Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O konuda bilgim yok canım ama faydasını görüyorsan bırakma demek istedim ben.
Ara verilmesi gerekiyorsa ver tabi ki.Ben tamamen bırakıcaksın sandım.
Ben faydasını görürsem bir gün bile bırakmıcama.s

eed canım öyle diyor
ben de bıraktım
böyle daha sağlıklı sonuç alıcaz inş
abartmanın gereği yok diye düşünüyorumohaoldumsmile

Ama bu zaten hergün uygulanan bir şey değil ki haftada bir, ayda 4 gün de bağışıklık kazanırmı ki
pek zannetmiyorum.Her gün uygulasak tamam da:uhm:

Ama bu zaten hergün uygulanan bir şey değil ki haftada bir, ayda 4 gün de bağışıklık kazanırmı ki
pek zannetmiyorum.Her gün uygulasak tamam da:uhm:
ayda 4 kere uygulanıyor ama uzama bi anda olmuyo,her gün milim milim uzuyor.haliyle 1ay boyunca her gün uzayan saç bence yorulur.şahsi fikrim bu,bilmiyorum ohaoldumsmile

yaaa uzuyooo ama ara da verdim vermese mydm anlamadımmm

merve hemende kaçıyosun be kuzum bişe sorucaz merve yok ortalarda neyse açınca görürsün sen ne kadar süre tutyorsun saçındabilmiyorumkismile

kızlar merve gitti biraz konu dışına çıkayım bari merve görmesin hihihiikaydirigubbakcemile3 başka dilde aşk adında bir film çıktı bilirsiniz izleyen varmı acaba aranızdaopuyorumnanaktan

merve hemende kaçıyosun be kuzum bişe sorucaz merve yok ortalarda neyse açınca görürsün sen ne kadar süre tutyorsun saçındabilmiyorumkismile

Hemşerim 4-5 saat yazmış merve arkadaşımız. Bende birazdan sürücem o kadar bekleticem.a.s

kızlar merve gitti biraz konu dışına çıkayım bari merve görmesin hihihiikaydirigubbakcemile3 başka dilde aşk adında bir film çıktı bilirsiniz izleyen varmı acaba aranızdaopuyorumnanaktan
ben çookkkk film izleyen biriyim ama bu ara finallerden ilgilenemiyorum kkk'cım

Hemşerim 4-5 saat yazmış merve arkadaşımız. Bende birazdan sürücem o kadar bekleticem.a.s

hmmm peki bakalım hemşokaydirigubbakcemile3 lafa bak hemşo nefret ettiğim bir tabirdir ama neden se diyesim geldidelikafadulden

ben çookkkk film izleyen biriyim ama bu ara finallerden ilgilenemiyorum kkk'cım

ya kkkcım bende fragmanını izledim bağagı oldı cıkalı ama sallamadım fragmanını yeni izledim süper bir filme benziyor hatta daha izlemeden facede hayran bilem oldumdelikafadulden

Kızlar kahverengi oldu bu karışım sürdüm ama her yerimden akıyor şu an.. :roflol:
Kağıt havluyla geziyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…