Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu arada ben senin saçlarını görmedim ya
arkadaşlık talebi gönderim de bi bakem şu sırma saçlarınaboshayallersmile

ayhhh kkontess ne saç varmış sendeakannehir
hem gür duruyor hem sağlıklı hem de çok güzel uzamışlar canım maşallah

ay yok canım yanlış anladın daha doğrusu bn yanlış söyledim 80 takıyorum ama bol.75 sıkı oluyr.70 de denemedim ama olur heralde ona da sırnaşık şey

işte onun bi yöntemi var yazıyo sitede cnmm ölçmen lazım belli bi şeyi var onun ben yaptım öyle çıktı ölçüsü...85 takıyorum gene de ama biraz bol geliyooo

çook güzel uzamış cnm...dökülme yok bende hiçççbilmiyorumkismile

rica ederim tatlım kendi adımaaaaa.s.

kar a yağmura karlı sisli kapalı havalar tam benim havalarımdır...çok severimmm....sıcaktan pek hoşlanmam bahar havasıı severim ama hele bide pikniğe gidince o zamanlar süper oluyor...yazın her yer yapış yapış ter güneşşş.hiçç sevmemm:bbo:

benimki de bayılıyoo
nesini sevionus anlamıyorum
hep yaz olsa keşke
sıcak kumlar yaksa ayaklarımı ohh misss zemuszemusopuyorumnanaktan

ay şekerim aynen sana katılıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bende sevmiyorum ya hayat felç insan camdan bakmaya korkuyor buz gibi ıyyy... valla oh yaz gelseboshayallersmile

2 haftam dolsa da yapsam artık şu tarifi...neyse az daha sabretcem artık...:1rolleyes:

ayy kızlar benimde saçlarım 3 uygulamada 2cm anca uzadı kaçıncı uygulamadan sonra daha hızlı uzar yada öyle birsey var mıdır?

ay merve içimi kararttın bide karlı bide sisli oy oyyy yaz gibisi varmı şekerim insanlar neşe dolu valla heryer cıvıl cıvıl geç saatlere kadar insanlar sokakta ay daha neler sayarm çok özlemişim yazı yahuboshayallersmile

şekerim herkesin ruhuna hitap eden şeyler farklıdırrr....yerimseniben

kızlar bende karı çok severim hele lapa lapa yağıyorsa ama bu sene hala yağmadı:gitme:
yazın böle yapış yapış sıcak oluyor ya hiç sevmiyorum..

ben de bi kış gecesi lapa lapa kar yağarken meramda büyük derenin yanında dolaşığ bir sıcak çay içmeyi severim mesela...üzeri kapalı ahşaptan oturmak için yerler vardır yerler karr gece lapa lapa...otur mis gibi çayını iç sahlebini ya da...içim kıpır kıpır ourrrr...:asigim:

göğe bi bakarsın kapkaranlık ama düşen taneler bembeyazdır...ağzından duman çıkarrr... :)))) çocuklar gibi şen olursun...kar topu atarsın birbirine gözlerini kapayıp soğuğu hissedersin..cennete gidersem eğer karlar içinde ahşaptan çok güzel bir ev istiycemmm....ama diz boyu kar içindeeee

hele boluda mahsur kalmıştık da bi kere çok hoşuma gitmişti göz gözü görmüyodu kardannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…