Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de uzaman yok. saçımın uzun olan kısımları normal uzama hızından daha yavaş da olsa uzuyor. saçımı kestireli 4 ay olacak 10 cm kadar uzamış bunun son bir ayı kürü uyguluyorum. ama kürün ekstra hızlandırdığını söyleyemem. çünkü benim saçım normalde bundan daha da hızlı uzardı. ama asıl sorun şu salak kuaförün kestiği perçemlerde. onları da kestireli 2 ay oluyor ve sadece 2 cm uzamışlar. o kısmı kendi kuaförüme aldırmam için en az 4 cm daha uzaması lazım. ve bir ay sonra yurtduşına gidiyorum. napıcam ben yaa (.

ya bende de öyle oldu .. normalinden daha yavaş.. uzuyor.. maskeyi bıraksammı acepkafamçokkarıştı

ya bende de öyle oldu .. normalinden daha yavaş.. uzuyor.. maskeyi bıraksammı acepkafamçokkarıştı

ama benim daha yavaş uzamasının sebebi maske değil canım. birincisi saçımı ilk kesen kişi iyi bir kuafördü onu tanıyorum ama benim kendi kuaförüm kestiğinde uzadığı kadar hızlı uzamıyor ona kestirince saçım. onu biliyorum. ama yine de iyi bir kufördür en azından kesimi iyidir ve o kesince uçlarım kolay kolay kırılmaz. favori kuaförüm kesmiş olsa o zaman deli gibi hızlı uzar ve çok sağlıklı uzar. ama benim hatam istanbulda rastgele bir kuaföre gidip kakül kestirmek oldu. o kısım hem çok sağlıksız görünüyor hem de bu kadar yavaş uzuyor. biraz uzasa kuaförüme gidip kestireceğim. ama acil uzaması lazım.

elacım 2.5 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve sinamekiyide 5kez uygulamdım senin gibi... saçlarımda en fazla 5cmlik uzama var sanırsam. yani öyle abartı bir uzmayla karşılaşmadım ama bu kürleri uygulamadan önce inan bana benim saçım uzamıyodu hep aynı boydaydılar. ama şunuda söylemeliyimki ben kullandıkça anladım sarımsaklı şampuanda uzama konusunda oldukça etkili bir yöntem pes etmemek lazım opuyorumnanaktan

bu arada ben artık saçımda saatlerce tutmama kararı aldım önceden bekletebildiğim kadar cok bekletiyordum şimdi abartmıcam herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler belki dahada etkili olur kaydirigubbakcemile2

benimkiler uzamıyoooooooooooooooooooooooooo canım sıkıldı ya bırakcam herhalede mafoldumben

sıkılma canım ya zaten bir anda 10 cm veya 15cm bekleyemeyizki birde herkesin saç yapısı farklıdır mesela mervede 10 cm etki etmiş bende 5cm ama ben bu kürü yapmadan önce hiç uzamıyordu ve böyle parlamıyordu saçlarım ve çok dökülüyordu şimdi dökülmüyor sağlıklı canlı parlak duruyorlar birde böyle bakmak lazım olaya öncesi ve sonrası diye sadece 1 ayda tamı tamına 10cm uzatmak diye bakmamalı benceopuyorumnanaktan

Kızlar sinamekiyi kaynayan suya mı atıcaz yoksa soğuk suya atıp öyle mi kaynatıcaz?

genelde kaynayan suya atılıp 3-5 dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır canım
ama farklı yapanlarda olabilirbilmiyorumkismile

genelde kaynayan suya atılıp 3-5 dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır canım
ama farklı yapanlarda olabilirbilmiyorumkismile

Çok teşekkür ederim tatlım.Cezvenin başında bekliyordum valla :1rolleyes: Bende öyle yapıyım o zaman.

ben ara verdim ama saçım azcık daha uzamış sankiii...:kedi:

ben bildiğim yoldan devamm...ama ara verdimmmm ama dayanamayıp yaoıcam nerdeyseeakannehir

yaaa uzuyooo ama ara da verdim vermese mydm anlamadımmm

Uzuyorsa niye ara verdin tatlım?
kıymetini bilsene kaydirigubbakcemile3

Bak ben daha bugün malzemeleri toparlayıp başlıyabildim şükür.
Bide uzarsa,değme keyfime.Asla bırakmam zemuszemus

ayy ama içinden çıkamadım bırakma mı diyosn yani tatlım???

yaaa saçımızı dinlendirelim diye...ibrahim saraçoğlu öle diyomuş yaa 2 hafta ara verin yoksa cilt maskeye alışır tepki vermez tembelleşir diye ...korktum ben dee
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…