Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam canım koyayım albüme sen oradan bak canımmm:1hug:

koydum canımm "saçlarımmm" diye albüm;bakabilirsinnnhihoyyyt

bende çok şaşırdımmm mervecim saolsun hihoyyyt benim saçlarım zaten çabuk uzar ama bu kadar olucağını tahmin etmemiştim... hatırladıkça sövdüğüm kuaförün biri yıl sonu balosunda belimde olan saçlarımı omzuma kadar yakmıştı berbat olmuştu kestirmiştim bu formülü bulana kadar hep ağladım ama artık çok mutluyum :teytey:

ben de bi kaç ay sonra kuaförleri tek tek gezip
hani ayda 1 cm uzardı uleeynnn
diycem :icecream:

Son düzenleme:
ben de bi kaç ay sonra kuaförleri tek tek gezip
hani ayda 1 cm uzardı uleeynnn
diycem :icecream:

:roflol: :roflol: çok güldüm ya... kızlar ya bu arada benimde saçlar uzuyormuş ben farkında değilim ya.. bir iki ay önceki fotolara baktım da demin.. ama ilginçtir kahküllerim uzamıyor da kalan yerler uzuyor...!!! :1shok:

Evet ARkadaslar ben bi aralar Turplusudan vazgecmeyenlerdendim ama belliki bu Formül Turplusuyuda gececek gibi bikac ay sonra :) Turplusu cok zahmetli yapisi bide kokusu felan.Ama faydasini görenlerdenim yinede.Simdi bu Formülle kesinlikle baslayacagim yalnizca ben Yurtdisindayim Almanyada Sinamekinin adi ne burda ya bilen varmi akannehir.Egerki burda bulamazsam cok üzülürüm acikcasi. 1 hafta sonra türkiyeye gelicem ozaman son care kiloyla buraya getirmek olacak :)) Yaza kadar insallah upuzun saclarimiz olacak kaydirigubbakcemile2

selam Bosnakgüzeli ben de bu formülü 23 kasimdan bu yana yapiyorum, memnunum... sinameki burada da var, Ben burdan aldim. Eczanede satiliyor. Sennesblätter ismi :1rolleyes:

selam Bosnakgüzeli ben de bu formülü 23 kasimdan bu yana yapiyorum, memnunum... sinameki burada da var, Ben burdan aldim. Eczanede satiliyor. Sennesblätter ismi :1rolleyes:

ay canim benim cok tesekürler almancasini söledigin icin :)) nekadara aldigini sölersen sevinirim canim bide Bemiksampül dedikleri adi ne?

ayh nabim sırnaşık şey
bi sürü kuaföre gittim
ben öyle şeylere inanmıyorum,ne yaparsan yap ayda 1cm uzar dedi hepsi :dilcikar:

ay canim benim cok tesekürler almancasini söledigin icin :)) nekadara aldigini sölersen sevinirim canim bide Bemiksampül dedikleri adi ne?

Ne demek rica ederim kaydirigubbakcemile5 Malesef BEMIKS burada bulunmuyor, bazi avrupa ülklerinde satiliyormus fakat almanyada yok. Onu Türkiye' den alacaksin ya da getirteceksin canim artik fisfisfis 5 tane bir kutuda bulunuyor, vitamin ignesi aslinda. Zaten eczacilar alismislar, alan kisinin sac icin aldigina kaydirigubbakcemile3 hemen veriyorlar sorarsan kaydirigubbakcemile3

okiis canim artik bakariz en kötü ihtimalde bepanthenampüllü koyarim icine.Ay cidden cok sevindim ya senin almanyadan olmana nedense:dance: :)) artik 1 hafta sonrada gelismeleri ben yazarim insallah :))

okiis canim artik bakariz en kötü ihtimalde bepanthenampüllü koyarim icine.Ay cidden cok sevindim ya senin almanyadan olmana nedense:dance: :)) artik 1 hafta sonrada gelismeleri ben yazarim insallah :))

Bu formülü degil ama Bemiks i ben 1 yili askin kullaniyorum, faydasi var :1rolleyes: Cogu seyleri burada bulamiyoruz iste, kötü tarafi bu :çok üzgünüm:

Senesblätter asiri pahali degil burada da ... kardesim ilac firmasinda calistigi icin ben ondan istemistim...eczanelerde de yarim kilosu 5-6 € olabilir...

tesekür ederim Alinda Arkadasimin beni aydinlattigin icin opuyorumnanaktan Buarada arkadaslar bu formülü Facebookta paylastim ben :)) Tüm tanidiklarim Formülü denesinler diye :))

bende yaptım ama bemix rezalet kokuyor.. ertesi gün hala koku burnumdaydı öldüm bittim.. okulda arkadaşa sordım oda ilaç kokuyorsun dedi.. off siz o kokuyu nasıl çıkardınız ..kaç kere yıkadım hala bile var sanki

bende saat 5 te yaptım hala kafamda bırazdan yıkıcamsırnaşık şey ilk yapışım daha inş. işe yarıcak:):) koku kısmına gelınce ewt kokuyo ama berbat deil bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…