E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.661
vazgeçtim,kilo yapıyormuş
zaten 5 kilo fazlam var :bbo:
mersi kuşum :hulya:wawwww çok güzelmiş..güle güle sürr :)))
hahahahahha
ayy ben de vazgeçtim o zamannn
hehe her msjı sırayla okuyup cevap yazınca bi niyet ettim soraa vaz geçtiiiimmmkaydirigubbakcemile3
hehehe hg kuşum a.s.günaydın kızlar.sinamekiden vazgeçtim.ama sizden vazgeçemiyorum.uyanır uyanmaz eşimi işe yollayıp hemen siteye geldim.
doğrudur kuşum,ben yüzüme sürüyordum iyi geliyordu ama içince kilo yapıyormuş,o riski göze alamam bilmiyorumkismilekontescigim bahsettiğiniz mayalı sütü ben yaklaşık 10 gündür içiyorum.sütü zaten severdim.tadı kötü gelmedi bana.yani içilmeyecek bişiy degil.saçımı bilemem daha erken ama cildime hakkaten çok iyi geldi.sıktıgım yara yaptıgım bi iki siviilce vardı çabucak iyileştiler.ve cok sakinleşti cildim.dupduru oldu.
yaş maya kuruyunca çok feci oluyor,saçtan arındırmada sorun olabilir :gitme:mayayı içmesek de saçımıza maske yapsak yine etkili olur mu? :)
forumun bi yerinde mayayla ilgili bi maske vardı ama hatırlamıyorum.istersen bi bak canımmayayı içmesek de saçımıza maske yapsak yine etkili olur mu? :)
doğrudur kuşum,ben yüzüme sürüyordum iyi geliyordu ama içince kilo yapıyormuş,o riski göze alamam bilmiyorumkismile
nasıl gidiyo şekerimopuyorumnanaktan
uzaması iyi gidiyo tatlım ama rengi iğrenç oldu mafoldumben
günaydın kızlar.sinamekiden vazgeçtim.ama sizden vazgeçemiyorum.uyanır uyanmaz eşimi işe yollayıp hemen siteye geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?