evet kıslar kürümü yaptım sacımda bekliyor ama geç oldu
yarım saat bekletip yıkarım
ikinci bu ayrıca...
ben de denemeliyim:1shok:
...ya arkadaslar birsey belirtmek istiyorum. 8 gündür elma dietine basladim, onunda saclarimin uzamasini bir nevi etkileyebileyecegini düsünüyorum
harikaaa.s.
peşinden geliyorum tatlım, saçlarımı savura savura sırnaşık şey:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::kaydirigubbakcemile5 maşallah canımmmmm
ayyy içim kıpır kıpır oldu yaaa..belimde istemiyodum başta ama vazgeçtim...2 ayda belimdeler inşallah yarabbiimmmmmmm....:Saruboceq:
herkesin saçlar beline gelsin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amiiiiinnnnnn....duamı da ettim:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
ay ben şu kürü bi kez yaptım arfie günü sonra kaldı yapamadım
fırsatım olmuyo ki evde 5 6 saat durayımda kafamda o maskeyle çok mutsuzum
yapsam ne güzel uzayacak saçlarım :gitme:
zaten çok uzun ama kısa kestirmek zorundayım çok yıprandılar
çabuk uzarsa gönül rahatlığıyla kısa kestiririm diyorum
ay her yeri mahfederim ben yaa gece kim bilir kaç kez sağa sola dönüyorumcanım yatarken yap ;kafanda dursun kafanı da tülbentle sar ya da bere gibi bişi tak;yastığın üzerine havlu serip yatarsan da bişi olmuyo canım gün içinde zamanın olmuyosa gece yapa.s.
ay her yeri mahfederim ben yaa gece kim bilir kaç kez sağa sola dönüyorum
ama bi kez olsun deneyeceğim eğer sorun olmazsa yaparım hep teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5
ben sıkıca bağlıyorum iyice tepemden altına da havlu;çok dönerim ben de ama bişi olmuyor canımmmm:1hug:
ayy görünce nasıl mutlu oluyorum böyle uzadığını anlatamam ya kendi saçım uzamış gibi seviniyorum...maşallah canımmmçok güzellla.s.
ben turplu suyu 2 yada 3 kere yaptım, saçımdaki boyayı akıttı resmn yaa kızıldı rengi saçımdaki köpükler kırmızı kırmızı oldu, yeni de boyamamıştım yanii :))) birde saç uçlarım hasarlıydı söylemesi ayıp, oralar kazık gibi olmuştuu.. yok yok aman birdaha mı töbee dedim o suyaa
canım sağol sayende mervecimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?