K
KindLy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yağlarla kowalamak ehehehehehhe sırnaşık şey
süpermiş bu sırnaşık şey
ben de ampül kırıciimmm tepende -tatlicadiarzu-
ayh o ampülleri de kırma özürlüyüm resmen
hele ilkinde ödüm kopmuştu,yaralandım sandım hahahahahadelikafadulden
rica ederim canim, böyle faydali seyleri paylasalim ki hepimiz güzel olalim hihoyyyt
renkliatlas o kokuya alismalisin mecbur ya da kullanmiyacaksin a.s ! yili geckin kullandigim icin, o kokuya alistim mecburen, artik kötü gelmiyor, zamanla alisirsin canim sende :1rolleyes: paefüm ya da sprey türü seylerle bir nevi kokusunu azaltabilirsin ama onlarinda saca zarar vermek gibi bir yönü var yerimseniben
resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!
kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur
4cm mi;arkadaşım sana şunu söyliyim ki neyin kaç cm olduğunu görüyorum;saçların normalde çok dalgalıdır...fön felan çekmedim yeni yıkadığımda tepeme toplanmadan çektim...emin ol düzleştirsem çok daha uzun görünür.........dalgaları hep aynı dalga kimseyi inandırmak zorunda değilim ama yalancı muamelesi yapılmasından da hoşlanmam....düzleştirsem kim bilir nasıl durur...kafamı filan da eğmedim zaten uzunluğu o kadr...resim çekerken dimdik durmamıyorum ben...açı farklılığından da değişik çıkabiliyor üstelik...4 cm dediğin çok az bir şey ve ne kadar bi uzunluk olduğunu biliyorum saçlarının...ha ayrıca;röfleli kısa saçımda en uç kısmı öne gelmiş ve daha uzun durmuş diğer kısımlarına bakarsan ne kadar kısacık olduğunu anlarsın;zaten tek ben demiyorum bunu herkes diyor çok uzadı diye...ama inanmak zorunda değilsin..resim öğretmenisin diye sen uzunlukları iyi biliysn da ben mi bilgisizim anlamadım...ben de üniversite okuyan bi insanım ona bakarsan...neyin kaç cm olduğunu biliyorum;inanmak zorunda da değilsn...4 cm uzama olsa nerdeyse hiç fark edilmezdi çünki 4cm uzun bişey değil zaten .......ben uzamasından çok memnunum gayet de güzel çok çok canlı ve çooook uzadı.....
resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!
kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur
saÇım kısayken Ön tarafı Öne geldİĞİnden daha uzun durmuŞ sanırım ;aslında alt katlar hep ayn boyda bakalım resİmlere acaba ne kadar uzamıŞ.....nasıl bİ boya gelmİŞ...bu sÜrede bÖyle bİ sonucu normalde ne yaparsn yap alamıyorsun!!!!en kısa yerİyle Şİmdİkİ resİmlerde aradakİ farka bakalım arkadaŞlar.....o zaman gÖrÜrÜz sanırım 4cm kadar uzamıŞ olsa Şuan hala gÖĞsÜmÜn Çok Üzerİnde olur ve fark edİlmezdİ...herneyse bana İnanan İnsanlar vardır elbet...her Şeyden Önce allah gÖrÜyo neyİn ne olduĞunu..
bende yaptım ama bemix rezalet kokuyor.. ertesi gün hala koku burnumdaydı öldüm bittim.. okulda arkadaşa sordım oda ilaç kokuyorsun dedi.. off siz o kokuyu nasıl çıkardınız ..kaç kere yıkadım hala bile var sanki
mervecim bu neee:1shok: şoktayım ya hemen ilk işim sinemaki almak olcak gürleşmişde sanki zeten saçlarım çok döküldü bakarsın benimde gürleşir harika görünüyor saçların darısı benim gibilerin başına ...eğer yarasın banada inan sana çok dua etcem.
canım boşversene ne takıyorsun bu kadar
uslup kötü eed o konuda haklısın ama bu durumlarda verilecek en iyi cevap ti'ye almak olur a.s.
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL YARAR TATLIMMMM.....HEM UZAR HEM GÜRLEŞİR...a.s.
bence çok kafana takma sen biliyorsun ya ne kadar uzadığını ee burdada resimlerinden belli normalin üstünde uzadığı gerisi elalem ne derse desin hadi hadi oynucam şimdi vallazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?