slm arkadaşlar..ben aranıza yeni katıldım...bende saçını kestirip sonrada pişman olan arkadaşlarla aynı kaderi paylaşıyorumformülü yazdım..yarın alıcam inşallah kullanmaya başlicam..
umarım bnde faydasını görürüm..bişey aklıma takıldı yalnız..zeytinyağı formülünde neden ısıtıyoruz zeytinyağını..ısıtınca etkisi daha mı kuvvetli oluyor?
bütün sayfaları okuyamadım çok uzun olduğu iin aralardan bulmaya çalıştım ama bununla ilgili bişey göremedim
canım ben o ara sarımsaklı şampuanıda deniyordum kokusuna dayanamadım bıraktım sonra çok döküldüü :sm_confused:
ben varım ama beni zaten biliyorsunkimse yok mu 1 ay uygulamış ve merve gibi saçları çok uzamış...
ben şahsen 5 kere yaptım 1-2 cm normalde de o kadar uzuyor zaten ama saça faydalı bir bakım olduğunu düşündüğüm için 1 ay daha devam edicem sarımsaklı şampuanımla inş birden etkisini görürüm bende...
kabul ettim canm ark teklifiniBende uzatmak istiyorum saçlarımı bayanssulusmile, kızlar ne yapsam ne etsem bilmiyorumkismile, daha önce turplu su yaptım ama çok etki etmedi :gitme:, normalde ne kadar uzuyorsa o kadar uzadı :hulya: yada ben farketmedim. Sarımsak dövdüm şampuanın içine her şeye katlanıp :sinifsinif: o da öyle ahım şahım bi uzama yapmadı ohaoldumsmile yani şimdi buna başlıcam çok çok uzasın istiyorum, inşallah etki eder kaydirigubbakcemile2, etmesede artık o kadar üzülmem alıştım
Maşallah canımkabul ettim canm ark teklifini
bakabilrsin albümüme
ben varım ama beni zaten biliyorsun
mersi canım:kedi:Maşallah canım
Saçlarında kendinde çok güzelsin yerimseniben, İnşallah bende uzatıcam saçları boshayallersmile, bu hafta kestireyim diyordum ama senin saçları görünce vazgeçtim bayanssulusmile
eed canım gerçekten gördümbiliyorum canım..
bu arada saçının son hali canlı güzel duruyor
kontescim sarımsaklı şampuanın gürleşme konusunda faydasını gördün mü ?sen çoktandır kullanıyorsun....
eed canım gerçekten gördüm
ayrıca yeni saçlarım da çıkıyor
fotolarda görmüşsündür
3-4 aydır kullanıyorum
ve o kadar alışmışım ki geçen hafta ara vereyim dedim,normal şampuanla yıkadım saçlarımı 2 kez ama sanki söndüler hemen,beğenmedim bi çirkin geldiler gözüme ohaoldumsmile
hemen başladım geri guclubacismile
sinamekiyi yaptığım gün ben de normal şampuan ile yıkıyorum canımbende devam edicem
ben genelde sinemakiyi yaptığım gün normal şampuanımla yıkıyorum ama normal yıkandığım zaman sarımsaklıyı tercih ediyorum en iisi ben sürekli kullanayım
birde başlıkta açtım sarımsak ve ısırgan yağları inanılmaz iii geliyormuş saça sineamki kürümü hazır yapıyorken sarımsak yağı alıp badem yağı yanında biraz da sarımsak yağı eklicem tarife..
bi beni boyamadı bu meret kaydirigubbakcemile3benim saçlarımın da rengi açıldı sinamekiye başladıktan sonraboshayallersmile
sinamekiyi yaptığım gün ben de normal şampuan ile yıkıyorum canım
aynı gün içinde çok yormamak için saçlarımı,böyle uyguluyorum
cuma akşamları sinameki yapıyorum cumartesi sabah yıkıyorum
o gün dışındaki rutin yıkamalarım sarımsaklı şampuan ile
ben herhangi bir ekleme ya da eksiltme yapmıycam
sinamekiye ara verdim şimdi 1hafta oldu
1hafta daha yapmayacağım
sonra bi daha başladığımda yine hızla uzar diye düşünüyorum(çünkü son uygulamalarda durmuştu uzaması,şu tembellik zımbırtısından olsa gerek)
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?