E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
çok sevindim bunu duyduğuma yaa süper valla hihoyyyt
yeni resimlerini albümüne eklesende baksam saçlarına kuzum ya ben foruma eklenen resimleri göremiyorum
yada gelişmiş cevap yazma panelini açınca gülen suratın yanındaki ataçtanda eklersen görebilirim :kedi:
ben şimdi yaptım böyle yatsam yarın 11 gibi yıkasım yaklaşık 15 saat fazlamı olmuş olur ki ?
ben de bi kaç ay sonra kuaförleri tek tek gezip
hani ayda 1 cm uzardı uleeynnn
diycem :icecream:
Evet ARkadaslar ben bi aralar Turplusudan vazgecmeyenlerdendim ama belliki bu Formül Turplusuyuda gececek gibi bikac ay sonra :) Turplusu cok zahmetli yapisi bide kokusu felan.Ama faydasini görenlerdenim yinede.Simdi bu Formülle kesinlikle baslayacagim yalnizca ben Yurtdisindayim Almanyada Sinamekinin adi ne burda ya bilen varmi akannehir.Egerki burda bulamazsam cok üzülürüm acikcasi. 1 hafta sonra türkiyeye gelicem ozaman son care kiloyla buraya getirmek olacak :)) Yaza kadar insallah upuzun saclarimiz olacak kaydirigubbakcemile2
selam Bosnakgüzeli ben de bu formülü 23 kasimdan bu yana yapiyorum, memnunum... sinameki burada da var, Ben burdan aldim. Eczanede satiliyor. Sennesblätter ismi :1rolleyes:
:roflol: :roflol: çok güldüm ya... kızlar ya bu arada benimde saçlar uzuyormuş ben farkında değilim ya.. bir iki ay önceki fotolara baktım da demin.. ama ilginçtir kahküllerim uzamıyor da kalan yerler uzuyor...!!! :1shok:
ay canim benim cok tesekürler almancasini söledigin icin :)) nekadara aldigini sölersen sevinirim canim bide Bemiksampül dedikleri adi ne?
Ne demek rica ederim kaydirigubbakcemile5 Malesef BEMIKS burada bulunmuyor, bazi avrupa ülklerinde satiliyormus fakat almanyada yok. Onu Türkiye' den alacaksin ya da getirteceksin canim artik fisfisfis 5 tane bir kutuda bulunuyor, vitamin ignesi aslinda. Zaten eczacilar alismislar, alan kisinin sac icin aldigina kaydirigubbakcemile3 hemen veriyorlar sorarsan kaydirigubbakcemile3
okiis canim artik bakariz en kötü ihtimalde bepanthenampüllü koyarim icine.Ay cidden cok sevindim ya senin almanyadan olmana nedense:dance: :)) artik 1 hafta sonrada gelismeleri ben yazarim insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?