- Konu Sahibi EU3
-
ARKADAŞIM UYDURMUYORUM Kİ BEN;ÜSTELİK BOŞU BOŞUNA NİYE KONU BAŞLIĞI AÇARAK İNSANLARA GÖSTERMEYE UĞRAŞAYIM Kİ ONCA İŞİMİN GÜCÜMÜN ARASINDA...inanıp inanmamak sana kalmış bişey canımm...ister yaparsın ister yapmazsın...biz kkontes arkadaşımla işbirliği yaptık;geldik burda insanların duygularıyla oynuyoruz...bunu dememi mi bekliyosn anlamadımsırnaşık şey:roflol: çok ayıp ve günah bu...!!!!lmaz: inanmıyosan hiç denemiyceksin olur biter...kusuruma bakma ama o kadar emek veriyorum bu konu için kendi adıma hep düzenli uyguluyorum ve paylaşıyorum;emek var sonuçta işin içinde..paylaşmaya da bilirdim ama insanlar faydalansın istedim isteyen yapar sonuç alır ya da almaz o da biraz saç yapısıyla da alakalıdır;beslenmeyle de...ve düzenli yapmak en başta....valla çok memnunum..normalde şimdiye 2-3 cm anca uzamıştı ve ben hala kısa saçlıydım...ama şimdi orta uzunlukta saçım var ve bi süre daha yapsam 10 cm daha uzar belimde saçlarım olur...:1closedeyes: yani kimseye zorla yaptırmıyoruz inanan yapsın inanmayan da kendi formüllerini uygulasın...bu kadar basit...hihoyyyt
canim sennesblätter galiba sendemi izine gidiyosun bende sali günü gidicem insallah ocagin ikisine kadar iyi izinler sana bol bol gez memleketteopuyorumnanaktanEvet ARkadaslar ben bi aralar Turplusudan vazgecmeyenlerdendim ama belliki bu Formül Turplusuyuda gececek gibi bikac ay sonra :) Turplusu cok zahmetli yapisi bide kokusu felan.Ama faydasini görenlerdenim yinede.Simdi bu Formülle kesinlikle baslayacagim yalnizca ben Yurtdisindayim Almanyada Sinamekinin adi ne burda ya bilen varmi akannehir.Egerki burda bulamazsam cok üzülürüm acikcasi. 1 hafta sonra türkiyeye gelicem ozaman son care kiloyla buraya getirmek olacak :)) Yaza kadar insallah upuzun saclarimiz olacak kaydirigubbakcemile2
resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!
kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur
tesekür ederim Alinda Arkadasimin beni aydinlattigin icin opuyorumnanaktan Buarada arkadaslar bu formülü Facebookta paylastim ben :)) Tüm tanidiklarim Formülü denesinler diye :))
bende yaptım ama bemix rezalet kokuyor.. ertesi gün hala koku burnumdaydı öldüm bittim.. okulda arkadaşa sordım oda ilaç kokuyorsun dedi.. off siz o kokuyu nasıl çıkardınız ..kaç kere yıkadım hala bile var sanki
canim sennesblätter galiba sendemi izine gidiyosun bende sali günü gidicem insallah ocagin ikisine kadar iyi izinler sana bol bol gez memleketteopuyorumnanaktan
sagol canimalinda arkadasimiz sagolsun aydinlatti beni.Ne güzel canim bende hayirli is icin evlenmeye gidiyorum nikahim olacak zemuszemus Canim sende faydasini gördünmü cvp yazarsan sevinirim :))
aman kim ugrasacak yagli yagli wazgectim:))
eneee ne didi :1shok:
bi de mesleğinde güsellik uzmanı yaziyy :1shok:
eneee ne didi :1shok:
bi de mesleğinde güsellik uzmanı yaziyy :1shok:
sanırım kötü bisey dedi akannehir
:1shok:klava:kötükedihüso
birsey demedim yahuuu ne kiziyonus alla allasenağlama sadece erinirim dedimsırnaşık şey
dayak yemeden yataga kaçem :))
erinirim ne demek :1shok:birsey demedim yahuuu ne kiziyonus alla allasenağlama sadece erinirim dedimsırnaşık şey
dayak yemeden yataga kaçem :))
kaç bakalımyaglarla kovalıcaz kabusnda seni :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?