Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay şekerim çok garip bişey oldu dün gece rüyamda seni gördüm arabayla biryere gidiyorduk hayırlara varsın ne diyelim:roflol::roflol::roflol:

hiççç şaşırmadım tatlım,çünkü geçen gece de ben görmüştüm seni rüyamda kaydirigubbakcemile3hatta yazacaktım buraya unutmuşum sen yazınca aklıma geldi vallasırnaşık şey hayır olsun canım çok taktık heralde bu saç uzatma konusunagamyoncuiremsu

kızlar herkese merhabalar.nasılsınız bakalım.sinamekiyi bırakmak zorunda kaldım diye sizi bıraktım sanmayn sakın.muckss

.....................

Son düzenleme:
pantene hiç sevmem
tüm saç diplerimi yara yapmıştı eyvahedigeldismile
sedef gibi... eyvahedigeldismile
pullanma olmuştueyvahedigeldismile

hadi yaaa:1shok:
bilmiyorum pantene aldım 1.5 yıldır organıcum bitkisel şampuan saç diplerimde yaralar çıkarınca eski şampuanım olan pantene döndüm memnunum aslında ama kepeklenmeyi o da yapmış olabilir...sen ne kullanıyorsun?

eed ahtta doktora gitmişliğim bile war bu yüzden.ilaç vermişti,sürerdim yaramsı kısımlara. schwarzkopf gliss ve dove un bi kaç çeşidi war banyomda.elidor da kullanırım aradakaydirigubbakcemile

Merhaba kızlarr ben geldiiim opuyorumnanaktan
Birazdan zeytinyağını yapıcamm olumunekankayizsmile
İçine biraz buğday biraz da badem yağı koysam iyi olur mu acaba =D
Arkadaşlar 1de ben aktara gittim bu gün kayısı yağı da alayım dedim sivilce için . Kadına sordum baska etkili bı yağ varmı diye bana buğday yağı daha iyi gelir dedi sivilce ve izlere kayısı yağını kırışıklara öneriyorlarış genelde :) Umarım işinize yarar canlarımmmmm opuyorumnanaktan

ayh herkes bi şey öneriyorr deliriciimmm akannehir

ama kayısı yağı zaten kırışıklık için canım
sivilce için olanı kayısı çekirdeği özlü sabun:icecream:

selam arkadaslar,

suan ikinci sinemakim kafamda ilk yaptigimda bütün gece bekletmistim ama cok dökülmüstü bugün tek 3saat bekleticem

yapmadan önce 72cm, ertesi gün 72,5 ve bugün ölctügümde 74cm:lepi:

yani bir haftada 2cm uzama oldu. normalde bir ayda ancak uzar bukadar

ama bugünde yapicam sonra 2hafta ara vericem cünkü saclarim acaip döküldü tüm hafta
uzun,kisa,orta her telden döküldü ya zaten sacim cok degil

sizdede dökülme oldumu? ve en önemlisi sonraki uygulamalarda dökülmesi kesildimi?
eger devam ederse birakicam ben cünkü 2tel uzun sacim olacagina kisa gür saclarim olsun:gitme:

eed ahtta doktora gitmişliğim bile war bu yüzden.ilaç vermişti,sürerdim yaramsı kısımlara. schwarzkopf gliss ve dove un bi kaç çeşidi war banyomda.elidor da kullanırım aradakaydirigubbakcemile

ooo şampuan bol çeşitmiş maaşallah:roflol:
ben devam edicem pantenime baktım kepeklerde artış var ilk işim zetion kepek şampuanı almak olucak...

kesinlikle bu lafına katılıyorum canım bende artıdan dökülme olmadı saçımın her zamanki rutin dökülmesi ama artıdan dökülseydi kesinlikle bırakırdım zaten bu maskeyi uzatmadan ziyade gürleşmesi için ve röflelerimin bitmesi için yapıyorum....

ooo şampuan bol çeşitmiş maaşallah:roflol:
ben devam edicem pantenime baktım kepeklerde artış var ilk işim zetion kepek şampuanı almak olucak...
ben her yıkayışımda başka şampuan kullanırım canım (aynı marka olur ama farklı çeşidi olur msla)
sıkılırım çünkü aynı kokmasından
o yüzden 5-6 çeşit şampuanım olur her daim :kedi:

bende kullandığım şampuanı en az 6 ay kullanırım baktım kokuya burnum iiice alıştı blendax a dönerim ama glissi hiç denemedim bir ara kullanmak istiyorum...

bende kullandığım şampuanı en az 6 ay kullanırım baktım kokuya burnum iiice alıştı blendax a dönerim ama glissi hiç denemedim bir ara kullanmak istiyorum...
dene kuşum ben çok memnun kaldım
diğer çeşitlerinden de alıciimm delikafadulden

Kızlaar sizce ılık zeytinyağına buğday ve badm yğı koysam nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…