Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde 3 saat saatten fazla bekleyemiyorum hemen saçlarımı yıkıyorum boshayallersmile
saçlarımı düzleştirmek istiyorum ama bu sinemaki karışımını uzun bir süre devam etmek istediğim için düzleştirmiycem saçlarımı guclubacismile

7 saat mi nasıl durdun o kadar ben o kadar durursam çatlarım valla.

çoğumuz o kadar bekletiyor canım...
bu arada sormuş olduğun soruyu buraya değilde ilgili topiğe sorarsan daha olumlu cevaplar alırsın.. özellikle de ben bu konuda hiçbir bilgiye sahip dğilim.. biraz daha incelecek olursam cülmüm kalmayacak kaydirigubbakcemile3

Oradada bir arkadaşın yazdığı topic var bu konuyla ilgili ama pek cvplayan yok konuyu.Burası kalabalık bu konu herkesin dikkatini çekti,bu yüzden belki burdan daha çok cvp alabilirim diye burayada yazdım.

ay kafam karıştı daha önce birisi doktora danışmış bekleetebildiğin kadar beklet demiş şimdide az bekletmkten bahsediliyor ortasını bulmak lazımbilmiyorumkismile

hayatım dediğin ürünler nedir ne işe yarar hiç bir fikrim yok
isimlerini ilk defa duyuyorum
o yüzden yardımcı olamıcam prd
bilmiyorumkismile

bence herşeyin fazlası zarar. ben bundan sonra 2 saat bektirim en fazla. ben de bu çikolata tonunu kaybetmek istemiyorum.

ya kızlar ben bu sınamekı olsun hınt yagı olsun saclarımı yıkadıktan sonra saclarım sekle grmıo asırı yumusak olu elektrıklenıo
sızdede oluo mu

selam kizlar, su an sacimda beklemedeyim aklinialirimsmile bu sefer avakado ekledim ama cok zor oluyor saca sürmek :1no2: patir patir dökülüyor.

ya kızlar ben bu sınamekı olsun hınt yagı olsun saclarımı yıkadıktan sonra saclarım sekle grmıo asırı yumusak olu elektrıklenıo
sızdede oluo mu

benim röfleli saçlarım canım onun için yumuşaklık iyi geldi tam kıvamında oldu yani . ama tabi zaten saçların yumuşaksa ozaman dediğin gibi bir problem olması normaldir heraldebilmiyorumkismile

sızdede oluo mu
hayır asla olmuyor
balık sırtı örüyorum saçımı
ertesi gün açtığımda dalgalı oluyor
spreyliyorum
öndeli daha kısa saçlarımı da maşa ile dışarı kıvırıyorum
süper oluyo , tüm gün de bozulmuyoo :kedi:

alıntı olmasın ,silicem opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm arkadaşlar..ben aranıza yeni katıldım...bende saçını kestirip sonrada pişman olan arkadaşlarla aynı kaderi paylaşıyorum formülü yazdım..yarın alıcam inşallah kullanmaya başlicam..
umarım bnde faydasını görürüm..bişey aklıma takıldı yalnız..zeytinyağı formülünde neden ısıtıyoruz zeytinyağını..ısıtınca etkisi daha mı kuvvetli oluyor?
bütün sayfaları okuyamadım çok uzun olduğu iin aralardan bulmaya çalıştım ama bununla ilgili bişey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…