Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aptal olanlar sonradan saçını pilatine boyamaya çalışıp bide yakanlar...dipten koyu gelenler....hala da sarışın olduğunu iddia edenlerr...

ha bide "sarışınım amaaaa çoook akıllıyım tamam mııı!!!"

diyenlerrr....:roflol:

başıma geldi de bu söz birine ait yaniii ayy ne gülmüştüm yere yatmıştım gülmekten hala da yatıyorummm...

ayy benim de 4-5 yaşlarımda sarımsıymış ama sadece güneşten açıldığındn gerçek renk büyüyünde ortaya çıkar bazıları anlamıyo işteee....şimdi kopkoyuyummm

kızlar bugün yarın deneyeceğim derken dün akşam denedim sonunda inşallah saçlarım uzayacak gelişmelri yazarım

oww bir tanede daha bursa buldum yaşasın git gide çoğalıyoruzdelikafadulden
a.s.

evet tatlım bi deneyelim bakalım sağolopuyorumnanaktan

ben çakma sarışınım :icecream:

yanlız değilsin kkontesscim bende varım:CüvCüv: sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3işte onlara teletabiler deniyor aptal olanlara
yaa benim saçlarım 4-5 yaşlarıma kadar bildiğin platin sarısıı bebek sarısıymışş.nasıl güzelmiş resimlerime bakıp iç geçiriyorum vallahaaa boshayallersmile

yakışan yapsın ama doğalım demesin;yapmasın demem asla da komik duruma düşüyolar yaniii...gözde de lenss balık gibiii...al sarışın oluyolar hemencikkk

onlar sarıysa sen nesin kuzum??? :)))))

hala çok güzel saç rengin tatlımm...hem boyuyosn ve oluyo...millet kuaförde yaptırıyo platini ama senin zaten hala baya açık mis gibi oluyo işte...çok güzelll

eed bembeyazım kaydirigubbakcemile2
bebeyken sarı ötesiymişim ben de
hatta kaşlarım görünmüyormuş o derece sarıymışım kaydirigubbakcemile3

ayy teyzem küçükken saçlar sapsarı kaşlar yok gibiymişş..şimdi kapkara yaaaaaklinialirimsmile

işte küçüklüğünde öyle olanlar sarıyım sanıyooo...aman neyseeee
sırnaşık şey

ayy teyzem küçükken saçlar sapsarı kaşlar yok gibiymişş..şimdi kapkara yaaaaaklinialirimsmile

işte küçüklüğünde öyle olanlar sarıyım sanıyooo...aman neyseeee
sırnaşık şey
ben hiç ööle sanmadım kendimi kaydirigubbakcemile2
hatta benimki 'çakma sarışınımmm' die sever beni arada
çok da güleriz kaydirigubbakcemile3
sarışın olmak bi ayrıcalık değil bence,neden böyle yapıyorlar anlamıyorum:umursamaz:
çok güzel kumrallar,esmerler de var
hatta çikolata ten kumral saç hatunlar çok hoş oluyor bence
dediğin olay benim ilk okul öğretmenimde vardı
urfalıydı kendisi
kapkaraydı
saçlar sarıydı kaydirigubbakcemile3
sarışınım diye mi gezerdi hatrlamıyorum ama itici dururdu

öyle kontescim çok haklısında erkeklerin çoğu sarışın hatunlar daha bir ilgilerini çekiyor nedense bayanssulusmile

senin için demiyom tatlım...sana yakışıyo hemm...

her şeyin ayrı güzelliği var işte...ama anlayamıyorlar...

sarışın olmak güzel olmak değildir ki zaten :bbo: ne çirkin sarışınlar varrr bildiğim
çikolata tenlii çok hoş hatunlar da var bayanssulusmile
önemli olan yakışanı yapmak, yakıştığı gibi olmak..gözlerin saçların ve cildin uyumu a.s

ha saçım 1 cm filan kadar daha uzadı demiş miydim..şu son zaman bıraktım maskelleri ara vermemle uzadı yaaa anlamadımm

eed kesinlikle opuyorumnanaktan

inş..öyledir cnm yaaa sitede mi sorun var bizim bağlantıda mı ...siz girebildiğinize göre bağlantım kopuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…