E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.841
RoJ€k-t€;11177887 .!.:senin sayende yapıyorum mu desem ne desemsaçlarıma yaptığım zamanlar küçük bişey ayırıyorum.. o gece yatmadan maskarayla sürüyorum ama gerçekten uzatıyo.. hint yağıymış badem yağıymış hikayee benim çok kısaydı kirpiklerim böyle dimdik duruyodu o kadar kısaydı.. şimdi kıvrımlarım ortaya çıkmaya başladııı.. bi de rımel sürünce herkes çok beğeniyo.. iice uzayana kadar hayyatta bırakmam:dance: bence kesin kullan saç gibi uzar walla alkisalkisalkis
ben de iyim bebem. annem geçen gün kolunu kırdıı giremiyorum ne zamandır..evin her işi bana bakıyor artık ev hanımı oldum :hulya:
:)) sinamekiye ara verdim ve geçen gün saçımı boyadımmm olumunekankayizsmile
ben artık yıkayayım şu saçlarımı
6,5 saat oldu :icecream:
başlık ilginç...
slm arkadaşlar bu beyaz saçlardan kurtulmanın yolunu bilen varmı bilen varsa ltf paylaşsın.
memişlerim çok küçük + çok zayıfım:gitme: + popom çok büyük :gitme:
3'üne de katılamıycam ben :kedi:
memişler normal,balık etliyim,popom da en beğendiğim yerimdir :kedi:
ben de birazdan ilk uygulamaya başlıyorum ya Allah bismillahkaydirigubbakcemile3
bende saçıma ilk uygulamayı yaptım bekliyorum :)
buarada kirpik uzatan nedir :) :) :)
takma kafanı tatlım...büyük olunca güzel olucak diye bişi yok ki...
iyi ama gayet ii bence ne var ki anlamadım vücuduna göre mi küçük ki cnmm..???benim boyum 1.58 ama benim vücuduma göre orantılı ve ii duruyor...boya göre değişir tabi...ben minyon olduğumdan ii...ama boyun kısaysa sorun nerde cnm anlamadım gayet ii benceee
cnm şu msjındaki alıntını silsen olur mu???yazdım ama geri sildim uutanırım da bennn:kedi:
sildim tatlımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?