saçları yormasan daha iyi olur tatlımya kızlar peki şimdi ben bu karışımı kirpiklerime 2-3 günde 1 yapıorum gayet güzel oluyor. saçlara da aynı sekilde yapsam ters tepki alırmıyım kibilmiyorumkismile
ister 400 ml şampuanının içine 3-4 diş sarımsak rendele , istersen de aktardan sarımsaklı şampuan al ve bunu rutin yıkamanda kullan cnım-tatlicadiarzu-kızlar bende gürleşmesini istiyorum ne yapıcam biri kısaca anlatabilirmi guclubacismile
hımmm
maya gerçekten kötü tatlı olabilir eed
ben yapmam herhalde :gitme:
porselen gibi cilt mi akannehir aboww o zaman ben de deneyebilirimBen de önce yapmam dedim ama o kadar övmüşler ki "cildime de iyi geldi porselen gibi oldu saçlarımda güçlü ve hızlı uzadı" diye, basladım içmeye. Çok berbat değil ama alışkın olmadığımız bir tat işte tatlm... yazıcam zaten saçlarımda neler olup bittiğini a.s ona göre deneyen olur belki... a.s.
vazgeçtim,kilo yapıyormuş
zaten 5 kilo fazlam var :bbo:
walla saç uzatalım derken dombili olmayalımSen bilirsin tatlımm, ben az önce 1 bardak daha içtm nefesimi tutup. Saçlara sadece dıştan birşeyler uygulamak yetmez bence içten de beslenmeli, o yüzden illaki bişeyler içmek istiyorum :roflol:
İyi gecelerr herkeseee gittim ben a.s. a.s. a.s.
saçları yormasan daha iyi olur tatlım
haftada 1 gün yeterli
fazla vitaminden saç dökülmeleri olur:gitme:
kirpiklerinde ne gibi değişimler oldu?
uzama mı oluyor?
Rojek-te kirpiklerine neyle sürdün sen bu karışımı..bide kaç saat bekletip yıkadın..gözüne girmedimi sürerken..büyük itina gerek heralde girmesini engellemek için..
hımmm o zaman bana gelmes o işevet canım sanki uzama oluyor kirpiklerde milimde olsayerimseniben
maskarayı sürmeden önce kıvırdığım kirpiklerime gözüme daha uzun geliyor birde maskarayı sürünce daha dolgun duruyor sankiopuyorumnanaktan
üçüncü uygulamayı da yapmış bulunmaktayım kızlar:1closedeyes:
Evet canım öyle diyorlar ama görünce morali bozuluyor insanın sağlıklı saç telleri niye dökülüyor diye deli oluyorum.akannehir
Du bakalım inşallah benim dökülmede sizinki gibi kesilir.
Zaten sadece banyoda dökülüyor, normalde o kadar değil.şükür.
Sinamekiye devam edeceğim yine daha 3 kere yaptım inşallah iyi sonuçlar alırım.
teşekkürler desteğin için.:1hug:
selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi( uzama sadece 2 cm ( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem... ))
iyi geceler herkese a.s. bugün ilk kez bemiks-sinameki-badem yağı nı uyguladım. 2. saatten sonra hafif bi kaşıntı oldu umarım gerçekten işe yarar :Saruboceq: ama kokusu çıkmadı saçım bemiks kokuyo malesef. :sinifsinif: Neyse, uzasın da koku kalsın önemli değil bayanssulusmile .
Bir de kızlar içine 1 kaşık kuru maya katılmış 1 bardak sütü her gün içmek de çok etkiliymiş onu da deniyeceğim ama her gün değil 2 3 günde 1 içeceğim çünkü tadı pek iyi değil. Ama gerçekten uzatıyormuş, KK forum da okudum ama link koyamıyorum malesef...
kızlar bende gürleşmesini istiyorum ne yapıcam biri kısaca anlatabilirmi guclubacismile
porselen gibi cilt mi akannehir aboww o zaman ben de deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?