Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah iyiliğinizi wersin :) bu çakma olayıyla ilgili yazılarınızı okurken aklıma bi reklam geldi..belki izleyeniniz wardır..kola reklamı..cazibeli bi kadın war işte gece sewgilisi ewe bırakıyo onu falan işte sonra soyunmaya başlıyo kadın..ama ne soyunma..peruk falan çıkıyo sonra dişlerde çıkıyo sonra meger kadın değilmiş..derisini bile çıkartıyo..sonunda içinden şişko yaşlı bi adam çıkıyo oda çakma kadın kikikiki :)

reklamı hatrlamadım ama öyle insanlar da var cidden
itiraf.com sitesinde okumuştum da oha demiiştim:kedi:

Merhaba. Kızlar bu sarımsaklı şampuan kafamı karıştırdı benm bunu hazır mı alıyoruz yoksa şampuanımızın içine birkaç diş eziyor muyuz?
Birde birkaç sayfa öncesinde sinamekiyi yaptıgınız gün sarımsaklı şampuanı kullanmadığınızı söylemişsiniz o neden pekibilmiyorumkismile

canım kokusundan rahatsız olanlar hazır alıyo aktarlardan.onlar kokmuyomus.diger arkadaslarımız sarımsağı rendeliyo şampuanın içine.

canım kokusundan rahatsız olanlar hazır alıyo aktarlardan.onlar kokmuyomus.diger arkadaslarımız sarımsağı rendeliyo şampuanın içine.

Ben rahatsız olmam umarım kokusundan deniyim bugün onuda faydalıdır sarımsak:kedi:
Küçükken saçkıran olmuştu da saçderimde 1tl büyüklüğünde o zaman sarımsak sürmüşlerdi sabah akşam tekrar saç çıksın die çıkmıştıda yerimseniben

canım ben kullanıyorum sarımsaklı şampuanı ama aktardan filan almıyorum sarımsağı doğruyorum içine bu şekilde kullanıyorum kendi adıma konuşayım ben çoook faydasını gördüm neredeyse 3 aydır kullanıyorum tavsiye ederim yerimseniben

Teşekkür ederim canım bende rendeledim sarımsakları şampuanın içine attımopuyorumnanaktan
bugün sinamekiyide yapıcam onunlada yıkıyım bakalım.yerimseniben
Birde benm şampuanım 700ml 4 diş yetermi sizcebilmiyorumkismile

3uygulama sonunda 1cm uzadı hatta birazcık daha fazla bile olabilirzemuszemus
Senin nasıl gidiyor tatlım

Dün 3. uygulamamı yaptım.zemuszemus
Saçlarım uzun olduğundan çok farkedemiyorum uzma olup olmadığını.benneyaptımki
Yaklaşık 3 saat beklettim korkumdan ama yine de dökülme oldu.:gitme:
Bende ne zaman işe yaramaya başlayacak?bilmiyorumkismile

Rendelemesek bütün atsak? Rendeleyince çok kokmuyormu ya :bbo:

3uygulama sonunda 1cm uzadı hatta birazcık daha fazla bile olabilirzemuszemus
Senin nasıl gidiyor tatlım

ben ara verdim tatlım 2 hafta sora geri devam etcem..bıraktım şimdilik ama azcık daha uzadı...bu aralar..çok sevindim cnm..ii gelmiştir inş.saçınaaahihoyyyt

çok mu dökülüyo tatlımmohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…