Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlaarrr :icecream:
burası da chat odası gibi oldu hee :dance:
neyse , ben gece saçımda bu karışım ile uyudum
başımı filan da sarmadım,sadece yastığıma bir tülbent serdim
herhangi bir bulaşma ya da rahatsızlık verici bi durum olmadı
birazdan yıkayacağım

teşekkürler .. ama gerçekten buram buram koku geliyor :) öğretmenim okulda öğrenciler yanaşıyor çocuklar fazla yanaşmayın ..içtiğim ilaç b vitamini kokuyorum ilaç ilaç diyorum:dance: bide yalan söylüyorum..desem saçıma bemix sürdüm artık öğrencilerin dilinden düşmem ...rezil olurum ...hahaha lise öğrencileri çok fenadır ..valla yanaşırlarsa o kokuyu kesin duyarlar :a015:

4cm mi;arkadaşım sana şunu söyliyim ki neyin kaç cm olduğunu görüyorum;saçların normalde çok dalgalıdır...fön felan çekmedim yeni yıkadığımda tepeme toplanmadan çektim...emin ol düzleştirsem çok daha uzun görünür.........dalgaları hep aynı dalga kimseyi inandırmak zorunda değilim ama yalancı muamelesi yapılmasından da hoşlanmam....düzleştirsem kim bilir nasıl durur...kafamı filan da eğmedim zaten uzunluğu o kadr...resim çekerken dimdik durmamıyorum ben...açı farklılığından da değişik çıkabiliyor üstelik...4 cm dediğin çok az bir şey ve ne kadar bi uzunluk olduğunu biliyorum saçlarının...ha ayrıca;röfleli kısa saçımda en uç kısmı öne gelmiş ve daha uzun durmuş diğer kısımlarına bakarsan ne kadar kısacık olduğunu anlarsın;zaten tek ben demiyorum bunu herkes diyor çok uzadı diye...ama inanmak zorunda değilsin..resim öğretmenisin diye sen uzunlukları iyi biliysn da ben mi bilgisizim anlamadım...ben de üniversite okuyan bi insanım ona bakarsan...neyin kaç cm olduğunu biliyorum;inanmak zorunda da değilsn...4 cm uzama olsa nerdeyse hiç fark edilmezdi çünki 4cm uzun bişey değil zaten .......ben uzamasından çok memnunum gayet de güzel çok çok canlı ve çooook uzadı.....

resim öğretmeniyim gözüm iyidir! dedim sana cahilsin ölçü bilmiyorsun diyen olmadı.. abartma bence 10 cm min ne oldugunu herkes çok iyi biliyor..ordki saç 10 cm uzamamış..

zaten 2 ay sonra ki resim diyorsun 2 ayda zaten normal saçın ancak o kadar uzar..ama 10 cm uzamamış o saç.dikkat etsen görürsün..uzamış ama 10 değil..bence normal seyrinde uzamış

renkliatlas;10551122]resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!

kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur

dürüstüm gayet ama inanmıyosan bile kendine sakla beni böyle rencide etmeye yalancı yerine koymaya hakkın yok senin....lmaz: cetvelim var ölçüyorum üstelik ne kadar olduğunu benden iyi mi biliceksin sen????düzleştirip koysam resmi 2-3 cm daha da uzun durur üstelik...ki zaten düzleştirmedim yalan mı söyliycem ya da seni mi inandırmaya çalışıcam...ARKADAŞLAR İNANMAYAN İNANMASIN;AMA BENİ DE RENCİDE ETMESİN ÜZMESİN......ÇOK KIRILDIM SANKİ YALAN SÖYLÜYORMUŞUM GİBİ...İNSANLARLA PAYLAŞTIM AMA GALİBA SUÇ OLDU........ÇOK ÜZGÜNÜMMMM...İNANMIYOSA DA İNSAN GÜZEL BİR DİLLE SÖYLER BEN DE CEVAP VERİRİM AMA KUSURA BAKMAYIN BU TAVRA ANCA BÖYLE KARŞILIK VEREBİLİYORUM...

YALAN SÖYLESEM İNSANLARI KANDIRACAK OLSAM İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYACAK OLSAM EN BAŞTA BU KADAR KENDİMİ SAVUNMAM ÇÜNKÜ KENDİMİ NE YAPTIĞIMI NE OLDUĞUMU BİLİYORUM VE SAÇLARIMA O KADAR ÖZENLE MASKELER YAPTIM 10 CM DEN FAZLA UZAMA OLDU ŞU ZAMANA KADAR AMA GELMİŞ BANA ABARTMA DİYOR...Bİ KERE ÜSLUBUN TAVRIN ÇOK ÇİRKİN BENCE...İNANMAYABİLİRSİN AMA GÜZELLİKLE SÖYLENİR BU ŞEKİLDE DEĞİL....BOŞ YERE BENİ DE SUÇLAYAMAZSIN SEN SANA BU HAKKI VERMEM...4 CM Bİ RESİMDE VARLA YOK ARASI BELLİ OLUR ;ZİRA FAZLA BİR UZUNLUK DEĞİLDİR ZATEN...2 AYDA ANCA O KADAR UZAR..İNANMIYORSAN MASKEYİ DE YAPMAZSIN.BU KADAR BASİT....MASKE BENİM DEĞİL FORMÜLÜ BEN BULMADIM;TARİF JAPONGÜLÜ ARKADAŞIMIZINDIR...ONCA UĞRAŞTIM BAKTIM Kİ UZUYOR BENİM GİBİ OLAN UZATMAK İSTEYENLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR FORMÜL ÇOK İŞE YARIYOR DEMEK İSTEDİM...FAYDALANAN ARKADAŞLARIMI GÖRÜNCE DE ÇOOOK MUTLU OLUYORUM ;UFACIK Bİ FAYDAM OLDUYSA DİYE...AMA İNSANIN HEVESİNİ KIRMAYA BU KADAR MEYİLLİ OLAN Bİ İNSAN GELİYOR BENİ HEM YALANCI KONUMUNA SOKUYOR HEM DE TÜM İSTEĞİMİ SEVİNCİMİ KIRIYOR YOK EDİYOR;ÇOK GÜZEL YAPTIN TEŞEKKÜR EDERİM SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/B][/COLOR][/SIZE]

dürüstüm gayet ama inanmıyosan bile kendine sakla beni böyle rencide etmeye yalancı yerine koymaya hakkın yok senin.... cetvelim var ölçüyorum üstelik ne kadar olduğunu benden iyi mi biliceksin sen????düzleştirip koysam resmi 2-3 cm daha da uzun durur üstelik...ki zaten düzleştirmedim yalan mı söyliycem ya da seni mi inandırmaya çalışıcam...ARKADAŞLAR İNANMAYAN İNANMASIN;AMA BENİ DE RENCİDE ETMESİN ÜZMESİN......ÇOK KIRILDIM SANKİ YALAN SÖYLÜYORMUŞUM GİBİ...İNSANLARLA PAYLAŞTIM AMA GALİBA SUÇ OLDU........ÇOK ÜZGÜNÜMMMM...İNANMIYOSA DA İNSAN GÜZEL BİR DİLLE SÖYLER BEN DE CEVAP VERİRİM AMA KUSURA BAKMAYIN BU TAVRA ANCA BÖYLE KARŞILIK VEREBİLİYORUM...

YALAN SÖYLESEM İNSANLARI KANDIRACAK OLSAM İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYACAK OLSAM EN BAŞTA BU KADAR KENDİMİ SAVUNMAM ÇÜNKÜ KENDİMİ NE YAPTIĞIMI NE OLDUĞUMU BİLİYORUM VE SAÇLARIMA O KADAR ÖZENLE MASKELER YAPTIM 10 CM DEN FAZLA UZAMA OLDU ŞU ZAMANA KADAR AMA GELMİŞ BANA ABARTMA DİYOR...Bİ KERE ÜSLUBUN TAVRIN ÇOK ÇİRKİN BENCE...İNANMAYABİLİRSİN AMA GÜZELLİKLE SÖYLENİR BU ŞEKİLDE DEĞİL....BOŞ YERE BENİ DE SUÇLAYAMAZSIN SEN SANA BU HAKKI VERMEM...4 CM Bİ RESİMDE VARLA YOK ARASI BELLİ OLUR ;ZİRA FAZLA BİR UZUNLUK DEĞİLDİR ZATEN...2 AYDA ANCA O KADAR UZAR..İNANMIYORSAN MASKEYİ DE YAPMAZSIN.BU KADAR BASİT....MASKE BENİM DEĞİL FORMÜLÜ BEN BULMADIM;TARİF JAPONGÜLÜ ARKADAŞIMIZINDIR...ONCA UĞRAŞTIM BAKTIM Kİ UZUYOR BENİM GİBİ OLAN UZATMAK İSTEYENLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR FORMÜL ÇOK İŞE YARIYOR DEMEK İSTEDİM...FAYDALANAN ARKADAŞLARIMI GÖRÜNCE DE ÇOOOK MUTLU OLUYORUM ;UFACIK Bİ FAYDAM OLDUYSA DİYE...AMA İNSANIN HEVESİNİ KIRMAYA BU KADAR MEYİLLİ OLAN Bİ İNSAN GELİYOR BENİ HEM YALANCI KONUMUNA SOKUYOR HEM DE TÜM İSTEĞİMİ SEVİNCİMİ KIRIYOR YOK EDİYOR;ÇOK GÜZEL YAPTIN TEŞEKKÜR EDERİM SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saÇım kısayken Ön tarafı Öne geldıĞınden daha uzun durmuŞ sanırım ;aslında alt katlar hep ayn boyda bakalım resımlere acaba ne kadar uzamıŞ.....nasıl bı boya gelmıŞ...bu sÜrede bÖyle bı sonucu normalde ne yaparsn yap alamıyorsun!!!!en kısa yerıyle Şımdıkı resımlerde aradakı farka bakalım arkadaŞlar.....o zaman gÖrÜrÜz sanırım 4cm kadar uzamıŞ olsa Şuan hala gÖĞsÜmÜn Çok Üzerınde olur ve fark edılmezdı...herneyse bana ınanan ınsanlar vardır elbet...her Şeyden Önce allah gÖrÜyo neyın ne olduĞunu..

canım boşversene ne takıyorsun bu kadar
uslup kötü eed o konuda haklısın ama bu durumlarda verilecek en iyi cevap ti'ye almak olur a.s.

Bemix yerine bepanthen ya da evigen de kullanılabilirmiş. Hatta bir arkadaşın doktoruna göre daha bile etkili imiş.

evet arkadaşlarımmm buyrun bakın nasılllar??? arada 2 ay var :))) yani toplam 2,buçuk aydır maskeleri yapıyorum ama zeytinyağı 2,5 ay oldu sinameki 2 ay oldu .....bakın bakalım nasıl bulacaksınız...:1hug::1hug::1hug::1hug:[/QUOTE]

mervecim bu neee:1shok: şoktayım ya hemen ilk işim sinemaki almak olcak gürleşmişde sanki zeten saçlarım çok döküldü bakarsın benimde gürleşir harika görünüyor saçların darısı benim gibilerin başına ...eğer yarasın banada inan sana çok dua etcem.

Son düzenleme:
.......

Son düzenleyen: Moderatör:

İNŞALLAH ÇOK GÜZEL YARAR TATLIMMMM.....HEM UZAR HEM GÜRLEŞİR...a.s.

canım boşversene ne takıyorsun bu kadar
uslup kötü eed o konuda haklısın ama bu durumlarda verilecek en iyi cevap ti'ye almak olur a.s.

CANIM YAPI MESELESİ SANIRIM BİRAZ;ÇOK KAFAMA TAKARIM...HELE Kİ HAKSIZLIĞA UĞRUYOSAM...SAĞOL CANIMMMM:1hug:

bence çok kafana takma sen biliyorsun ya ne kadar uzadığını ee burdada resimlerinden belli normalin üstünde uzadığı gerisi elalem ne derse desin hadi hadi oynucam şimdi vallazemuszemus

vay be saçlarım sadece 4 cm cik ile bu kadar fark atmış vay beeee benim saçlarım neymiş böyle sanki 12 cm kadar uzamış gibi duruyor ama aslında sadece 4 cm cikkkk.... bunu nasıl başarıyolar acaba :roflol: eskiden böyle yapmzdı bunlar ama huyları değişti galiba kendi kendilerine illüzyon yapıyolar...:sm_cool:

bence çok kafana takma sen biliyorsun ya ne kadar uzadığını ee burdada resimlerinden belli normalin üstünde uzadığı gerisi elalem ne derse desin hadi hadi oynucam şimdi vallazemuszemus

sağol tatlımmmma.s.

Merve saçların gerçekten çok sağlıklı görünüyor. Hem uzamış hem de oldukça hacim kazanmış. Ben de zamanında belime kadar gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirmiştim bi dönem. O günden sonrada sürekli kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorumakannehir
Şu anda omuzlarıma bile zor uzanıyor saçlarım.Sinameki kürünün malzemelirini alıcam bugün. Ama bişey sorcam: Bir avuç sinameki,yarım çay bardağı suda kaynatıp içine bemix ve badem yağı karıştırcaz.Peki bu karışım 1 seferlik di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…