[/B]
kesinlikle bu lafına katılıyorum canım bende artıdan dökülme olmadı saçımın her zamanki rutin dökülmesi ama artıdan dökülseydi kesinlikle bırakırdım zaten bu maskeyi uzatmadan ziyade gürleşmesi için ve röflelerimin bitmesi için yapıyorum....
eed cnm,5diş sarımsağı şampuanımın içine rendeledim kaydirigubbakcemile2
Bütün bir şişe şampuana mı yoksa bir kullanımlık şampuana mı 5 diş sarımsak ekleniyor?
bir kullanımlığa 5 diş sarımsak eklersen saçını şampuanla değil sarımsakla yıkamış olursun canımdelikafaduldenBütün bir şişe şampuana mı yoksa bir kullanımlık şampuana mı 5 diş sarımsak ekleniyor?
400 ml ye 5 diş sarımsak öyle çok ağır kokmuyorsonucta sarmisak kokusu agirdir arkadaslar sampuana ekliyoruz peki yikadiktan sonra ekstra sarmisaksiz sampuaninizda var mi kokusu kafama takildi :)
abowww rusyada filan mısın ayol :1shok:yerimseniben tsk ederim kkontes .... zaten hava -23 -24 terleme olayi olmaz :)))))))
abowww rusyada filan mısın ayol :1shok:
sarımsaklı şampuan genelde uzatmak için değil de gürleştirme,dökülmeyi durdurma, yeni saç çıkarma amaçlı kullanılır ama.Ukrayna ,,,,, onun icin kolay uygulanir bu sac uzatici tarif :))) zaten cogu malzemeyi bulamiyorumyas mayali tarifler var ulkede yas maya yok bilmiyorumkismile
sarımsaklı şampuan genelde uzatmak için değil de gürleştirme,dökülmeyi durdurma, yeni saç çıkarma amaçlı kullanılır ama.
uzatmak istiyorsan sinamekili tarifi öneririm.
1.sayfada varhihoyyyt
rc ederim canım boshayallersmilegordum onu tarifi yazim yinede saol cnm :)))
benim 2 ayda 10 cm uzadı canımgercekten de 10 cm uzuyormu :1ninca: 2 ay yeter o zaman
heyecanlanıyor insan eed zemuszemusbenim ki ne kuru nede yagli sanirim karmabakalim sonuc ne olcak diger ay basladrim malum ancak istedigim malzemeler o zaman gelir :))) heyecan yaptim simdi:sm_cool:
sen de saol cnm,amin :Saruboceq:saol kkontess cim kaydirigubbakcemile3 amin amin insallahhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
mrb kuşummMerhabaa kızlaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?