sahibi EU3
-
- #5.341
Evet tatlıcım ben de öyle yapıyım bari ya da 1,5. a.s
Bu arada Tarcinli'm, Britney'ci misin sen de ? opuyorumnanaktan
ben bir tutam sinameki atıyorum bebem,bir avuç değil :umursamaz:Kızlar inşallah bende bu akşam başlıcambayanssulusmile, yalnız yarım çay bardağı su, bir avuç sinemaki için az diil mi bilmiyorumkismile?
5sene okudun,2senedir işsizsin...kaç yaşında başladın yavrum sen üniversiteye bilmiyorumkismile 21 biliyorum sanki yaşını bilmiyorumkismile:çok üzgünüm: olmayınca olmuyor bebemm.. 2 sene olacak işsizim..(
uzatıyorsa ben almayayım?Kızlar benden size tavsiye kirpiklerinize de pamukla gece yatmadan uygulayın maskeyi yaptığınız akşam..
1-2 haftaya farkı görüceksinizzemuszemus
5sene okudun,2senedir işsizsin...kaç yaşında başladın yavrum sen üniversiteye bilmiyorumkismile 21 biliyorum sanki yaşını bilmiyorumkismile
hee meslek lisesi çıkışlısınnn :kedi: şimdi olduu kaydirigubbakcemile3deli kız kaydirigubbakcemile3
3 yıl meslek lisesi grafik bölümü + 2 yıl önlisans grafik bölümü kaydirigubbakcemile3
yupiee :kedi:hihoyyytoyyy kiyamam ben varim :1hug:
hee meslek lisesi çıkışlısınnn :kedi: şimdi olduu kaydirigubbakcemile3
:kedi:
Kızlar hepinizin mi açtı rengini bu karışım yaa.. Hevesli hevesli gittim bugün aldım sinamekimi.zemuszemus Gerçi tatlı badem yağı bulamadığım için yapamıcam bugün.
Bu arada yarım çay bardağını nası yetiriyorsunuz yahu ?
ay kızlar içimde sıkıntı varr :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?