- Konu Sahibi EU3
-
- #5.361
hayır olsun inşallah
2 cm çok zor fark edilir ya olur mu ....4 cm kadar uzama olmuş belirgin yani...
hayirdir insallah tatlim kafana fazla takmamaya calis oynak birsey ac en iyisi unutursunsırnaşık şey
aynen!ay kızlar içimde sıkıntı varr :1no2:
aynen!klava:
sıkıntı sebebime celalliyim bebikim üstüne alınmakaydirigubbakcemile3o sopa ne kız kaydirigubbakcemile3ne celallendin anammm :tomato:
Etiketler
çabuk uzasın, ayda, bemix, bile, buçuk, bucuk, güzel saçlar, hızlı, inanamadım1, inanamadim1, parlak, rapunzel olayım, saçlarıma, sağlıklı, saclarima, sevgilim çok beğenecek, sinemaki, tatlı badem yağı, uzayan saçlar, uzun saçlı, zeytinyağı
sevglim çok beğenecek mi :roflol: çok güldüm bunaaaaaaaaa :roflol: :roflol:
jeliyy bişey fark ettim saçında tatlım saçların koyu renkliyken daha dolgunmuş koyu saçlar saçı daha çok gösteriyor muş gerçekten.....
kkontess bebem bak ne buldum kaydirigubbakcemile3 oyalanırsın ezcük
Kaş, Kirpik Yapısı ve Şekillendirme - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
soruyodun geçenlerdeŞeniz
bi süre sora göz alışması oluyoo tatlım...bana da sanki hiç uzamamış gibi geliyoo ayy kafayı sıyırcammmkaydirigubbakcemile3
eneeeee opuyorumnanaktansaol kuşummmŞenizolumunekankayizsmile
yaa bana staj yaptığım şirkette rapunzel derlerdi((. çok içlendim şimdimafoldumben
kızlar acaba saçımızda bu kadar bekletmesek renk değişikliğini engelleyebilir miyiz? japogülünün tarifinde yarım saat filan diyordu galiba ya da 1 saat miydi? tam hatırlamıyorum. biz 5 saat filan bekletiyoruz. yani bilmiyorum o kadar bekletmeye gerek var mı? zaten deydey demişti galiba bemix havayla temas edince etkisi gidiyor diye. o sırada saç bemiksten ne kapıyorsa kapıyor o zaman 5-10 dakkada. sonra sadece badem yağı ve sinameki etki ediyor olmalı.
kızlar acaba saçımızda bu kadar bekletmesek renk değişikliğini engelleyebilir miyiz? japogülünün tarifinde yarım saat filan diyordu galiba ya da 1 saat miydi? tam hatırlamıyorum. biz 5 saat filan bekletiyoruz. yani bilmiyorum o kadar bekletmeye gerek var mı? zaten deydey demişti galiba bemix havayla temas edince etkisi gidiyor diye. o sırada saç bemiksten ne kapıyorsa kapıyor o zaman 5-10 dakkada. sonra sadece badem yağı ve sinameki etki ediyor olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?