Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o birşey mi yemek sosu gibi kokuyorum şuan
zeytinyağlı sarımsak böğğğykkkeyvahedigeldismile

pes etmek yok tatlım sarımsaklı şampuan ve sinemakiyle yola devammmmm

Kızlar kahverengi oldu bu karışım sürdüm ama her yerimden akıyor şu an.. :roflol:
Kağıt havluyla geziyorum:roflol:

bende aynı öyle kağıt havluyla geziyordum canım saçlarımı iyice sıkıyorum suyunu süzüyorum örtüyüde kafama bağladımmı sorun ortadan kalkıyorguclubacismile

arkadaslar fazla suyunu sıkın.ama ıllakı akıo.ona da ben kafama halu kagıt doluorum ustune strec fılm.hıc akmıo.yada bu hastnede dr ların felan taktıgı bone varya onu takıoprum ustune strec.hem derı ıle temas suresı artıo hem akmıo

benden 1 damla bile akmıyo ayol siz nası yabıonus ben anlamadım :1shok:

Aynı tarifdeki gibi yaptım valla şu an poşet geçirdim 1 saat geçti ama hala akıyor :roflol:

uzun zamandır girmiyordum kk ne şimdi yazılanları okudum we bir okadarda sinirlendim ben burda sorunumu derdimi payşalıyorum we istediğim kadarda paylaşırım sizde kokmamışsa kokmamıştır
ayıca bilip bilmeden hassas yorumları...gerçekten ayıp....ben yılan yağını bile kullanıyorum bu güne kdar kullandığım hiç bişide şikayetim olmadı ama bugüne kadar sadece yaptığım bakım türlerinden bir yumurtada sorun yaşadım onun da kokusu kalıyordu saçımda ama bırakttıktan sonra geçmişti birde şu bemixte yaşadım ayrıca ilk kutusunu kullanmıştım we bırakınca geçer kokusu nsılsa diye düşündüğümden sorun bile etmemiştim kendime
ister inanın ister inanmayım bendeki durum bana has bir durum belki ama abartığım bişi yok çünkü sadece ben değil çevremdeki insanlarda söylüyor antibiyotik bozuk yumurta ne derseniz diyin benim durumuma ayrıca kimseyi soğutmak adına yazmadım bunu derdim bu kardeşim bıraktım we hala kokuyor bi yardımın olur mu olmaz mı bana onu söyle yoksa ağır laflarla gelme bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birazdan topik karışabilir...
hoşgeldin tarçıncım

kızlar bnm hint kınası koyu tutmuştu ya..bu formül açtı valla..tam istediğim ren oldu zemuszemus ama uzamadı gerçi 2 kere yaptım daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…