hg yawrummbe geldimm naber fıstıklar
ben bu hafta sonu sinemaki değil de ısıtılmış zeytinyağı maskesi yapıcam öbür hafta sonu da sinemakiye devam edicem çünkü ampullerim bitti hem saçlarım dinlensin ....
kızlarrr
açtığım şu konuya bi göz atarsanız mutlu olurum a.s.
sivilceler için garnier - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU[/url]
bilmiyorum ki ,o şeklde denemedim hiç ama nasılsa 1 uygulama yabıcaksın bu şeklde,yab gitsin zemuszemus1 aydır üşenıyordum malzemeleri almaya ve bu gün alddıııııım
yalnız badem yağına param çıkışmadı öğrencilik işte xD
Yarın alıcam ama bu akşam uygulamak istiyorum badem yağı yerine zeytinyağı kullansam olur mu ?
hg yawrumm
iiyim ben merci :kedi:
ben de bgn yabcam galiba sinameki
özledim kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ki ,o şeklde denemedim hiç ama nasılsa 1 uygulama yabıcaksın bu şeklde,yab gitsin zemuszemus
amin canım sağolasınzemuszemus:Saruboceq:hadi bakalım hayırlısı kontescim
annem mayayla yüzüne maske yapıyo o da porselen gibi yapıyo bak aklıma gldi söylemeyi unuttum...
ha bide annemden öğrendim gene elinizi az ıslatıp tıoz şekere batırın yüzünüze biraz bastıraraktan peeling yapın...özellikle siyah nokta olan yerlere...mükemmel siyah noktaları alıp götürüyo...ben de şikayetçiydim yaptım geçen allah süper oldu
heheh tmm kaydirigubbakcemile3öyle valla kaydirigubbakcemile5
bu akşam sararım kafaya sabah yıkarım okulun son günü sağlıklı görünsün kaydirigubbakcemile3
tek başına zeytinyağını (sinemekisiz) denesem olurmuuuu işe yararmı
gözle görülür bi değişiklik için 1,5ay fln geçmesi gerekiyor zemuszemusama tabi gözle görünür bi değişiklik olmadı henüz
kuşum saçının yapısı yağlı ise o sonucu elde edersin gibime geliyorahh ahhh şu 15 günde 2 - 3 cm uzama olsun yeter bana yaaa :/ olur mu sizce kızlar ne dersiniz.genelde saçım sağlıksız pırasa diye tabir edilen saçlardan değil ama çok mükemmel de değil hanii boshayallersmile
gözle görülür bi değişiklik için 1,5ay fln geçmesi gerekiyor zemuszemus
kuşum saçının yapısı yağlı ise o sonucu elde edersin gibime geliyor
ama kimisinde 5. uygulama olduğu halde 2cm uzama var
saçtan saça değişiyor yanibilmiyorumkismile
bende olmuyor canımoff hemde ne yağlı kuşum hele yazları sabah yıkasam akşam yağlanıyordu kaydirigubbakcemile3
umarım istediğim sonucu alırım kafamda şu an :lepi:
böyle yatsam soru nolmaz dimi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?