ben ara verdim tatlım 2 hafta sora geri devam etcem..bıraktım şimdilik ama azcık daha uzadı...bu aralar..çok sevindim cnm..ii gelmiştir inş.saçınaaahihoyyyt
çok mu dökülüyo tatlımmohaoldumsmile
haneme +2cm daha ekleyiverin kızlarrr :asigim:
benimde saçlarım uzarmı ki senelerdir küt
RoJ€k-t€;11134317 .!.:yaa kirpiklerim çok güzel oldu yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: her gören bön bön bakıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah razı olsun bu formülü kim söylediyse yaa çook teşekkür ederimmm a.s.a.s.
1- istersen aktardan alabilrisin istersen kendin ekleyebilrsinMerhaba. Kızlar bu sarımsaklı şampuan kafamı karıştırdı benm bunu hazır mı alıyoruz yoksa şampuanımızın içine birkaç diş eziyor muyuz?
Birde birkaç sayfa öncesinde sinamekiyi yaptıgınız gün sarımsaklı şampuanı kullanmadığınızı söylemişsiniz o neden pekibilmiyorumkismile
bütün attığında içindeki özü şampuana karışmıyor haliyle bir işe de yaramıyorRendelemesek bütün atsak? Rendeleyince çok kokmuyormu ya :bbo:
eed kuşum ohaoldumsmilewuuu kkontess 10 cm mi oldu şimdisengözlerimebaksanab
ayh yabmakontescigim saçımın rengi değişiyor sanırım bırakmak zorundayım.
RoJ€k-t€;11135015 .!.:şimdi gidiyorum ama takip edicem.. eğer anlatırsan nası ekleyebiliceğimi, çektiğim bi resmi koyarım burayaumarım beğenirsinn
ayh yabma
çok mu kötü oluyor yeni renk :gitme:
ayh yabma
çok mu kötü oluyor yeni renk :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?