- Konu Sahibi EU3
-
- #5.381
evet canım ben 7 saatten önce hiç yıkamadım saçımı..en az 7 saat beklettim hep kafamçokkarıştı
ondan mı oldu acebaa
kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
Şeniz
a.s.
:sm_cool:
7 saat mi nasıl durdun o kadar ben o kadar durursam çatlarım valla.
çoğumuz o kadar bekletiyor canım...
bu arada sormuş olduğun soruyu buraya değilde ilgili topiğe sorarsan daha olumlu cevaplar alırsın.. özellikle de ben bu konuda hiçbir bilgiye sahip dğilim.. biraz daha incelecek olursam cülmüm kalmayacak kaydirigubbakcemile3
hayatım dediğin ürünler nedir ne işe yarar hiç bir fikrim yokKızlar merhaba nasılsınız?Ben size bişey soracağım ilgilenirseniz memnun olurum.Bu arada burası saç topiği ama farklı konularda yazıldığı için bunu soruyorum.Cvp vermek isteyenler özeldende msj atabilir.Sizlrde güzelliğinize düşkünsünüz anladığım kadarıyla bu yüzden belki aranızda yardımcı olcak olan vardır.Ben extra jel yada repair jel(biber jel)almak istiyorum.Hangisi sizce daha iyi ve güzel sonuçlar alabilir miyim acaba?O kadar parayı boşa vermiyeyim yani demi??????Bir el atıverin bakem kuzucuklarım.
ben gece yabıom sbah yıkıom walla
12-13 saati buluyor :icecream:
ya kızlar ben bu sınamekı olsun hınt yagı olsun saclarımı yıkadıktan sonra saclarım sekle grmıo asırı yumusak olu elektrıklenıo
sızdede oluo mu
hayır asla olmuyorya kızlar ben bu sınamekı olsun hınt yagı olsun saclarımı yıkadıktan sonra saclarım sekle grmıo asırı yumusak olu elektrıklenıo
sızdede oluo mu
saol hyatmmkkontess çok güzel saçların maşallah bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?