E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.501
konuyu 20-11-2009 tarihinde '1buçuk ayda 10 cm' olarak açtığına göre kaba bi hesapla 3,5 aydr kullanıyo oluor:ecrin_bebek:
merve hemende kaçıyosun be kuzum bişe sorucaz merve yok ortalarda neyse açınca görürsün sen ne kadar süre tutyorsun saçındabilmiyorumkismile
kuşum inan kendi rengimi en son 3 sene önce kullandım ve foto yok..ama bi bakıyım dipten kendi rengimin göründüğü bi foto bulup yükliyim..kendi saç rengim açık küllü kumral
kızlar merve gitti biraz konu dışına çıkayım bari merve görmesin hihihiikaydirigubbakcemile3 başka dilde aşk adında bir film çıktı bilirsiniz izleyen varmı acaba aranızdaopuyorumnanaktan
uzun zamandır girmiyordum kk ne şimdi yazılanları okudum we bir okadarda sinirlendim ben burda sorunumu derdimi payşalıyorum we istediğim kadarda paylaşırım sizde kokmamışsa kokmamıştır
ayıca bilip bilmeden hassas yorumları...gerçekten ayıp....ben yılan yağını bile kullanıyorum bu güne kdar kullandığım hiç bişide şikayetim olmadı ama bugüne kadar sadece yaptığım bakım türlerinden bir yumurtada sorun yaşadım onun da kokusu kalıyordu saçımda ama bırakttıktan sonra geçmişti birde şu bemixte yaşadım ayrıca ilk kutusunu kullanmıştım we bırakınca geçer kokusu nsılsa diye düşündüğümden sorun bile etmemiştim kendime
ister inanın ister inanmayım bendeki durum bana has bir durum belki ama abartığım bişi yok çünkü sadece ben değil çevremdeki insanlarda söylüyor antibiyotik bozuk yumurta ne derseniz diyin benim durumuma ayrıca kimseyi soğutmak adına yazmadım bunu derdim bu kardeşim bıraktım we hala kokuyor bi yardımın olur mu olmaz mı bana onu söyle yoksa ağır laflarla gelme bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bir haftadır giremedim..gene bi 100 sayfa eklemişsiniz ya helal laelaelaelaelae
ya kzılar sanırım bu uygulamanın etkisini gören 3 kişiyi geçmiyor.. vazgececem ya..
iide benim saçım daha çhızlı uzardı normalde.. ama şimdi 1 ay oldu bi parmak uzamış:1no2:
işte canım burda diplerden çıkmışş baya bi.. orjinal rengim böyle
kızlar bugün yarın deneyeceğim derken dün akşam denedim sonunda inşallah saçlarım uzayacak gelişmelri yazarım
aşk olsun ben bişi mi diyorum kiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm:
takılıyorum merveee ağlama ama...olumunekankayizsmile
12/1 i bilmiyorum tatlım ama deneyebilirsin.. ufak bir kısmında dene önce bak bakalım ne kadar açacak.. röfle çok yıpratıyor biliyorum.. Allahtan ben de bunı keşfettim de röfle derdim kalmadıı guclubacismileyaaa benimkinden baya açıkmışmafoldumben
yine de sağol tatlım
aslında 12/1 alıp görünmeyen biyerinde deneyebilirimdeopuyorumnanaktan
orjinal sarışınsın ha tatlımmm....kurabiyecimmmmboshayallersmile
ağlarım baaakkkkaklinialirimsmile
ayyy kendini sarı sananlar gelsin de sarışın görsün hey yarabbim....sarışınım filan diye bide hava atarlar dipten gelmiş koyu koyu saçları...özenti yani...
sarışın diye kurabiyecime denir işte...hem her şeyin ayrı güzelliği var yani zorla sarışın olduklarını kabul ettirmeye çalışıyo bazı insanlar yaaa:roflol:
bide bunun üzerine komik laflar ediyolar felan...kaş koyu saç dibi koyuu anlamadım nasıl sarı??!!! çakma sarıııı:roflol:kaydirigubbakcemile3:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?